ניקוי מכונה מאבנית
-
EmilyPinhasi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אז אחרי שמסתבר שהשקיות עם האבקה לניקוי אבנית לא עשו כלום למכונה שלי ועכשיו עולה לי יותר מ1000 שקל להחליף חלקים שנהרסו, במכונה בת שנתיים, אשמח לשמוע איך אתם מנקים את המכונה שלכם
שמעתי בנתיים 3 המלצות:
1. כפית מלח לימון על כל חצי ליטר מים חמים.
2. חומץ לא מדולל
3. דרגול של יעקובי לא מדולל
לעשות ניקוי כל חודש, להשתמש במים מבריטה תוך הקפדה על החלפת פילטר כל חודש (או להשתמש בפילטר בריטה למכונת קפה שעולה יותר)
מה אתם אומרים?
שמעתי בנתיים 3 המלצות:
1. כפית מלח לימון על כל חצי ליטר מים חמים.
2. חומץ לא מדולל
3. דרגול של יעקובי לא מדולל
לעשות ניקוי כל חודש, להשתמש במים מבריטה תוך הקפדה על החלפת פילטר כל חודש (או להשתמש בפילטר בריטה למכונת קפה שעולה יותר)
מה אתם אומרים?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזו מכונה?
אם זאת סינגל בוילר אז כף מלח לימון לליטר מים רגילים, מזרימים במכונה, מחכים חצי שעה (כשהיא פועלת) ואז מזרימים מים נקיים.
אם מרככים כמו שצריך אז אפשר לעשות ניקוי אבנית פעם בכמה שנים, קנקן בריטה זה המינימום.
אם זאת סינגל בוילר אז כף מלח לימון לליטר מים רגילים, מזרימים במכונה, מחכים חצי שעה (כשהיא פועלת) ואז מזרימים מים נקיים.
אם מרככים כמו שצריך אז אפשר לעשות ניקוי אבנית פעם בכמה שנים, קנקן בריטה זה המינימום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
EmilyPinhasi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 1 פעם
סאקו איטליה עם קיטור
יש למכונה תוכנית ניקוי, להפעיל את התוכנית כשמשתמשים במלח לימון? או להפעיל כמו שאמרת?
יש דרך לפתוח את המכונה באמצעים ביתיים לוודא שלא מצטברת אבנית שוב? לא באופן קבוע, פעם אחת אחרי תקופה לבדוק שהטיפול שאני עושה עובד הפעם
יש למכונה תוכנית ניקוי, להפעיל את התוכנית כשמשתמשים במלח לימון? או להפעיל כמו שאמרת?
יש דרך לפתוח את המכונה באמצעים ביתיים לוודא שלא מצטברת אבנית שוב? לא באופן קבוע, פעם אחת אחרי תקופה לבדוק שהטיפול שאני עושה עובד הפעם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מכונה אוטומטית מתחזקים לפי הוראות יצרן - לא לשחק ולא לפרק. הכל שם פלסטיק שביר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- פימקא
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 6
- שם מלא: Elya Torgovizki
- נתן תודות: 0
קודם כל מומלץ שלא לפרק ולשחק עם המכונות האוטומטיות אלא אם כן את יודעת מה את עושה,
לסאקו יש חומר ניקוי אבנית ייעודי שהכי מומלץ לניקוי המכונה מאבנית.
אני מאמין שהתכוונת שיש לך סאקו אינטיליה אם כן אז יש לך מקום לפילטר בריטה בתוך מיכל המים מומלץ להשתמש במיוחד אם את משתמשת במים מהברז...
וכמובן לתת תחזוקה שבועית כפי שמופיע לך בספר היצרן...
לסאקו יש חומר ניקוי אבנית ייעודי שהכי מומלץ לניקוי המכונה מאבנית.
אני מאמין שהתכוונת שיש לך סאקו אינטיליה אם כן אז יש לך מקום לפילטר בריטה בתוך מיכל המים מומלץ להשתמש במיוחד אם את משתמשת במים מהברז...
וכמובן לתת תחזוקה שבועית כפי שמופיע לך בספר היצרן...