שלום לחברי הפורום.
1. קניתי היום בוטומלס ואני עדין בשוק שהצלחתי להעביר חליטה וזה לא השפריץ לכל הכיוונים, ואפילו היה טעים מאד. כל הכבוד לי.
2. ראיתי ש- SHIKO מוכר עכשיו אוסקר, סתם כי לא בא לו להתעסק עם אוטומטיות. אני כבר הרבה זמן חם למדי על האוסקר למרות שכשקניתי, בחרתי בסוף בסילביה כי ככה המליצה לי המוכרת. האם לדעתכם זה שידרוג משמעותי ששווה לשקול אותו?
3. כשקניתי אצל תבור את הידית בוטומלס, רציתי גם ידית עם "זרבובית" אחת כי בהרבה מקרים, אני והאשה שותים בנפרד. אה-מה-מה-, האשה אוהבת את שלה כפול. והידית המקורית של סילביה מגיעה עם "זרבובית" כפולה שתמיד יש בה פערים ביציאת הנוזל בין ימין לשמאל, וזה מבאס ומתסכל. אה-מה-מה2, אמר לי המוכר בתבור שאין חיה כזאת ידית התומכת בסלסלה כפולה אך אם זרבובית אחת. יכול להיות?
האם עלי לרדוף אחרי חלום הזרבובית הבודדה או שמא עלי לזנוח אותו לטובת עיסוקים בעלי משמעות גדולה יותר בשיפור איכות הקפה?
תודה לעונים!
הגיג סילביה -> אוסקר: עצתכם + פורטהפילטר עם סלסלה כפולה וזרבובית אחת?
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא הבנתי למה אתה צריך זרבובית אחת אם קנית בוטומלס ?
זאת שאלה טובה בפני עצמהomridabbah כתב:לא הבנתי למה אתה צריך זרבובית אחת אם קנית בוטומלס ?...
אני לא בטוח שיש לי תשובה עליה. אני מניח כי (תקן אותי אם אני טועה) בבוטומלס צריך חליטה די מושלמת ופיזור אחיד של הקפה. מספיק שזה לא מושלם וזה מתחיל להשפריץ, לא?
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
בהנחה שאין סתימה פנימית, יציאה לא סימולטנית בזרבובית כפולה נובעת ממכונה לא מפולסת.
קח פלס, שים על המכונה ושנה מעט את גובה הרגליות בהתאם.
אבל...התחל מבדיקת הידית עם מים מתחת לברז אם כשאתה מחזיק את הידית אופקית והכל בסדר
המשך הלאה לפילוס. אם לא, אולי צריך לטפל בידית.
בידית סילביה נכנסת סלסלה בודדת או סלסלה כפולה, אין כל בעיה עם זה ואין כל קשר איזו
זרבובית מותקנת על הידית.
אם חפצה נפשך מאוד בזרבובית בודדת, אפשר לרכוש רק את הזרבובית ולהחליף עם הכפולה.
הזרבובית מחוברת לידית באמצעות הברגה, אך תצטרך כוח רב או מלחציים כדי לבצע את ההחלפה.
בנוסף, כדי לעבור מסלסלה בודדת לכפולה באותה הידית תאלץ להחליף כל פעם את הסלסלה,
פעולה שמהר מאוד ימאס לך ולכן עצתי היא לרכוש ידית נוספת עם זרבובית בודדת ובא גואל לסילביה ☺
בהצלחה
קח פלס, שים על המכונה ושנה מעט את גובה הרגליות בהתאם.
אבל...התחל מבדיקת הידית עם מים מתחת לברז אם כשאתה מחזיק את הידית אופקית והכל בסדר
המשך הלאה לפילוס. אם לא, אולי צריך לטפל בידית.
בידית סילביה נכנסת סלסלה בודדת או סלסלה כפולה, אין כל בעיה עם זה ואין כל קשר איזו
זרבובית מותקנת על הידית.
אם חפצה נפשך מאוד בזרבובית בודדת, אפשר לרכוש רק את הזרבובית ולהחליף עם הכפולה.
הזרבובית מחוברת לידית באמצעות הברגה, אך תצטרך כוח רב או מלחציים כדי לבצע את ההחלפה.
בנוסף, כדי לעבור מסלסלה בודדת לכפולה באותה הידית תאלץ להחליף כל פעם את הסלסלה,
פעולה שמהר מאוד ימאס לך ולכן עצתי היא לרכוש ידית נוספת עם זרבובית בודדת ובא גואל לסילביה ☺
בהצלחה