אני לא יכול לאשר את הדברים כי עדיין לא עדכנתי, אבל אני מאוד רוצה להאמין לבחור
לכל מי שמתלונן על בעיות בג'נסיס
-
PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
לפי הוידאו המצורף, נראה שכל בעיותכם יפתרו עם העדכון לגירסא 5.0. הוא טוען שיש לג'נסיס שרתים חדשים ומהירים, ואכן הסרטים והסדרות עולים שם במהירות מפתיעה!
-
PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

לא כל האנשים סנובים כמוך. יש אנשים עם דרישות צנועות יותר. אני למשל, שם ווליום כ"כ נמוך שבקושי אני מצליח לשמוע משהו, כדי לא להעיר את הילדים. אז מה אכפת לי אם הסאונד הוא עם פס קול 2.0 או 5.1?Sexter כתב:תוסף לא מעניין מהסיבה הפשוטה שכל הסרטים שם עם פס קול 2.0 וגם קידוד DOWNMIX גרוע... אני משתמש בו לפעמים רק בכדי לבדוק אילו סרטים חדשים זמינים באיכות HD אותםאני מחפש ב PULSAR עם פס קול 5.1 ומעלה......
כמה דברים על הוידאו הזה ועל ג'נסיס בכלל :
1- לגנסיס אין "שרתים" משל עצמו - זה תוסף שנותן תפריט יפה לפי OMDB ודומיו עושה חיפוש בכל האתרים המוכרים ומציג תוצאות ממווינות יפה.
2-ג'נסיס משתמש בקאש לשמור תוצאות חיפוש קודמות של מקורות ניגון ,אני בטוח ב87 אחוז שבסרטון המוצג הבחור כבר נכנס לפני כן לסדרות ולסרטים שהציג ולכן המהירות הזו אצלו ,אז אם אצלכם לא ככה - אל תרוצו לשדרג ל2000000 מגה .
לגבי הדיון של האיכות ,פולסר תוסף מעולה ,אבל עדיין חורק ,קורס,משבית את התוכנה ולא מוצא תמיד קישורים ,עדיין לדעתי הוא בטא .
ובכל זאת כשהוא מנגן סרט באיכות גבוהה אין עליו במהירות (P2P) מצד שני המקורות היום לצפיה ישירה כבר ברמות גבוהות של 720 + שזה מספיק לרובנו.
1- לגנסיס אין "שרתים" משל עצמו - זה תוסף שנותן תפריט יפה לפי OMDB ודומיו עושה חיפוש בכל האתרים המוכרים ומציג תוצאות ממווינות יפה.
2-ג'נסיס משתמש בקאש לשמור תוצאות חיפוש קודמות של מקורות ניגון ,אני בטוח ב87 אחוז שבסרטון המוצג הבחור כבר נכנס לפני כן לסדרות ולסרטים שהציג ולכן המהירות הזו אצלו ,אז אם אצלכם לא ככה - אל תרוצו לשדרג ל2000000 מגה .
לגבי הדיון של האיכות ,פולסר תוסף מעולה ,אבל עדיין חורק ,קורס,משבית את התוכנה ולא מוצא תמיד קישורים ,עדיין לדעתי הוא בטא .
ובכל זאת כשהוא מנגן סרט באיכות גבוהה אין עליו במהירות (P2P) מצד שני המקורות היום לצפיה ישירה כבר ברמות גבוהות של 720 + שזה מספיק לרובנו.
הוא די בנה הרבה דברים ב גירסה 5 מאפס
כולל את מנגנון הניגון האוטומטי שלא יחפש דווקה את המקור עם הרזולוציה הכי טובה
אלה גם מהיר יותר
http://koditips.com/genesis-5-0-coming- ... ails-here/
אתמול ראיתי סידרה אולי 5 פרקים מ VK והכול עבד מהר
דיי כמו בסרטון , הפרקים עלו מאוד מהר גם ב VK שלא היה זז קודם
כולל את מנגנון הניגון האוטומטי שלא יחפש דווקה את המקור עם הרזולוציה הכי טובה
אלה גם מהיר יותר
http://koditips.com/genesis-5-0-coming- ... ails-here/
אתמול ראיתי סידרה אולי 5 פרקים מ VK והכול עבד מהר
דיי כמו בסרטון , הפרקים עלו מאוד מהר גם ב VK שלא היה זז קודם
-
PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

אין קשר בין ג'נסיס לבין תוספי הכתוביות. אני שידרגתי לג'נסיס החדש ולא ראיתי שום בעיה עם תוספי כתוביות.kaplaey2 כתב:אצלי שמתי לב שמאז השידרוג קשה לתוספים הנלווים למצוא כתוביות TOREC, SUBTITEL ועוד......
התקנתי את גירסא 5 ועדיין לא מצליח לראות שינוי,
VK שהיה השרת היחידי לאחרונה של HD נעלם וגם עדכון הגירסא לא החזיר אותו,
אנסה להסיר ולהתקין שנית אולי הבעיה תיפתר.
מוזר שהתגובות שונות לשדרוג, חלק מאוד מרוצים וחלק לא מרגישים שינוי...
VK שהיה השרת היחידי לאחרונה של HD נעלם וגם עדכון הגירסא לא החזיר אותו,
אנסה להסיר ולהתקין שנית אולי הבעיה תיפתר.
מוזר שהתגובות שונות לשדרוג, חלק מאוד מרוצים וחלק לא מרגישים שינוי...
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני מודע לזה... רק ציינתי את התופעה שאני חווה, בדרך גם שידרגתי מ 15 ל 15.1אין קשר בין ג'נסיס לבין תוספי הכתוביות. אני שידרגתי לג'נסיס החדש ולא ראיתי שום בעיה עם תוספי כתוביות....
אני בכל אופן צריך למצוא זמן לשבת לבדוק את העניין יותר לעומק.
תקצירים בעברית זה ענק ,זה קרה כנראה בעקבות מישהו שמעדכן במאגר THE MOVIEDB את התקצירים לעברית.
א- מי עושה את זה ?
ב-שלב הבא פוסטרים.
ג- מעולה פשוט מעולה, אני לא סובל קירות סרטים.
איך עובד התרגום האוטומטי לדעתכם ,כמה אחוזי הצלחה לתרגום נכון?
א- מי עושה את זה ?
ב-שלב הבא פוסטרים.
ג- מעולה פשוט מעולה, אני לא סובל קירות סרטים.
איך עובד התרגום האוטומטי לדעתכם ,כמה אחוזי הצלחה לתרגום נכון?
- forexxxgaz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
·יש דרך לסדר את זהשי-כ כתב:מאז העדכון, שמות הסרטים/סדרות לא בעברית. התקציר כן. זה אצל כולם כך?...
פרטים פה