וורה אדג' לא מחובר תמיד לservice
אשמח לעזרתכם, אני עם וורה אדג' שמחובר ישירות עם כבל לראוטר שלי שמחובר למודם בסיסי של בזק.
פעמים רבות אני רואה שאני לא מצליח להתחבר מרחוק למכשיר, ובמצב כזה בוורה דולקות רק 4 נורות, והנורה החמישית של הסרוויס לא דולקת.
אני יכול להתחבר למכשיר באמצעות הקלדה של הIP דרך המחשב, אך לא מרחוק דרך האתר home.getvera.com
ולא דרך האפליקציה.
זה קורה פעמים רבות כך שבאיזה מקום כל הרעיון והעיקר של הבית חכם פשוט מתפספס אצלי.
יש למישהו רעיונות?
בתודה מראש!
פעמים רבות אני רואה שאני לא מצליח להתחבר מרחוק למכשיר, ובמצב כזה בוורה דולקות רק 4 נורות, והנורה החמישית של הסרוויס לא דולקת.
אני יכול להתחבר למכשיר באמצעות הקלדה של הIP דרך המחשב, אך לא מרחוק דרך האתר home.getvera.com
ולא דרך האפליקציה.
זה קורה פעמים רבות כך שבאיזה מקום כל הרעיון והעיקר של הבית חכם פשוט מתפספס אצלי.
יש למישהו רעיונות?
בתודה מראש!
כשאתה נכנס ל-settings, ואז net & wifi מה מופיע לך תחת Internet access?באזז כתב:אשמח לעזרתכם, אני עם וורה אדג' שמחובר ישירות עם כבל לראוטר שלי שמחובר למודם בסיסי של בזק.
ולא דרך האפליקציה.
יש למישהו רעיונות?
בתודה מראש!...
אצלי זה גם מופיע ואין לי בעיות של חיבור מרחוק. לדעתי זה לא קשור.באזז כתב:אני רואה שמופיע קצת יותר למטה ההודעה הבאה:
The 3G dongle is not plugged in, cannot enable 3G WAN failover.
Plug in the 3G dongle and click the refresh button.
מה אני אמור לעשות איתה?...
תשלח צילום מסך של ההגדרות שלך ואני אשווה לשלי ואגיד לך אם יש משהו שונה