מישהו פה הזמין רסיבר מאיביי דרך USPS ? - עדכון: המגבר הגיע מאמזון
אם כן - איך בוצע תשלום המכס והמע"מ ?
אני מנסה להבין מה עדיף -
להזמין דרך איביי ולשלם מראש את המסים (ולקוות שבזה זה נגמר)
להזמין דרך איביי ולשלם רק על המשלוח דרך USPS (ולדעת שבטוח שזה לא נגמר)
להזמין דרך B&H ולשלם רק על משלוח דרך UPS ולשלם להם על המע"מ והמכס
לצערי, המגבר בו אני מעונין לא ניתן למכירה באמזון. בדקתי גם בגרמניה, באיטליה ובאנגליה.
אני מנסה להבין מה עדיף -
להזמין דרך איביי ולשלם מראש את המסים (ולקוות שבזה זה נגמר)
להזמין דרך איביי ולשלם רק על המשלוח דרך USPS (ולדעת שבטוח שזה לא נגמר)
להזמין דרך B&H ולשלם רק על משלוח דרך UPS ולשלם להם על המע"מ והמכס
לצערי, המגבר בו אני מעונין לא ניתן למכירה באמזון. בדקתי גם בגרמניה, באיטליה ובאנגליה.
נערך לאחרונה על ידי fenderon ב 28/11/2015 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
מצטרף לשאלה
למישהו יש נסיון עם המשלוח של איביי? (global shipping program)
האם המשלוח נשלח בדואר רק המכס מטופל על ידם או שמדובר במשלוח אחר?
למישהו יש נסיון עם המשלוח של איביי? (global shipping program)
האם המשלוח נשלח בדואר רק המכס מטופל על ידם או שמדובר במשלוח אחר?
נשמע מעניין אבל לא בטוח שהבנתי. אשמח אם תוכל לפרט מניסיונך.
נראה לי מעט מוזר שהם לוקחים דולר עמלה. איפה הקאץ' ?
ובנוסף, מה זה אומר "להצהיר את המחיר שאתה רוצה ?" אם אני מצהיר על חצי מחיר ממחיר החבילה זה מה שיתפוס ?
נראה לי מעט מוזר שהם לוקחים דולר עמלה. איפה הקאץ' ?
ובנוסף, מה זה אומר "להצהיר את המחיר שאתה רוצה ?" אם אני מצהיר על חצי מחיר ממחיר החבילה זה מה שיתפוס ?
מה אתה רושם בפרטי המשלוח ? את השם שלך ואת הכתובת שלהם ?
לאיזה סניף מהסניפים שלהם עדיף לשלוח ?
איך חישוב המיסים מתבצע ? אתה משלם להם בזמן שאתה עושה את ההזמנה או כשזה מגיע ?
וכשזה בארץ איך זה מגיע ? דואר שליחים ?
לאיזה סניף מהסניפים שלהם עדיף לשלוח ?
איך חישוב המיסים מתבצע ? אתה משלם להם בזמן שאתה עושה את ההזמנה או כשזה מגיע ?
וכשזה בארץ איך זה מגיע ? דואר שליחים ?
- משהיוסף372
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 110
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא הבנתי כלום וכנראה שגם אתם לא,נראה לי זה בשביל למכור מוצרים לא?
לדעתי הGSP זה הסוף של איביי
מספיק לחפש בגוגל או ביוטוב ולראות תגובות.
https://www.google.co.il/webhp?sourceid ... r%20buyers
לי היו 2 מקרים . בראשון ההזמנה נעלמה בארץ וחברת שילוח GCX -ARAMEX שדרך אגב בבעלות מישהו שEMIRATES סימנו שהיא נמסרה, במקרה השני חבילה נעלמה איפשהו בארה"ב (פעם אחד אמזון US שלחו לי עם ARAMEX - כנ"ל חבילה נעלמה)
לקבל טיפול הולם משירות לקוחות של EBAY \ PITNEY BOWS \ ARAMEX GCS \ PAYPAL בלתי אפשרי
יצא לי כמה פעמים להיתקל בהפרש מחיר לא רע לטובת איביי - אבל ראיתי שמוכר משתמש בGSP ולא קניתי.
ולא יודע אם רק אצלי או אצל כולם ככה אבל גם לכתובת SHIPITO המוכרים לא רוצים לשלוח (AMAZON שולחים בכיף)
אז מה בעצם המצב?
אמזון מנצחים במוצרים חדשים
אליאקספרס מנצחים במוצרים מסין
ואיביי רק מאבדים לקוחות
הייתי שמח לראות בעתיד שירות תשלומים STANDALONE של אמזון בתור אלטרנטיבה לPAYPAL (מרוצה מאוד משירות של אמזון)
ושיתוף פעולה בין AMAZON לSHIPITO (מרוצה מאוד גם משירות של SHIPITO) - מזמינים דרך אמזון ממוכר שלא שולח לחו"ל - שמים V לשלוח לי עם SHIPITO - הכל ONECLICK כזה
ושרשור יותר מתאים לפורום מסחר, שיווק, תמחור ושירות
מספיק לחפש בגוגל או ביוטוב ולראות תגובות.
https://www.google.co.il/webhp?sourceid ... r%20buyers
לי היו 2 מקרים . בראשון ההזמנה נעלמה בארץ וחברת שילוח GCX -ARAMEX שדרך אגב בבעלות מישהו שEMIRATES סימנו שהיא נמסרה, במקרה השני חבילה נעלמה איפשהו בארה"ב (פעם אחד אמזון US שלחו לי עם ARAMEX - כנ"ל חבילה נעלמה)
לקבל טיפול הולם משירות לקוחות של EBAY \ PITNEY BOWS \ ARAMEX GCS \ PAYPAL בלתי אפשרי
יצא לי כמה פעמים להיתקל בהפרש מחיר לא רע לטובת איביי - אבל ראיתי שמוכר משתמש בGSP ולא קניתי.
ולא יודע אם רק אצלי או אצל כולם ככה אבל גם לכתובת SHIPITO המוכרים לא רוצים לשלוח (AMAZON שולחים בכיף)
אז מה בעצם המצב?
אמזון מנצחים במוצרים חדשים
אליאקספרס מנצחים במוצרים מסין
ואיביי רק מאבדים לקוחות
הייתי שמח לראות בעתיד שירות תשלומים STANDALONE של אמזון בתור אלטרנטיבה לPAYPAL (מרוצה מאוד משירות של אמזון)
ושיתוף פעולה בין AMAZON לSHIPITO (מרוצה מאוד גם משירות של SHIPITO) - מזמינים דרך אמזון ממוכר שלא שולח לחו"ל - שמים V לשלוח לי עם SHIPITO - הכל ONECLICK כזה
ושרשור יותר מתאים לפורום מסחר, שיווק, תמחור ושירות
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
מי מזמין רסיברים באיבאי?!?
ממש לא.
תזמין באמזון אירופי כל שהוא, לרוב גרמניה. אתה משלם את כל התשלומים מראש, משלוח, מע"מ, מסים ומורידים לך את המע"מ המקומי. יש לך אחריות של אמזון, שזאת ה-אחריות והשרות לקוחות שלהם מעולה.
ממש לא.
תזמין באמזון אירופי כל שהוא, לרוב גרמניה. אתה משלם את כל התשלומים מראש, משלוח, מע"מ, מסים ומורידים לך את המע"מ המקומי. יש לך אחריות של אמזון, שזאת ה-אחריות והשרות לקוחות שלהם מעולה.
לא יודע כמה זה יועיל, אבל אני אפנה את תשומת לבם לעניין.
ראיתי שם לא מעט חבילות גדולות מאמזון. יכול להיות שחלקם של אנשים פה בפורום ואני מניח שעלו כסף רב.
אני לא יודע כמה זה השפיע שהנהג דחף כמה חבילות לכאן ולשם אבל איך שהיו זרוקות לו בתא המטען - בטוח נחבטו בנסיעה כמה פעמים.
לא רוצה לחשוב מה עבר עליהם בעלייה ובירידה מהמטוס. אבל זה כבר לא קשור.
אני מציע שכל אחד שיקבל חבילה עם חבלות עליה, גם אם לא קרה כלום למוצר, שיתלונן. זה בטח יהיה יותר אפקטיבי.
יצא 2700 מאמזון איטליה ל-Denon x2200.
חיסכון של 2800 ש"ח מקנייה בארץ.
ראיתי שם לא מעט חבילות גדולות מאמזון. יכול להיות שחלקם של אנשים פה בפורום ואני מניח שעלו כסף רב.
אני לא יודע כמה זה השפיע שהנהג דחף כמה חבילות לכאן ולשם אבל איך שהיו זרוקות לו בתא המטען - בטוח נחבטו בנסיעה כמה פעמים.
לא רוצה לחשוב מה עבר עליהם בעלייה ובירידה מהמטוס. אבל זה כבר לא קשור.
אני מציע שכל אחד שיקבל חבילה עם חבלות עליה, גם אם לא קרה כלום למוצר, שיתלונן. זה בטח יהיה יותר אפקטיבי.
יצא 2700 מאמזון איטליה ל-Denon x2200.
חיסכון של 2800 ש"ח מקנייה בארץ.
עדכון -
המגבר הגיע, אבל כפי שחששתי, הוא נפגם במהלך המשלוח.
למרות זאת, מתפקד ללא בעיות.
שלחתי פנייה לאמזון, מחכה לתגובה.
להלן התמונות:
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... NwaWdDWG5n
להלן התמונות:
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... NwaWdDWG5n
·fenderon כתב:עדכון -
להלן התמונות:
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... NwaWdDWG5n...
מבאס , הזמנתי את אותו רסיבר מאותו מקום (ונראה לי שלא רק אני)
תעדכן בבקשה אודות התשובה מאמזון.
זה היה מהיר -
I am so sorry for the condition you received your package in. I assure you that it is not at all how we choose to ship our product, especially the international ones. Sometimes, however, accidents happen.
In response to your e-mail, I would like to tell you that, to compensate the damages, I've requested a partial refund of 15% which comes up to ₪289 to your payment card which should be processed within 3 to 5 business days.
I am so sorry for the condition you received your package in. I assure you that it is not at all how we choose to ship our product, especially the international ones. Sometimes, however, accidents happen.
In response to your e-mail, I would like to tell you that, to compensate the damages, I've requested a partial refund of 15% which comes up to ₪289 to your payment card which should be processed within 3 to 5 business days.