עזרה | בעיה עם Argus TV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lidorkalfa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני כותב את הפוסט הזה אחרי שניסיתי כל דבר אפשרי כדי להפעיל הכל כמו שצריך, עייפו כוחותיי..

קניתי מחשב פשוט ע"מ לצפות בKODI כמו שצריך בסלון, זה המפרט שלו:
http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BasiX-SSD
לוח אם מובנה עם כ.מסך ומעבד
AMD E350 on ECS HDC-I2/E-350D motherboard & AMD Radeon HD6310 graphics

זיכרון
Kingston 4GB 1600Mhz DDR3 (1x4GB)

הארד דיסק SSD
Sandisk 128GB

על המחשב התקנתי ווינדוס 10 (אחרי שניסיתי ווינדוס 7, 8 ו-8.1), ועליו התקנתי את השרת של Argus TV, microsoft sql ו-Apache.
אחרי שהתקנתי הכל ובדקתי תקינות, נכנסתי לRecorder Console של הArgus TV כדי לסרוק ערוצים עם הדונגל DVB-T (שקניתי באיביי בקצת יותר מ50 ש"ח), בחרתי בתדרים 522 עד 540 (בידיעה שאני צריך את 530, אבל בקטנה..), ומה שקרה זה שאחרי כמה שניות קיבלתי את השגיאה הבאה:
"An unexpected error occurred."

או בצורה מלאה:

Start scanning 3 frequencies.

Scanning 538.000 MHz/8 MHz (+/- 167KHz)...

An unexpected error occurred.

Done.
...
עשיתי את אותן פעולות במחשב אחר, שם הכל עבד והצלחתי לצפות בערוצים, אבל היו המון תקלות כמו ניתוקים באמצע שהצריכו ריסט למחשב וכו', זה גם מה שגרם לי להביא מחשב חדש (המחשב שבו השתמשתי נקנה ב2005 ודי העלה אבק..)

ניסיתי הכל, החל מדרייברים ועד גרסאות שונות של ווינדוס וחיבורי USB שונים, עייפו כוחותי.. מה יכולה להיות הבעיה? אולי משהו בBIOS? אני חייב למצוא פיתרון :(

חשוב לציין שהתקנתי את הדרייברים לדונגל (אני יודע שהם מתאימים כי במחשב אחר הם עבדו) ככה שגם את הבעיה הזו שללתי!

אגב, אם אנחנו כבר נמצאים במעמד הזה, מישהו אולי מכיר תחליף לArgus TV שיהווה שרת אחורי למכשירי KODI אחרים בבית וניתן להתקין אותו על OPENELEC? אני די שונא את KODI על ווינדוס..

תודה מראש לעוזרים!

David2204
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שם מלא: David Moseri
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

תנסה את Tvheadend על OPENELEC

אני התקנתי לפי המדריך הזה:

lidorkalfa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

ישבתי עד 6 בבוקר והגעתי בדיוק למסקנה שרשמת כאן בתגובה.. נראה לי כמו הפיתרון הכי טוב..
הבעיה היא שהדונגל DVB-T שלי לא תומך.. אז ב6 בבוקר גם הזמנתי דונגל תואם.. בהצלחה לי חח, מקווה שזה יעבוד כמו שצריך וישדר לשאר המכשירים בבית בצורה טובה..

אם מישהו נתקל בבעיות כמו אצלי וסקרן לגבי מה שעשיתי:
התקנתי OPENELEC במקום ווינדוס, נכון לרגע זה הזמנתי מAliExpress את הדונגל הבא:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6879 ... 6178766692
(GeniaTech MyGica T230 DVB-T2)

ואני מתכוון לעבוד לפי המדריך הזה:
http://wiki.openelec.tv/index.php/Configuring_Tvheadend

נכון לעכשיו הצלחתי להפעיל את הADDON שמאפשר לי להתחבר ממחשב ברשת להגדרות של השרת שעליו מותקן הOPENELEC ולהגיע עד השלב שבו אני צריך למצוא ברשימת התקנים את הדונגל (שמה שיש לי כרגע לא תואם, לכן הזמנתי חדש..)

אעדכן בהמשך,אגב תודה על התגובה David2204, חיזקת את הדעה שלי אני רגוע יותר עכשיו :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”