קוד לתפריט שירות בפיליפס חדשה - איך לבטל overscan?
היי
קניתי אתמול טלוויזיה פיליפס 42PFA4609 באייבורי, הכל סבבה חוץ מזה שהיא חותכת את הקצוות של התמונה ברזולוציה 1080p (כל רזולוציה אחרת לא חותכת) בhdmi מחובר למחשב, ניסיתי אחד ווינדוס ואחד openelec, אותה הבעיה.התפריט שלה מאוד בסיסי ואיאפשר להגדיר בו כמעט כלום, אבל הבנתי שיש קוד שפותח תפריט שירות עם הרבה יותר דברים, ניסיתי קודים שונים מהאינטרנט אבל אף אחד מהם לא עבד. למישהו יש מושג איך אני פותר את זה?
תודה
קניתי אתמול טלוויזיה פיליפס 42PFA4609 באייבורי, הכל סבבה חוץ מזה שהיא חותכת את הקצוות של התמונה ברזולוציה 1080p (כל רזולוציה אחרת לא חותכת) בhdmi מחובר למחשב, ניסיתי אחד ווינדוס ואחד openelec, אותה הבעיה.התפריט שלה מאוד בסיסי ואיאפשר להגדיר בו כמעט כלום, אבל הבנתי שיש קוד שפותח תפריט שירות עם הרבה יותר דברים, ניסיתי קודים שונים מהאינטרנט אבל אף אחד מהם לא עבד. למישהו יש מושג איך אני פותר את זה?
תודה
נערך לאחרונה על ידי liorwohl ב 29/08/2015 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
למה אתה הולך רחוק?!
בצע Overscean בכרטיס מסך.
http://mp3lll.blogspot.co.il/2015/08/tv-hdmi.html
קיים גם בopenelec.
בצע Overscean בכרטיס מסך.
http://mp3lll.blogspot.co.il/2015/08/tv-hdmi.html
קיים גם בopenelec.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אם עושים ככה אז סתם מבזבזים כמה עשרות פיקלסים על כלום והרזולוציה לא 1 ל1 אלא משהו קרוב, לא?
ראיתי את הפתרון הזה בopenelec אבל עדיין אני מקווה למצוא את הפתרון האמיתי דרך הטלוויזיה שיעבוד גם בעתיד כשיהיה לי מחובר שמה איזה אנדרואיד בלי אפשרויות כאלה..
ראיתי את הפתרון הזה בopenelec אבל עדיין אני מקווה למצוא את הפתרון האמיתי דרך הטלוויזיה שיעבוד גם בעתיד כשיהיה לי מחובר שמה איזה אנדרואיד בלי אפשרויות כאלה..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא יודע לומר מה הפתרון עם הפיליפס שלך, אבל קח בחשבון שלא בכל מסך אפשר לבטל את האוברסקאן שהמסך מבצע לתמונה.
היה לי בעבר הרחוק מסך של LG שגם אחרי ביטול האוברסקאן תחת תפריט טכנאים, עעדיין היה אוברסקאן לתמונה. הוא התעלם לגמאי משינויים שנעשו בהקשר הזה..
היה לי בעבר הרחוק מסך של LG שגם אחרי ביטול האוברסקאן תחת תפריט טכנאים, עעדיין היה אוברסקאן לתמונה. הוא התעלם לגמאי משינויים שנעשו בהקשר הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

למה שטויות?
עם OVERSCAN / UNDERSCAN אין התאמה של אחד לאחד בין פיקסל המקור לפיקסל במסך. זה בהגדרה מקטין את איכות התמונה.
אשמח לשמוע מדוע לדעתך זו טעות לחשוב כך..
עם OVERSCAN / UNDERSCAN אין התאמה של אחד לאחד בין פיקסל המקור לפיקסל במסך. זה בהגדרה מקטין את איכות התמונה.
אשמח לשמוע מדוע לדעתך זו טעות לחשוב כך..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא שם לב להבדל או לא זה כבר דיון אחר.
ואתה מדבר על אוברסקאן באופן כללי או שאתה מתייחס לתיקון האוברסקאן באמצעות השיטה של האנדרסקאן בדרייבר של הכרטיס מסך?
ואתה מדבר על אוברסקאן באופן כללי או שאתה מתייחס לתיקון האוברסקאן באמצעות השיטה של האנדרסקאן בדרייבר של הכרטיס מסך?