חיבור בין ראוטר ל2 סוויצים
-
AmitMaduel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Amit Maduel
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
יש לי בבי ראוטר של DLINK 6740U שממנו יוצא כבל למחשב נייח ועוד כבל לקומה תחתונה שמחובר לסוויץ שממנו יש יציאת לWIFI וחיבור קווי למחשב נייח.
הכל עבד מעולה ואתמול חברתי סוויץ נוסף שנמצא בקומה העליונה ומתחבר מהראוטר ישירות לסוויץ החדש.
התקנתי את הסוויץ רגיל דרך הדיסק שקבלתי מ TP LINK ומאז החיבור יש לי ניתוקים בבית.
מדגיש שהכבל שמתחבר לתוך הסוויץ לא מתחבר לחיבור הכחול WAN אלא לחיבור רגיל מבין ה4 שקיימים בסויץ כדי שהIP ישאר כמו שהראוטר נותן.
ברור לי שמשהו בהגדרות לא נכון השאלה מה צריך לשנות בסוויץ החדש שחברתי אתמול כדי שהכל יסתדר ויתפקד כמו הסוויץ הישן שמחובר ועובד כמו שצריך ומתפקד כמפצל?
תודה מראש
יש לי בבי ראוטר של DLINK 6740U שממנו יוצא כבל למחשב נייח ועוד כבל לקומה תחתונה שמחובר לסוויץ שממנו יש יציאת לWIFI וחיבור קווי למחשב נייח.
הכל עבד מעולה ואתמול חברתי סוויץ נוסף שנמצא בקומה העליונה ומתחבר מהראוטר ישירות לסוויץ החדש.
התקנתי את הסוויץ רגיל דרך הדיסק שקבלתי מ TP LINK ומאז החיבור יש לי ניתוקים בבית.
מדגיש שהכבל שמתחבר לתוך הסוויץ לא מתחבר לחיבור הכחול WAN אלא לחיבור רגיל מבין ה4 שקיימים בסויץ כדי שהIP ישאר כמו שהראוטר נותן.
ברור לי שמשהו בהגדרות לא נכון השאלה מה צריך לשנות בסוויץ החדש שחברתי אתמול כדי שהכל יסתדר ויתפקד כמו הסוויץ הישן שמחובר ועובד כמו שצריך ומתפקד כמפצל?
תודה מראש
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
זה סוויץ מנוהל?
או שזה ראוטר שהפכת אותו לסוויץ?
כי בסוויצ'ים טיפשים אין שום דיסק התקנה..
או שזה ראוטר שהפכת אותו לסוויץ?
כי בסוויצ'ים טיפשים אין שום דיסק התקנה..
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
AmitMaduel
- חבר שרק התחיל

רכשתי ראוטר של TP LINK נכון אבל הפכתי אותו למפצל שבעצם מפצל את לי את מספר הכניסות וגם מוציא לי יציאת WIFI יכול להיות שזה נקרא בשם אחר ולא סוויץ
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
ממליץ לך לעבור על המדריך המצויין של NETCHIEF, המתאר איך לחבר שני ראוטרים להרחבת ה WIFI. ככנל הנראה יש לך התנגשות מפני שכל ראוטר מנסה להקצות כתובות.
http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
NETCHIEF הוא גם חבר כאן בפורום, אז אם יש לך שאלה פרטנית תנסה לשלוח לו הודעה.
בהצלחה
http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
NETCHIEF הוא גם חבר כאן בפורום, אז אם יש לך שאלה פרטנית תנסה לשלוח לו הודעה.
בהצלחה
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
AmitMaduel
- חבר שרק התחיל

לדעתע הבנתי את הטעות. הDHCP בראוטר היה דלוק ובמודם צריך להיות דלוק בינתיים אין התנגשויות מקווה שישאר ככה תודה לכם!