קניתי מחשב פשוט ע"מ לצפות בKODI כמו שצריך בסלון, זה המפרט שלו:
http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BasiX-SSD
לוח אם מובנה עם כ.מסך ומעבד
AMD E350 on ECS HDC-I2/E-350D motherboard & AMD Radeon HD6310 graphics
זיכרון
Kingston 4GB 1600Mhz DDR3 (1x4GB)
הארד דיסק SSD
Sandisk 128GB
על המחשב התקנתי ווינדוס 10 (אחרי שניסיתי ווינדוס 7, 8 ו-8.1), ועליו התקנתי את השרת של Argus TV, microsoft sql ו-Apache.
אחרי שהתקנתי הכל ובדקתי תקינות, נכנסתי לRecorder Console של הArgus TV כדי לסרוק ערוצים עם הדונגל DVB-T (שקניתי באיביי בקצת יותר מ50 ש"ח), בחרתי בתדרים 522 עד 540 (בידיעה שאני צריך את 530, אבל בקטנה..), ומה שקרה זה שאחרי כמה שניות קיבלתי את השגיאה הבאה:
"An unexpected error occurred."
או בצורה מלאה:
עשיתי את אותן פעולות במחשב אחר, שם הכל עבד והצלחתי לצפות בערוצים, אבל היו המון תקלות כמו ניתוקים באמצע שהצריכו ריסט למחשב וכו', זה גם מה שגרם לי להביא מחשב חדש (המחשב שבו השתמשתי נקנה ב2005 ודי העלה אבק..)Start scanning 3 frequencies.
Scanning 538.000 MHz/8 MHz (+/- 167KHz)...
An unexpected error occurred.
Done....
ניסיתי הכל, החל מדרייברים ועד גרסאות שונות של ווינדוס וחיבורי USB שונים, עייפו כוחותי.. מה יכולה להיות הבעיה? אולי משהו בBIOS? אני חייב למצוא פיתרון
חשוב לציין שהתקנתי את הדרייברים לדונגל (אני יודע שהם מתאימים כי במחשב אחר הם עבדו) ככה שגם את הבעיה הזו שללתי!
אגב, אם אנחנו כבר נמצאים במעמד הזה, מישהו אולי מכיר תחליף לArgus TV שיהווה שרת אחורי למכשירי KODI אחרים בבית וניתן להתקין אותו על OPENELEC? אני די שונא את KODI על ווינדוס..
תודה מראש לעוזרים!