בתור בעלים לשעבר של CR-85, אני יכול לומר לך שכנראה לא מדובר ברמקול מרגש במיוחד. סה"כ היה רמקול טוב- מפורט וברור, אבל היו חסרים לו נפח במיד באס ובאסים נמוכים. היה קצת "רזה". היה תמורה טובה מאוד לכסף כרמקול Budget.
אני מניח של- 55 יהיו את אותם חסרונות, רק יותר מובלטים. כמה רוצים עליו?
לעניין ה CR85 רמקול לא רע (כמובן לקטגוריה לה הוא שייך ) הוא דווקא בעל יתרונות רבים על מתחריו באותה הקטגוריה כגון JMLAB ,
טריאנגל , וכו .
הוא רמקול מאוד דינאמי , בעל יכולת נגינה נעימה הוא לטעמי עושה טוב מאוד את מה שתוכנן לעשות .
אין לו תכונה שמבליטה אותו כגון מיד צורם , וכו וכמו שצויין קודם הוא בעל מגבלות בתדרים הנמוכים אך הוא בהחלט רמקול מהנה .
שוב הכל קשור לסינרגיה בין שאר רכיבי המערכת .
יש אכן, ככלל, להתנסח בזהירות ותוך הבהרה של סובייקטיביות הדעה המובעת.
עם זאת, לעיתים מדובר בהבדלים כ"כ גדולים בין רכיבים, ועוד כאלו המצויים בלב הקונצנזוס (דהיינו לא כבלים וכדומה, חלילה) שזה נראה אך טבעי להתבטא באופן פסקני.
מאידך, היות שבכתיבה לא ניתן לקרוא נימה (אלא בתוספת אמוטיקונים וגם זה לא תמיד), הודעה כה לקונית בת מילה אחת עשויה להתפרש בדרכים שונות, יותר מאשר הודעה ברורה, אפילו של משפט בודד.
ליאור- אתה הבנת את מה שכתבת, וייתכן שזו הכוונה, אני לא אומר שלא.
אני קלטתי משהו שנשמע כמו יותר משמץ של התנשאות. אני מקווה שאני טועה בעניין זה.
לכן, יועיל אם אכן נקפיד כולנו גם להדגיש את הסובייקטיביות שבעניין, וגם להסביר קצת יותר את הערותנו.
ועכשיו, אבהיר שוב- לדעתי הסובייקטיבית, בתור מי שהיו ברשותו שני הרמקולים הנ"ל במשך זמן רב (הכוונה ל CR-85 ולטריאנגל קומט, שעדיין ברשותי), הם ממש לא באותה ליגה (והאמת שגם לא באותו מחיר לצורך העניין.. אולי הטריאנגל סטלה או הטיטוס הם כן באותה רמת מחיר, אני לא בטוח).
זו בדיוק הסיבה מדוע משפטים כמו "רכיב X הרבה יותר טוב/רע מרכיב Y " אינם עוזרים לאף אחד אם אינם מגובים בתיאור סיפור העובדות והניסיון לדוגמא "השוותי את שני הרמקולים ובתחומים א/ב/ג ההבדלים היו כך וכך...".
זו איננה הערה אישית לך logankungfu אלא בקשה מכל החברים לנהוג כך.
רק לפני מספר ימים נתקלתי בהודעה בה מישהו כתב "הרמקולים האלה נשמעו בדיחה" - לטעמי הודעה כזו הינה חסרת משמעות לחלוטין ולא מלמדת איש דבר.