Uncharted: The Nathan Drake Collection

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

אני לא ממש בעד כל החידושי משחקים הללו, ובתור אחד שקנה את שלושתם לא אשלם שקל נוסף שוב עבורם, אבל מי שעדיין לא רכש את המשחקים הנפלאים הללו, הנה ההזדמנות:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

אני דווקא בעד שיעשו REMASTER לכל משחק שאי פעם עשו, גם משחקים מעפנים כאלה שלא שמעתי עליהם. מה אכפת לי, עולה לי כסף?

לגבי האוסף הזה - מאד מומלץ למי שלא שיחק בהם ולא מכיר את הסדרה, במיוחד למשתמשים חדשים שעברו ל PS4 ו- Uncharted 4 נראה להם משחק מעניין.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

אכן לך ולי זה לא עולה שקל, לחברות שעושות את זה זה עדיין פרויקט שמשקיעים בו זמן ומשאבים שיכלו להיות מוקצים לטובת משחקים חדשים, בעיקר החברות הטובות כמו פה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

בגדול אתה צודק, אבל לאן מושקע הזמן והמשאבים לא צריך לעניין אותנו כלקוחות. סטודיואים גדולים ומוכרים גם בדרך כלל לא מתעסקים בפרויקטי REMASTERING בעצמם. הפרוייקטים המשעממים והסזיפיים האלה נמסרים לקבלני משנה שזה בדרך כלל סטודיואים קטנים ו/או סטודיואים המתמחים בעבודה על REMASTERING. או שמקצים צוות מאד קטן ומצומצם (או שוכרים כמה עובדים לתקופת תגבור עבור הפרויקטים האלה). אל תדאג, המוחות הגדולים והטאלנטים בסטודיואים המכובדים לא מתעסקים בדברים האלה, זה פשוט בזבוז זמן יקר שהם יכולים לתת ביצירתיות בפרוייקטים אחרים חדשים.
המשחק הזה לדוגמא, כמו כמה משחקי Remastered אחרים, בוצע ע"י סטודיו מתמחה בזה שנקרא Bluepoint Games :
http://bluepointgames.com/
יש הרבה אחרים כאלה.
לפעמים, האנשים הבכירים עם החליפות נותנים לסטודיואים קטנים ולא מוכרים הזדמנות להוכיח את עצמם בביצוע של כמה פרויקטי Remastered מוצלחים בטרם נותנים להם אור ירוק לביצוע פרויקט פרטי וחדש מתוך הבית. כמו הוכחת יכולת כזו אם תרצה.

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #5 

איפה קונים את האוסף ?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

יהיה זמין לרכישה ב 10 בספטמבר.
אני הייתי ממתין עם רכישה שלו. הם קצת חצופים עם הדרישה של מחיר מלא עבורו, לפחות לדעתי.
תמתין איתו קצת לירידת מחיר אחרי שיירד ההייפ סביבו ו/או תקנה אותו מיד שניה.
ובלי קשר, אל תצפה ממנו ליותר מידי מבחינת גרפיקה וכו', אלו משחקים די מיושנים כבר ביחס למה שיש כיום - אבל, משחקים פשוט מהנים וזורמים וחבל שאין יותר משחקים בסגנון הזה באופן כללי.
*אגב, קניתי לא מזמן את שלושתם ל PS3 משומשים כולל משלוח לארץ ב 95 ש"ח. תחושת הנוסטלגיה גברה עליי וגם אפשר לומר עליי שאני סוג של פנבויי נאמן של נאוטי-דוג.. קצת מביך..

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

דווקא המחיר הוא 60 דולר, שזה 20 דולר למשחק. אבל שוב, בגלל שכבר יש לי את שלושתם, אני אישית לא ארכוש. מי של רכש, או שחסר לו לפחות 2, משתלם.

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #8 

אפשר גם בדיסק ?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

כן יהיה זמין גם על דיסק:
http://www.game.co.uk/en/uncharted-the- ... atGroupId=

אבל לדעתי, לדרוש 60$ על משחק REMASTERD זה מעט יקר. גם אם יש על אותו דיסק 3 משחקים לצורך העניין.
60$ זה מחיר שדורשים עבור משחק שהשקיעו בו סכומי כסף גדולים מאד ועבדו עליו במשך 2-4 שנים ונתנו שם את הנשמה. לפעמים עובדים על משחקי AAA חדשים בקלות מעל ל- 100 עובדים בסטודיו בתפקידים שונים כשלאחר מכן צריך להשקיע עוד הרבה כסף בהחדרת המותג לשוק ויצירת ההייפ/באז סביבו. זה בפירוש לא מה שקורה עם משחקי REMASTERED.
אבל לשים את המחיר בצד, אלו משחקים שלדעתי בהחלט שווים את הזמן ותשומת הלב של הגיימרים. במיוחד כאשר באופק עתיד לצאת המשחק הרביעי וכנראה האחרון בסדרה האדירה הזו..

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”