רוצה עידן אבל ללא קליטה ובעל אינטרנט של הוט.
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אז איפה הבעיה אתם שואלים...
אינטרנט של הוט\טלפון משתמש לי בתשתית של הכבלים ככה שגם אם אני אתקין אנטנה בגג לא יהיה לי לאיפה לחבר אותה.
אנטנה רגילה בבית לא עוזר כי אין קליטה ...
אז זה אומר שאין לי מה לעשות ?
אשמח לרעיונות נוספים?
אינטרנט של הוט\טלפון משתמש לי בתשתית של הכבלים ככה שגם אם אני אתקין אנטנה בגג לא יהיה לי לאיפה לחבר אותה.
אנטנה רגילה בבית לא עוזר כי אין קליטה ...
אז זה אומר שאין לי מה לעשות ?
אשמח לרעיונות נוספים?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@גיל37
אבל אם רוצים להשאר בכבלים אפשר תמיד לעבור דירה- לא?
או אולי לרדת מהארץ, לנסוע לחו"ל שם יש אפשריות צפיה רבות יוצר בטלוויזיה?
אני מניח שאלו היו ההצעות הבאות לפתרון הבעיה ?
ולעניינו של השואל- אתה יכול להריץ כבל אנטנה לא דרך התשתית של הוט לגג ולהתקי אנטנה חיצונית
אבל אם רוצים להשאר בכבלים אפשר תמיד לעבור דירה- לא?
או אולי לרדת מהארץ, לנסוע לחו"ל שם יש אפשריות צפיה רבות יוצר בטלוויזיה?
אני מניח שאלו היו ההצעות הבאות לפתרון הבעיה ?
ולעניינו של השואל- אתה יכול להריץ כבל אנטנה לא דרך התשתית של הוט לגג ולהתקי אנטנה חיצונית
·זאת ההצעה הכי טובה שקראתי בפורום הזה מאז שאני משתתף כאןBorderline1 כתב:1. או אולי לרדת מהארץ, לנסוע לחו"ל שם יש אפשריות צפיה רבות יוצר בטלוויזיה?
2. ולעניינו של השואל- אתה יכול להריץ כבל אנטנה לא דרך התשתית של הוט לגג ולהתקי אנטנה חיצונית...
ברור שאפשר להריץ כבל מהגג אבל אם אין תעלה שכבר עוברת בקיר (וברוב הבנייה הישראלית החוראנית אין) זה אומר או לחצוב בקיר, או להעביר מחוץ לקיר ולא כל אחד רוצה חוטים שמטיילים על הקירות בבית.
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
@גיל37
·גיל אז יש לי בעיה אחרת ... עברתי לבזק - מה שאומר ירידה במהירות האינטרנט מ 100 ל 40 בקושי וליצירה של בעיה אחרת שהיא התשתית הכל כך "טובה" של בזק ...
לצערי כל הנושא הזה מתסכל, כל פתרון שלא חשבתי מצריך ממני או לעשות ויתור כאב או לשלם סכומים גדולים בשביל ליצור לעצמי תשתית ...
עידן פלוס עושה טעות בכך שהיא משדרת את השידור בצורה כל כך בזיונית, במקום לבצע שידור דרך האינטרנט אשר נותן פתרון שלא מצריך עלויות כלל, הם בחרו בפתרון שמצריך או ממיר טלויזה (חלקנו) או\וגם לאנטנה (חלקנו) או\וגם לתשתית חדשה של כמה אלפי שקלים... (איזה טימטום ?!)
כנראה שהסיבה שזה מה שנבחר זה הרווחים שעושה המדינה ועוד כמה בעלי עניין ... לצערי כמו תמיד מרגיש כאילו מי שהיה צריך לתת פתרונות לפני שעידן פלוס נבחר ביצע את זה ברשלנות ובחוסר ידע !
בסופו של דבר אני תקוע כי אין לי קליטה ברעננה. וגם אין לי אפשרות להתחבר לתשתית קיימת ...
·גיל אז יש לי בעיה אחרת ... עברתי לבזק - מה שאומר ירידה במהירות האינטרנט מ 100 ל 40 בקושי וליצירה של בעיה אחרת שהיא התשתית הכל כך "טובה" של בזק ...
לצערי כל הנושא הזה מתסכל, כל פתרון שלא חשבתי מצריך ממני או לעשות ויתור כאב או לשלם סכומים גדולים בשביל ליצור לעצמי תשתית ...
עידן פלוס עושה טעות בכך שהיא משדרת את השידור בצורה כל כך בזיונית, במקום לבצע שידור דרך האינטרנט אשר נותן פתרון שלא מצריך עלויות כלל, הם בחרו בפתרון שמצריך או ממיר טלויזה (חלקנו) או\וגם לאנטנה (חלקנו) או\וגם לתשתית חדשה של כמה אלפי שקלים... (איזה טימטום ?!)
כנראה שהסיבה שזה מה שנבחר זה הרווחים שעושה המדינה ועוד כמה בעלי עניין ... לצערי כמו תמיד מרגיש כאילו מי שהיה צריך לתת פתרונות לפני שעידן פלוס נבחר ביצע את זה ברשלנות ובחוסר ידע !
בסופו של דבר אני תקוע כי אין לי קליטה ברעננה. וגם אין לי אפשרות להתחבר לתשתית קיימת ...
נכון שבזק לא מסוגלת לתת קצבים גבוהים של גלישה ומצד שני על השירות של הוט עדיף לא לדבר בכלל.
אז בכל מקרה אתה מתפשר על משהו.
למרבה הצער הפתרון הכי נוח של מי שרוצה גם הרבה ערוצי טלויזיה וגם את האינטרנט הכי מהיר שאפשר להשיג כרגע ימצא את זה בטריפל של הוט.
אז בכל מקרה אתה מתפשר על משהו.
למרבה הצער הפתרון הכי נוח של מי שרוצה גם הרבה ערוצי טלויזיה וגם את האינטרנט הכי מהיר שאפשר להשיג כרגע ימצא את זה בטריפל של הוט.