שרשור תגובות: שיתוף פעולה אסטרטגי וראשון מסוגו נחתם בין סינמה סיטי וחברת UN
אני בעד כל מהלך מסחרי שיכניס כסף לקופת המיזם. מקווה שהוא רק ילך למקומות הנכונים (דהיינו פריסה) ולא למקומות הלא נכונים (דהיינו שחיתות)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
כל דבר שמקדם אינטרנט מהיר בישראל הוא מעולה בעיני. השאלה היא איך unlimited מרחיבים את הפעילות שלהם. בינתיים אני לא מכיר אף אחד שהצליח להשיג את השירות. גם אני ניסיתי אבל יוק.
את כל מה שמתואר בכתבה היה אפשר לעשות גם בלי UNLIMITED. לא צריך Download של 1Gbps בשביל לראות הופעה, גם אם היא ב-4K, שלא לדבר בכלל שצוואר הבקבוק אמור להיות הקו לחו"ל ולא התשתית בארץ (אלא אם הם יקבלו עדיפות גבוהה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
Under דורש קצב מינימלי של 50Mbps. רק השירות של הוט עם 200 מגה מתאים וגם זה בקושי.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
אחלה רעיון!
אני מברך אותנו בפרוס השנה החדשה (בקרוב) שבשנה הבאה Unlimited יגיע אליך הביתה!
אני מברך אותנו בפרוס השנה החדשה (בקרוב) שבשנה הבאה Unlimited יגיע אליך הביתה!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא ברור לי מה הקטע של ההשקעה במיזם הזה.
מנסים להיכנס לתודעת הציבור עם המותג אנלימיטד ולהראות לציבור את האפשרויות הנפתחות מהשימוש בתשתית שלהם וכו', אבל בפועל אי אפשר להתחבר אליהם כרגע. נרשמתי כמעוניין בשירות שלהם ביום שהם הכריזו על כך, אך עושה רושם שהיום בו הם יציעו פריסה באזור שלי עוד רחוק מאד. אני חושב שיימכרו OLED 4K 65 אינץ בסופר ליד הבית שלי לפני שאוכל להתחבר לתשתית שלהם.
אז לדעתי אולי עדיף שישקיעו את כל המליונים האלה בהרחבת התשתית בפועל ולא בכל מיני מיזמי קידום המותג והמודעות לתשתית שלהם.
מנסים להיכנס לתודעת הציבור עם המותג אנלימיטד ולהראות לציבור את האפשרויות הנפתחות מהשימוש בתשתית שלהם וכו', אבל בפועל אי אפשר להתחבר אליהם כרגע. נרשמתי כמעוניין בשירות שלהם ביום שהם הכריזו על כך, אך עושה רושם שהיום בו הם יציעו פריסה באזור שלי עוד רחוק מאד. אני חושב שיימכרו OLED 4K 65 אינץ בסופר ליד הבית שלי לפני שאוכל להתחבר לתשתית שלהם.
אז לדעתי אולי עדיף שישקיעו את כל המליונים האלה בהרחבת התשתית בפועל ולא בכל מיני מיזמי קידום המותג והמודעות לתשתית שלהם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
נשמע מעניין אחרי שבאתר של סינימה היה כתוב הרבה זמן על הופעות ושידורים שיוצגו במתחמים(וכראה זה לא קרה עד עכשיו וההסכם עם אנלימיטד השלים את החלק החסר בפאזל) נראה בפועל תוך כמה זמן כל המתחמים יחוברו.. מחכה לעדכונים
כאן זו לא השקעה שלהם. וגם קידום מודעות חשוב (גם אם ההודעה לתקשורת שלהם היא שרשרת של קלישאות).jacko-il כתב:אז לדעתי אולי עדיף שישקיעו את כל המליונים האלה בהרחבת התשתית בפועל ולא בכל מיני מיזמי קידום המותג והמודעות לתשתית שלהם....
לפחות 1% מהמשתמשים שלהם נמצאים כאן בפורום:oferlaor כתב:בינתיים אני לא מכיר אף אחד שהצליח להשיג את השירות....
http://www.hometheater.co.il/vp2313122#2313122
http://www.hometheater.co.il/vp2322934#2322934
http://www.hometheater.co.il/vp2317214#2317214
ניסיון עם אנלימיטד
התמזל מזלי ואני גר במקום הנכון בזמן הנכון, והייתי אחד הראשונים שהותקנה לו תשתית unlimited בבית. אני גולש דרכם כבר כמעט שנה, ואני יכול להגיד בפה מלא, כי זו חוויה שונה לגמרי מבזק והוט.
קודם כל-שירות הלקוחות שלהם מעולה. הם זמינים כמעט תמיד, השירות הטכני מקצועי ואתה מרגיש שאשכרה יש ניסיון של החברה שהלקוחות יהיו מרוצים. זה משהו די נדיר בנוף הישראלי. אני יכול להביא כדוגמא את מעט המקרים בהם היו בעיות ברשת- כשזה קרה הם התקשרו מיוזמתם ליידע אותי שיש בעיה, ובמהלך התקלה חזרו אלי מספר פעמים כדי לעדכן כיצד מתקדמות פעולות תיקון הבעיה.
בנוסף אני יכול לומר שהעובדה שיש לך מהירות העלאה זהה להורדה מורגשת מאוד. בתור אחד שנהנה לשחק משחקי רשת והשתגע מהלאגים שהיו לי עם בזק, באנלימיטד זה פשוט לא קיים. אני משחק על שרתים מאוסטרליה ונהנה מזמן תגובה דומה לאלה של החברה המקומיים.
וכל זה בלי לדבר על כך שאני פשוט לא צריך להמתין בצפייה בתכנים כבדים במיוחד בסטרימנג- הכל פשוט טס.
מאחל לכולכם שתזכו להינות מזה בקרוב, ולו רק כדי לומר סוף סוף שלום להוט ובזק שהתעללו בנו שנים....
קודם כל-שירות הלקוחות שלהם מעולה. הם זמינים כמעט תמיד, השירות הטכני מקצועי ואתה מרגיש שאשכרה יש ניסיון של החברה שהלקוחות יהיו מרוצים. זה משהו די נדיר בנוף הישראלי. אני יכול להביא כדוגמא את מעט המקרים בהם היו בעיות ברשת- כשזה קרה הם התקשרו מיוזמתם ליידע אותי שיש בעיה, ובמהלך התקלה חזרו אלי מספר פעמים כדי לעדכן כיצד מתקדמות פעולות תיקון הבעיה.
בנוסף אני יכול לומר שהעובדה שיש לך מהירות העלאה זהה להורדה מורגשת מאוד. בתור אחד שנהנה לשחק משחקי רשת והשתגע מהלאגים שהיו לי עם בזק, באנלימיטד זה פשוט לא קיים. אני משחק על שרתים מאוסטרליה ונהנה מזמן תגובה דומה לאלה של החברה המקומיים.
וכל זה בלי לדבר על כך שאני פשוט לא צריך להמתין בצפייה בתכנים כבדים במיוחד בסטרימנג- הכל פשוט טס.
מאחל לכולכם שתזכו להינות מזה בקרוב, ולו רק כדי לומר סוף סוף שלום להוט ובזק שהתעללו בנו שנים....
הדברים שאמרת הם כנראה בגלל שאין הרבה לקוחות על התשתית, ואולי איכשהו גם על הספקים (שהם מהקטנים).
אני משער שדברים ישתנו עם יותר עומס.
משחקים לא דורשים הרבה העלאה, אלא אם אתה שרת.
latency לא תלוי, פרקטית, במהירות ההעלאה (ב-1.5Mbit העלאה ה-latency בגלל מהירות הקו יהיה בערך 1ms). הבעיה היא בעיקר בעומס על הראוטרים בדרך, בתעדוף שלך, ובמרחק הפיזי.
streaming דורש מהירות הורדה, לא העלאה, שגם בחיבורים רגילים מספיקה.
משחקים לא דורשים הרבה העלאה, אלא אם אתה שרת.
latency לא תלוי, פרקטית, במהירות ההעלאה (ב-1.5Mbit העלאה ה-latency בגלל מהירות הקו יהיה בערך 1ms). הבעיה היא בעיקר בעומס על הראוטרים בדרך, בתעדוף שלך, ובמרחק הפיזי.
streaming דורש מהירות הורדה, לא העלאה, שגם בחיבורים רגילים מספיקה.