שאלה לגבי מסך סמסונג
לאחר ששקלתי לרכוש טלוויזיה סוני 60, ראיתי שכמעט באותו מחיר אני יכול לרכוש את הסמסונג 65h6400. חוץ מזה שהסמסונג גדול בחמישה אינטש, יש לו תלת מימד אקטיבי שבסוני אין. יש לי מחשב מדיה סנטר בסלון ואני מוריד סרטים. נראה לי שהתלת מימד יהיה שימושי.
1. האם יש למישהו כאן את המסך הזה?
2. יש הפרשים עצומים במחירים של כמעט עשרת אלפים ש"ח בין חנויות. האם זה נובע מהסיבה שיש יבואנים שונים והאם יש יבואן שצריך להתרחק ממנו?
3. האם יש לכם מקום שממנו אתם ממליצים לי לרכוש?
תודה רבה
1. האם יש למישהו כאן את המסך הזה?
2. יש הפרשים עצומים במחירים של כמעט עשרת אלפים ש"ח בין חנויות. האם זה נובע מהסיבה שיש יבואנים שונים והאם יש יבואן שצריך להתרחק ממנו?
3. האם יש לכם מקום שממנו אתם ממליצים לי לרכוש?
תודה רבה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מי שהכי זול.
כולם אותו דרק שזה מגיע לשירות.
כולם אותו דרק שזה מגיע לשירות.
@moshenuri
יש לי נסיון עם הדגם הקטן יותר 55H6400 - מרוצה מאוד, וכנ"ל כל המשפחה.
לגבי המחיר והמקום - לדעתי כדאי ממשווק מורשה עם אחריות רשמית.
לגבי חנות - רכשתי מחנות אקשן בפתח תקווה. מחיר טוב, שירות טוב, ולאחר שהתגלו בעיות במסך, טיפול מהיר וסיוע בפתרון הבעיה מול היבואן, לשביעות רצוני (החלפת מסך עם פיקסלם מתים).
יש לי נסיון עם הדגם הקטן יותר 55H6400 - מרוצה מאוד, וכנ"ל כל המשפחה.
לגבי המחיר והמקום - לדעתי כדאי ממשווק מורשה עם אחריות רשמית.
לגבי חנות - רכשתי מחנות אקשן בפתח תקווה. מחיר טוב, שירות טוב, ולאחר שהתגלו בעיות במסך, טיפול מהיר וסיוע בפתרון הבעיה מול היבואן, לשביעות רצוני (החלפת מסך עם פיקסלם מתים).
תודה רבה.
התקשרתי עכשיו לסמליין. הם אמרו לי שמה שמתחיל ב UA זה שלהם בלעדית. אבל ראיתי למשל כאן גם UA את אותו הדגם בדיוק אבל עם אחריות של י.שלום.
הלכתי לאיבוד.
חחח, טל. קרעת אותי. די מסכים איתך עם ניסיון של מכשירי חשמל שונים.
wshiff, מי היבואן של הטלוויזיה שרכשת?
מה בכלל ההבדל בין UA ל UE?
התקשרתי עכשיו לסמליין. הם אמרו לי שמה שמתחיל ב UA זה שלהם בלעדית. אבל ראיתי למשל כאן גם UA את אותו הדגם בדיוק אבל עם אחריות של י.שלום.
הלכתי לאיבוד.
wshiff, מי היבואן של הטלוויזיה שרכשת?
מה בכלל ההבדל בין UA ל UE?
UA - מיוצר עבור אסיה. תפריטים כבר כוללים את השפה העברית באופן מובנה. זה הדגם שמשווק על ידי היבואן הרשמי סמליין.
UE - מיוצר עבור אזור אירופה. מגיע ללא עברית מובינת ויש צורך לגייר את מערכת ההפעלה. יש באתר אנשים שדיווחו כי לאחר ה"גיור" חלה ירידה באיכות התמונה.
יש גם דגם 50 אינצ' UE שמיובא על-ידי סמליין.
רכשתי UA, יבואן רשמי סמליין.
UE - מיוצר עבור אזור אירופה. מגיע ללא עברית מובינת ויש צורך לגייר את מערכת ההפעלה. יש באתר אנשים שדיווחו כי לאחר ה"גיור" חלה ירידה באיכות התמונה.
יש גם דגם 50 אינצ' UE שמיובא על-ידי סמליין.
רכשתי UA, יבואן רשמי סמליין.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·moshenuri כתב:תודה רבה.
...
יש מותגים ומוצרים שיש הבדל בין נותני השירות.
במקרה הזה, באמת שכולם ברמה די דומה (נמוכה) ואין עדיפות לדעתי לכזה או אחר.