חיבור טלוויזיה למחשב דרך רשת ביתית
-
AriellaKlein
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Ariella Klein
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
קניתי טלוויזיה smart של פיילוט 32 אינטש,אגב תמונה נהדרת יותר טובה מכל טלוויזיה.
התחברתי לאינטרנט שלי,זיהה מיד את הראוטר ומצליחה לגלוש מצוין.
מנסה לחבר לרשת הביתית כך שאוכל לצפות בקבצים מהמחשב בטלוויזיהץ
המחשב מזהה את הטלווזיה כ- smart tv אך אינני מצליחה לחבר את השניים,אמור כנראה
להופיע משהו בטלוויזה לאישור ואינו מופיע.
מישהו יכול לעזור?? זה מטריף אותי!!
תודה
קניתי טלוויזיה smart של פיילוט 32 אינטש,אגב תמונה נהדרת יותר טובה מכל טלוויזיה.
התחברתי לאינטרנט שלי,זיהה מיד את הראוטר ומצליחה לגלוש מצוין.
מנסה לחבר לרשת הביתית כך שאוכל לצפות בקבצים מהמחשב בטלוויזיהץ
המחשב מזהה את הטלווזיה כ- smart tv אך אינני מצליחה לחבר את השניים,אמור כנראה
להופיע משהו בטלוויזה לאישור ואינו מופיע.
מישהו יכול לעזור?? זה מטריף אותי!!
תודה
רוב טלויזיות SMART עובדות עם מה שנקרא DLNA, אז על המחשב צריך להיות מותקן ומוגדר שרת מדיה שעובד עם DLNA כדי שהטלויזיה תראה את קבצי המדיה שתרצי לשתף איתה. בין אלה שאני מכיר serviio נראה לי הכי פשוט להגדרה ושימוש.
http://serviio.org
http://serviio.org
-
AriellaKlein
- חבר שרק התחיל

@evgenetic
·
התקנתי את התוכנה היא עובדת בטלוויזיה LG אבל לא מצליחה לחבר הטלוויזה PILOT ולכןלא מצליחה לראות את הקבצים שבמחשב
אודה לך אם יש ךף עוד פתרון.כאמור הWIFI בטלוויזיה עובד.
תודה
·
התקנתי את התוכנה היא עובדת בטלוויזיה LG אבל לא מצליחה לחבר הטלוויזה PILOT ולכןלא מצליחה לראות את הקבצים שבמחשב
תודה
·AriellaKlein כתב:@evgenetic
·
תודה...
כלומר בLG את רואה את הקבצים ששיתפת דרך התוכנה ובPILOT לא?
אם כך אז תני לי את הדגם המדויק של פיילוט, אני אסתכל איך בדיוק היא עובדת. מסקרן...
-
AriellaKlein
- חבר שרק התחיל

תודה רבה לך..
פשוט לא ניתן להתחבר דרך הרשת הביתית לפיילוט וגם לא דרך התוכנה
הדגם: PILD321SXL.
פשוט לא ניתן להתחבר דרך הרשת הביתית לפיילוט וגם לא דרך התוכנה
הדגם: PILD321SXL.
-
AriellaKlein
- חבר שרק התחיל

@evgenetic
·
אתה ממליץ אולי לקנות דונגל של אנדרואיד או דונגל אחר?,כי הטלוויזיה היא אנדרואיד
·
אתה ממליץ אולי לקנות דונגל של אנדרואיד או דונגל אחר?,כי הטלוויזיה היא אנדרואיד
הייתי צריך לבדוק את זה קודם אבל פיילוט זה מה שנקרה "חברת מדבקה" ולכן אני לא אמצא עליה שום מידע רשמי באינטרנט.
אני עדיין לא ממש הבנתי מהתשובה שלך אם הטלויזיה של LG רואה את התכנים שאת משתפת בעזרת serviio או לא, אני פשוט רוצה לוודא שהתוכנה מוגדרת אצלך כמו שצריך.
אני עדיין לא ממש הבנתי מהתשובה שלך אם הטלויזיה של LG רואה את התכנים שאת משתפת בעזרת serviio או לא, אני פשוט רוצה לוודא שהתוכנה מוגדרת אצלך כמו שצריך.
לא ממליץ שום דבר בינתיים, אני עוד לא ממש הבנתי מה בדיוק את רוצה לעשות ולמה הטלויזיה שלך מסוגלת.אתה ממליץ אולי לקנות דונגל של אנדרואיד או דונגל אחר?,כי הטלוויזיה היא אנדרואיד...
-
AriellaKlein
- חבר שרק התחיל

@evgenetic
·
אז ככה, על ה-lg ה-serviio עובד מצוין למרות ששם לא היתה לי בעיה ואני מצליחה לראות את התכנים שאני רוצה מהמחשב שלי,כגון
סרטים ,מוסיקה ועוד.ראיתי דרך המדייה פלייר ,ה-smart lg/עכשיו אחרי שהתקנתי מה שאמרת רואה גם דרכן.
התקנתי בשביל הפיילוט בחדר אחר ושם לא מצליחה לחבר בין הטלוויזיה למחשב,למרות שיש wifi מובנה בפיילוט,מצליחה לגלוש וכו..
מוזר ומשגע,לכן חשבתי להוסיף דונגל אבל אחכה עוד אולי אמצא פתרון או שאתה תמצא..תודה רבה זה פשוט מחרפן כי רציתי להעיף את כל הכבלים שצריך לחבר בין המחשב לטלוויזיה..
·
אז ככה, על ה-lg ה-serviio עובד מצוין למרות ששם לא היתה לי בעיה ואני מצליחה לראות את התכנים שאני רוצה מהמחשב שלי,כגון
סרטים ,מוסיקה ועוד.ראיתי דרך המדייה פלייר ,ה-smart lg/עכשיו אחרי שהתקנתי מה שאמרת רואה גם דרכן.
התקנתי בשביל הפיילוט בחדר אחר ושם לא מצליחה לחבר בין הטלוויזיה למחשב,למרות שיש wifi מובנה בפיילוט,מצליחה לגלוש וכו..
מוזר ומשגע,לכן חשבתי להוסיף דונגל אבל אחכה עוד אולי אמצא פתרון או שאתה תמצא..תודה רבה זה פשוט מחרפן כי רציתי להעיף את כל הכבלים שצריך לחבר בין המחשב לטלוויזיה..
·AriellaKlein כתב:@evgenetic
·
מוזר ומשגע,לכן חשבתי להוסיף דונגל אבל אחכה עוד אולי אמצא פתרון או שאתה תמצא..תודה רבה זה פשוט מחרפן כי רציתי להעיף את כל הכבלים שצריך לחבר בין המחשב לטלוויזיה.....
הבנתי, הבעיה עם מוצרי מדבקה היא שכמעט בלתי אפשרי למצוא עליהם מידע אודות התפעול (תפריטים, הגדרות) ובכלל על המאפיינים האמיתיים של המוצר. האם קיבלת חוברת הפעלה כלשהי עם הטלויזיה?
-
AriellaKlein
- חבר שרק התחיל

הבעיה עוד לא נפתרה לצערי. כן קיבלתי חוברת הדרכה אבל אין הסבר לשיתוף..