בעיית buffering רצינית ב-kodi
שלום,
אני פונה אליכם אחרי שחרשתי את האינטרנט וניסיתי כל דבר בשביל בעיית ה-buffering ב-kodi.
יש לי את הגירסה האחרונה של kodi the wizz,
מחשב נייח עם 4 ג'יגה זכרון,
כונן C: SSD,
כונן D: רגיל,
אינטרנט 40Mb בחיבור חוטי לראוטר, לא WIFI
כל סרט או סדרה שאני מנסה לראות דרך Genesis מתחיל לנגן ואחרי 2-3 דקות נתקע וכותב למעלה buffering.
גם אם אני מחכה 15 דקות הוא עושה מעט מאד buffering ואז נתקע עוד פעם אחרי עוד כמה דקות.
קורה גם עם סדרות מבוקשות וגם עם סדרות פחות מבוקשות.
בתוסף KIDSIL זה פחות קורה למשל, אבל עדין קצת...
ניסיתי להוריד תוסף שמנקה את ה-cache - לא עזר.
ניסיתי להגדיל את ה-cache דרך הקובץ advancedsettings.xml, הגדלתי ל-100 מגה - לא עזר.
לא ניסיתי להגדיל cache=0 כי הבנתי שזה רושם לדיסק שעליו קודי מותקנת, ואצלי זה מותקן על כונן C: שהוא SSD וזה לא מומלץ.
זה נראה כאילו קודי לא עושה buffering תוך כדי ניגון הסרט אלא רק ברגע שהוא הריץ כבר את כל הסרט שהוא אגר, רק אז הוא מתחיל שוב.
דרך אגב, זה קורה לי גם במחשב וגם בהתקנה שיש לי על הסלולרי (one plus one), אבל שם זה WIFI אז אני לא יודע אם זו אותה בעייה.
מה עוד אפשר לעשות??
תודה, המיואש.
אני פונה אליכם אחרי שחרשתי את האינטרנט וניסיתי כל דבר בשביל בעיית ה-buffering ב-kodi.
כל סרט או סדרה שאני מנסה לראות דרך Genesis מתחיל לנגן ואחרי 2-3 דקות נתקע וכותב למעלה buffering.
גם אם אני מחכה 15 דקות הוא עושה מעט מאד buffering ואז נתקע עוד פעם אחרי עוד כמה דקות.
ניסיתי להגדיל את ה-cache דרך הקובץ advancedsettings.xml, הגדלתי ל-100 מגה - לא עזר.
לא ניסיתי להגדיל cache=0 כי הבנתי שזה רושם לדיסק שעליו קודי מותקנת, ואצלי זה מותקן על כונן C: שהוא SSD וזה לא מומלץ.
זה נראה כאילו קודי לא עושה buffering תוך כדי ניגון הסרט אלא רק ברגע שהוא הריץ כבר את כל הסרט שהוא אגר, רק אז הוא מתחיל שוב.
דרך אגב, זה קורה לי גם במחשב וגם בהתקנה שיש לי על הסלולרי (one plus one), אבל שם זה WIFI אז אני לא יודע אם זו אותה בעייה.
מה עוד אפשר לעשות??
תודה, המיואש.
ספק בזק בינלאומי. סה"כ האינטרנט עובד מצויין, גם הורדות רגילות של טורנטים עובדות מהר.
בג'נסיס אתה מתכוון לרשימת ה-sources שהוא מציג אחרי שבוחרים את הסרט? אני פשוט מנסה מה שעובד, בד"כ 80% לא עובדים, עד שאני נופל על אחד שעובד.
ומה זה הרחבות של טורנטים?
בג'נסיס אתה מתכוון לרשימת ה-sources שהוא מציג אחרי שבוחרים את הסרט? אני פשוט מנסה מה שעובד, בד"כ 80% לא עובדים, עד שאני נופל על אחד שעובד.
ומה זה הרחבות של טורנטים?
כל פעם זה שרת אחר - vkbox, icefilms, watchseries,watchfree, primewire...
עבור כל שרת יש כמה אופציות תמיד. כמו שאמרתי הרוב לא עובד.
לבצע עדכון לג'נסיס או לקודי?
מה זה מה שרשמת מקודם - הרחבות של טורנטים?
איזה עוד הרחבה טובה יש עבור סרטים וסדרות, כמו ג'נסיס, שעושה פחות בעיות?
תודה
עבור כל שרת יש כמה אופציות תמיד. כמו שאמרתי הרוב לא עובד.
לבצע עדכון לג'נסיס או לקודי?
מה זה מה שרשמת מקודם - הרחבות של טורנטים?
תודה
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
ג'נסיס עובדת עם סטרימינג - צפיה ישירה. אם זה עושה לך בעיות, נסה את ההרחבות שעובדות עם טורנטים. למשל: פולסר או Torrenter (עדיף פולסר).bluenote כתב:מה זה מה שרשמת מקודם - הרחבות של טורנטים?
תודה...
מבחינת המשתמש הסופי אין הבדל משמעותי בין ג'נסיס לפולסר. בפולסר יש פחות תקיעות, כי הוא מוריד את התחלת הסרט לפני שהוא מתחיל להקרין (עליך להמתין מעט) וממשיך להוריד במשך כל זמן הקרנת הסרט.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
נכון, גם ג'נסיס אמורה להמשיך לעשות באפרינג תוך כדי נגינה. אני לא הצעתי לך פיתרון לבעיה, רק הצעתי לך workaround ועניתי לך איזה תוספים עובדים עם טורנטים. אם ג'נסיס עושה בעיות מסיבה כלשהי, יש חלופות אחרות.bluenote כתב:אבל גם ג'נסיס אמורה להמשיך לעשות באפרינג תוך כדי נגינה ברגע שמשתחרר לה מקום? לא?
איך אני משדרג ג'נסיס לגרסה 5? כשאני נכנס להגדרות של התוסף הכפתור של העדכון אפור. אני בגרסה 4.8.5...
כנראה שהסיבה לכך שאינך יכול לשדרג את ג'נסיס לגירסא 5 היא שהתקנת אותה לא מהריפו הרישמי (של למבדא) אלא מריפו לא-רישמי (כנראה של TheWiz). לא נורא, אני בטוח ש- @TheWiz יעדכן בקרוב מאוד את הריפו שלו לגירסא החדשה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
עדכון הריפו מתבצע אוטומטית פעמיים ביום.
לכן יש מקסימום 12 שעות בין שחרור גירסה ע"י מפתח ועד שזה מתעדכן בריפו.
לכן יש מקסימום 12 שעות בין שחרור גירסה ע"י מפתח ועד שזה מתעדכן בריפו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
בזק בינלאומי
נסה לברר עם בזק בינלאומי אם "במקרה" הוסיפו אותך לשרות Safenet שלהם הגנה בסיסית לאינטרנט או במילים אחרות מעבירים את כל התקשורת שלך לאינטרנט דרך שרתי Proxy .
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,bluenote כתב:שלום,
מה עוד אפשר לעשות??
תודה, המיואש....
מהירות הגלישה מושפעת ממגוון גורמים, בין היתר ספק התשתית, ספק התוכן וציוד הקצה (המחשב, הראוטר...).
בכל מקרה, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל [email protected] ונדאג שנציג יחזור אליך בכדי לנסות סייע.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי