שרשור תגובות: Minix מציגה זוג מחשבי Mini PC עם מעבד Braswell, קירור פסיבי ו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תודה על הידיעה! 
השדרוג למעבדי ה-Braswell הוא צעד חכם של Minix, והמיני PC-ים שלה הולכים להתחרות ראש בראש עם ה-NUC-ים של אינטל והמיני PC החדש של ASUS.
יתרונות נחמדים של ה-Minix החדשים לעומת ה-NUC-ים החדשים - יציאה אופטית מלאה (ב-NUC החדש היא משולבת ב-3.5 מ"מ), אנטנות Wi Fi חיצוניות וכמובן קירור פסיבי.
חסרונות מול ה-NUC: ככל הנראה אין מקלט IR מובנה, והם מגיעים ללא שלט.
השדרוג למעבדי ה-Braswell הוא צעד חכם של Minix, והמיני PC-ים שלה הולכים להתחרות ראש בראש עם ה-NUC-ים של אינטל והמיני PC החדש של ASUS.
יתרונות נחמדים של ה-Minix החדשים לעומת ה-NUC-ים החדשים - יציאה אופטית מלאה (ב-NUC החדש היא משולבת ב-3.5 מ"מ), אנטנות Wi Fi חיצוניות וכמובן קירור פסיבי.
חסרונות מול ה-NUC: ככל הנראה אין מקלט IR מובנה, והם מגיעים ללא שלט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Minix אשר הציגו ב- IFA, קיבלו הרבה מהפידבק של המבקרים, יבצעו מספר שינויים במפרט החומרתי של המכשירים ויציגו את המפרט המעודכן שבוע הבא, כולל תמחור.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המפרט הסופי והמחיר עדין לא נסגר, הפרטים יחשפו במהלך נובמבר הקרוב.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני עושה זאת כל הזמן, גם תכני Blu-ray. לא כל כך משנה אם זה 802.11n או 802.11ac, יותר חשוב זה עוצמת ואיכות הקליטה.
כרגע אני עם תכני 720P שבערך ב-20% מהזמן מקרטעים וזה די מבעס, ורוצה לעבור ל-1080P.
פרט למכשיר מחכה לי נתב חדש לקנפג ולהפעיל, והעברת שרת המדיה שיהיה מחובר עם כבל לנתב.
בעקרון הראוטר והמכשיר די קרובים (5 מטר), רק עם קיר (פנימי) ובו חלון פתוח.
פרט למכשיר מחכה לי נתב חדש לקנפג ולהפעיל, והעברת שרת המדיה שיהיה מחובר עם כבל לנתב.
בעקרון הראוטר והמכשיר די קרובים (5 מטר), רק עם קיר (פנימי) ובו חלון פתוח.