שיפור צליל - Microlab solo 6
שלום,
יש לי את הרמקולים האלה ואני מחפש דרכים לשפר את הצליל שלהם (כרגע הוא בסדר אבל אני חושב שיש עוד פוטנציאל).
יש לי שתי שאלות לגביהם ,מיועד למי שיש לו אותם או התנסה איתם:
1. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול On board שעל הלוח Via VT2021 ,האם החלפה לכרטיס כמו
Asus Xonar stx , תגרום לשינוי מורגש בצליל?
2.הכבלים שלהם אלה כבלים בסיסיים שהגיעו איתם (כבל נחושת לחיבור בין שני הרמקולים וכבל RCA -3.5 בין המחשב
לרמקולים) האם החלפה לכבלים איכותיים יותר , תגרום לשינוי מורגש בצליל?
אם למישהו יש הצעות נוספות ,אשמח לשמוע.
תודה מראש על העזרה.
יש לי את הרמקולים האלה ואני מחפש דרכים לשפר את הצליל שלהם (כרגע הוא בסדר אבל אני חושב שיש עוד פוטנציאל).
יש לי שתי שאלות לגביהם ,מיועד למי שיש לו אותם או התנסה איתם:
1. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול On board שעל הלוח Via VT2021 ,האם החלפה לכרטיס כמו
Asus Xonar stx , תגרום לשינוי מורגש בצליל?
2.הכבלים שלהם אלה כבלים בסיסיים שהגיעו איתם (כבל נחושת לחיבור בין שני הרמקולים וכבל RCA -3.5 בין המחשב
לרמקולים) האם החלפה לכבלים איכותיים יותר , תגרום לשינוי מורגש בצליל?
אם למישהו יש הצעות נוספות ,אשמח לשמוע.
תודה מראש על העזרה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שיש מה לשפר ברמקולים אלו...
איכות נמדדת בהמון פרמטרים... ייתכן והרמקולים אינם מתאימים לך וייתכן זוהי בעיית אקוסטיקה. בכל אופן בשביל להתחיל לחפש אחר משהו שלא בטוח קיים צריך לפנות תקציב ותקציב גדווווללל
איכות נמדדת בהמון פרמטרים... ייתכן והרמקולים אינם מתאימים לך וייתכן זוהי בעיית אקוסטיקה. בכל אופן בשביל להתחיל לחפש אחר משהו שלא בטוח קיים צריך לפנות תקציב ותקציב גדווווללל
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
מסכיםyosiaz כתב:תקנה ברווז, ישפר את השמיעה פלאים
DAC, כן ?...
לפותח השרשור קח בחשבון שזה יעלה לך לפחות כמו הרמקולים
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- zxaura
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
לדעתי יש סיכוי טוב שהכרטיס שציינת ישפר. יש לי את ה XONAR ESSENCE STX והוא שיפר משמעותית.
ההבדל (אצלי) בולט במיוחד בהאזנה באוזניות איכותיות.
מאידך כנראה שהשקעה ברמקולים עם DAC ומגבר נותנת את התוצאה האיכותית ביותר.
כרגיל זה עניין כלכלי.
ההבדל (אצלי) בולט במיוחד בהאזנה באוזניות איכותיות.
מאידך כנראה שהשקעה ברמקולים עם DAC ומגבר נותנת את התוצאה האיכותית ביותר.
כרגיל זה עניין כלכלי.
zxaura
לxonar stx יש מגבר אוזניות, אז אם האוזניות שלך הן עם אימפדנס גבוה בוודאי שזה ישפר את הצליל באופן מורגש בהשוואה לonboard.
igork
באופן כללי איכות הצליל הרבה יותר תלויה ברמקולים מאשר בDAC/כרטיס קול, אז לחשוב על רכישת כרטיס קול שעולה יותר מהרמקולים שלך (אפילו אם הם נחשבים מאד טובים למחירם) זו לא הדרך הנכונה לשיפור הצליל לדעתי. מצד שני יכול להיות שאתה מתכוון לעשות כל מיני שדרוגים בעתיד/לקנות אוזניות רציניות, במקרה הזה xonar stx הוא קנייה לא רעה בכלל, הוא נחשב לכרטיס קול מאד איכותי.
ולגבי כבלים לשיפור הצליל - פשוט תרד מזה כמה שיותר מהר. לאחר רף מסוים של איכות הכבל (רף שמושג עם כמה עשרות שקלים למטר גג) אין שום שיפור מוכח בצליל.
לxonar stx יש מגבר אוזניות, אז אם האוזניות שלך הן עם אימפדנס גבוה בוודאי שזה ישפר את הצליל באופן מורגש בהשוואה לonboard.
igork
באופן כללי איכות הצליל הרבה יותר תלויה ברמקולים מאשר בDAC/כרטיס קול, אז לחשוב על רכישת כרטיס קול שעולה יותר מהרמקולים שלך (אפילו אם הם נחשבים מאד טובים למחירם) זו לא הדרך הנכונה לשיפור הצליל לדעתי. מצד שני יכול להיות שאתה מתכוון לעשות כל מיני שדרוגים בעתיד/לקנות אוזניות רציניות, במקרה הזה xonar stx הוא קנייה לא רעה בכלל, הוא נחשב לכרטיס קול מאד איכותי.
ולגבי כבלים לשיפור הצליל - פשוט תרד מזה כמה שיותר מהר. לאחר רף מסוים של איכות הכבל (רף שמושג עם כמה עשרות שקלים למטר גג) אין שום שיפור מוכח בצליל.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 02/09/2015 5:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
עוד הצעה.
תנסה למכור את מה שיש לך ביד 2 תוסיף כסף ותקנה את Audioengine A2 שכוללים דאק מובנה
רמקולים פנטסטים למחירם.
עולים כ 1500 ועם מיקוח אולי תוציא אותם בפחות
תנסה למכור את מה שיש לך ביד 2 תוסיף כסף ותקנה את Audioengine A2 שכוללים דאק מובנה
רמקולים פנטסטים למחירם.
עולים כ 1500 ועם מיקוח אולי תוציא אותם בפחות
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason