התלבטות בין תשתית הוט לבזק
שלום חברים,
כרגע אני נמצא בתשתית 100 מגה אצל בזק+בינלאומי, הציעו לי לעבור לתשתית של הוט ב-70 ש"ח פחות (במסגרת חבילה של טריפל, יש לי כרגע רק את שירותי הטלויזיה שלהם), רציתי לקבל חוות דעת לגבי האינטרנט של הוט?האם יש הבדל משמעותי מבזק? חייב לציין שבבזק אין לי כלל בעיות, רק המחיר יקר כמו שציינתי (130 ש"ח כולל נתב ל-100 מגה)
בנוסף, אני מקבל בבזק 50 מגה בחיבור קווי, האם בהוט המצב יהיה יותר טוב וקרוב ל-100?
תודה מראש.
כרגע אני נמצא בתשתית 100 מגה אצל בזק+בינלאומי, הציעו לי לעבור לתשתית של הוט ב-70 ש"ח פחות (במסגרת חבילה של טריפל, יש לי כרגע רק את שירותי הטלויזיה שלהם), רציתי לקבל חוות דעת לגבי האינטרנט של הוט?האם יש הבדל משמעותי מבזק? חייב לציין שבבזק אין לי כלל בעיות, רק המחיר יקר כמו שציינתי (130 ש"ח כולל נתב ל-100 מגה)
בנוסף, אני מקבל בבזק 50 מגה בחיבור קווי, האם בהוט המצב יהיה יותר טוב וקרוב ל-100?
תודה מראש.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
מבלי להתייחס למחירים הכי טוב זה שתבדוק אצל השכנים מה קורה.
איכות הקו של הוט בבאר שבע לא דומה לזו שבקרית שמונה...וגם לא בשכונות באותה עיר.
אותו דבר בבזק.
לכן ההצעה שלי זה לבדוק אצל השכנים שכבר מחוברים
איכות הקו של הוט בבאר שבע לא דומה לזו שבקרית שמונה...וגם לא בשכונות באותה עיר.
אותו דבר בבזק.
לכן ההצעה שלי זה לבדוק אצל השכנים שכבר מחוברים
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי בזק, אם יש לך טלפון בזק היום תתקשר לטכני ותבקש שיגידו לך מה המקסימום שתוכל לקבל, בהוט אני לא מבין, אם אין לך טלפון בזק ולשכנים יש, אז בקש מהם את המספר ופנה לנציג תמיכה של בזק שיגיד לך את המהירות המקסימלית בבניין שלך לפי פרטי הקו של השכנים.
לגבי האיכות קו של הוט אפשר להגיע למהירויות גבוהות יותר מבזק (עד 200 מגה) אך מהניסיון שלי, זה מלווה
גם בהרבה פעמים בתקלות ובניתוקים שבבזק לא קורים, בזק נחשבת תשתית יציבה יותר
וכן, תוכל כנראה לקבל 100 מגה בהוט השאלה היא עד כמה החיבור יהיה איכותי מבחינת ניתוקים זמינות ועומסים
זה גם מאוד משתנה במיקום כמו שמישהו הגיב
גם בהרבה פעמים בתקלות ובניתוקים שבבזק לא קורים, בזק נחשבת תשתית יציבה יותר
וכן, תוכל כנראה לקבל 100 מגה בהוט השאלה היא עד כמה החיבור יהיה איכותי מבחינת ניתוקים זמינות ועומסים
זה גם מאוד משתנה במיקום כמו שמישהו הגיב
לבזק יש קצת יותר אפלוד (3 לאומת 2 של הוט) אז הייתי מעדיף אפילו 40 של בזק.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
·s3t כתב:לבזק יש קצת יותר אפלוד (3 לאומת 2 של הוט) אז הייתי מעדיף אפילו 40 של בזק....
להוט יש UPLOAD של 5 מגה בחבילה של 200