מחפש נתב איכותי לבית
יש לי כבר כמה שנים נתה Dlink DSL-7850U ו 100MB של בזק תשתית וספק של בזק בינלאומי.
נראה לי שתמיד היו ריטוטים ב wi-fi של הנתב הזה - הטלוויזיה שלי התנתקה לסרוגין ממנו ונאלצתי להפעיל אותו מחדש. אבל כעט קניתי סלולרי חדש וגם לו זה קורה והמהירות המקסימלית שהוא מקבל היא 12Mb לפי speedtest.
ולכן אני רוצה נתב חדש עם wi-fi יציב ומהיר. אני חושב על נתבי LinkSys.
אבל הבנתי שצריך גם מודם VDSL כיד לקלוט את האינטרנט מבזק או משהוא.
לכן אני אשמח להסבר איך לבנות setup כזה - כלומר את הנתב אני קונה ואז מה עוד אני צריך? (כדי שכמובן בסוף יהיה אינטרנט יציב ומהיר).
נראה לי שתמיד היו ריטוטים ב wi-fi של הנתב הזה - הטלוויזיה שלי התנתקה לסרוגין ממנו ונאלצתי להפעיל אותו מחדש. אבל כעט קניתי סלולרי חדש וגם לו זה קורה והמהירות המקסימלית שהוא מקבל היא 12Mb לפי speedtest.
ולכן אני רוצה נתב חדש עם wi-fi יציב ומהיר. אני חושב על נתבי LinkSys.
אבל הבנתי שצריך גם מודם VDSL כיד לקלוט את האינטרנט מבזק או משהוא.
לכן אני אשמח להסבר איך לבנות setup כזה - כלומר את הנתב אני קונה ואז מה עוד אני צריך? (כדי שכמובן בסוף יהיה אינטרנט יציב ומהיר).
הHרא שבזק נתנו לך אתה הופך אותו למודם
מגדיר אותו כי ברידג' ולגבי נתב זה תלוי בתקציב שלך
יש לך tplink wr1043nd v2 שעולה 350 שח שהוא אחלה
לבית ממוצע ויש לך linksys ac1900 שהוא נתב בתקן ac
לבית גדול כמו שני קומות אבל המחיר שלו 2500 שח
אם יש לך בית ממוצע הטיפילנק יעשה את העבודה
אם יש לך בית גדול או ווילה תצטרך לפזול לכיוון ראוטרים
יקרים יותר למרות שבווילות בית של כמה קומות קוטג'ים
שמים נקודות גישה בכל קומה ואז יש לך רשת אלחוטית
אם כיסוי מלא בכל הבית
בהצלחה
מגדיר אותו כי ברידג' ולגבי נתב זה תלוי בתקציב שלך
יש לך tplink wr1043nd v2 שעולה 350 שח שהוא אחלה
לבית ממוצע ויש לך linksys ac1900 שהוא נתב בתקן ac
לבית גדול כמו שני קומות אבל המחיר שלו 2500 שח
אם יש לך בית ממוצע הטיפילנק יעשה את העבודה
אם יש לך בית גדול או ווילה תצטרך לפזול לכיוון ראוטרים
יקרים יותר למרות שבווילות בית של כמה קומות קוטג'ים
שמים נקודות גישה בכל קומה ואז יש לך רשת אלחוטית
אם כיסוי מלא בכל הבית
בהצלחה
ממש עכשו רכשתי את ה linksys ac1900 ראוטר מדהים עלה 1895 באייבורי.
חיברתי אותו לנתב של בזק DSL-7850U כמובן אחרי שינוי הנתב לברידג' עובד מדהים.
קניתי את ה linksys כי קבעו לי כבר התקנה לחודש הבא ל unlimted ואני רוצה להתחבר לחבילה של 1G.
קניתי את ה linksys כי קבעו לי כבר התקנה לחודש הבא ל unlimted ואני רוצה להתחבר לחבילה של 1G.
פשוט לא יאומן. למה לקנות במחיר מטורף בארץ שאפשר לקנות מחו"ל ראוטר הרבה יותר טוב (Netgear R7000 למשל) בפחות מחצי מחיר כולל משלוח ומיסים?
נכון שיש אפשרות שהוא לא יעבור מכס בגלל התדרים, אבל לרוב הם עוברים ואם תקנה מאמזון אז זו בכלל לא בעיה שלך.
נכון שיש אפשרות שהוא לא יעבור מכס בגלל התדרים, אבל לרוב הם עוברים ואם תקנה מאמזון אז זו בכלל לא בעיה שלך.
אני לא חושב שהנטגיר יותר טוב היה לי לפני זה את ASUS DSL AC68U והלינקסיס לוקח אותו בגדול. ולגבי הקניה אין לי בעיה של תקציב אז למה לשבור את הראש כן יעבור מכס או לא יעבור מכס פה קניתי עם שנתיים אחריות עם תמיכה ושירות של דטה טק יבואנית לינקסיס בישראל.liam כתב:פשוט לא יאומן. למה לקנות במחיר מטורף בארץ שאפשר לקנות מחו"ל ראוטר הרבה יותר טוב (Netgear R7000 למשל) בפחות מחצי מחיר כולל משלוח ומיסים?
נכון שיש אפשרות שהוא לא יעבור מכס בגלל התדרים, אבל לרוב הם עוברים ואם תקנה מאמזון אז זו בכלל לא בעיה שלך....
יש לי חבר הזמין את אותו ראוטר הגיע לארץ המכס עצר אותו ולא היתה לו אפשרות אפילו להחזיר אותו הם פשוט החרימו אותו.
הוא הזמין מאחד האתרים לא מאמזון. עד היום הוא מתווכח איתם לגבי ההחרמה הזאת ושייתנו לו להחזיר את הנתב.
אני למדתי בחיים כשלפעמים אתה מחפש את הדרך הזולה היא עולה יקר בדרך כלל בייחוד שמדובר במוצרים שאין להם אישור כניסה לישראל.
איך מגדירים את ה 7850U לתפקד כ bridge? והאם בזק עוזרים לעשות את זה בטלפון?orenhazan כתב:ממש עכשו רכשתי את ה linksys ac1900 ראוטר מדהים עלה 1895 באייבורי.
קניתי את ה linksys כי קבעו לי כבר התקנה לחודש הבא ל unlimted ואני רוצה להתחבר לחבילה של 1G....
נכון מאוד.darkar כתב:@MrYair
אז זה לא משנה איזה נתב אני קונה - הם כולם לא מתפקדים כמודם, ואני אצטרך להשתמש למטרה זו בנתב של בזק (שיתפקד כמודם)?...
העליתי לך מיוטיוב סרטון שמסביר איך להפוך את הנתב שלך למודם זה מאוד פשוט.
תודה לכולם.
אני חושב לקנות את הנתב LinkSys EA6350. אבל חשוב לי שבנת יהיה שרת DLNA כך שאני אוכל להזרים את תכני ה HDD שמחובר ל usb של הנתב לטלוויזיה שלי. במפרט שלו באתר של LinkSys לא כתוב שיש לנת זה תמיכה ב DLNA. האם מישהו יודע האם יש לו או אין, ואם לא אז איזה נתב ברמה שלו עם תמיכה ב DLNA יש?
תודה
אני חושב לקנות את הנתב LinkSys EA6350. אבל חשוב לי שבנת יהיה שרת DLNA כך שאני אוכל להזרים את תכני ה HDD שמחובר ל usb של הנתב לטלוויזיה שלי. במפרט שלו באתר של LinkSys לא כתוב שיש לנת זה תמיכה ב DLNA. האם מישהו יודע האם יש לו או אין, ואם לא אז איזה נתב ברמה שלו עם תמיכה ב DLNA יש?
תודה
·Pavliker כתב:במה הNetgear יותר טוב מהLinksys?
איך יכול להיות שהם עוברים ? הרי אמזון מצהירים מה המוצר וכי זה ראוטר,
מה קורה במצב וזה נתפס ולא אושר?...
·orenhazan כתב:אני לא חושב שהנטגיר יותר טוב היה לי לפני זה את ASUS DSL AC68U והלינקסיס לוקח אותו בגדול. ולגבי הקניה אין לי בעיה של תקציב אז למה לשבור את הראש כן יעבור מכס או לא יעבור מכס פה קניתי עם שנתיים אחריות עם תמיכה ושירות של דטה טק יבואנית לינקסיס בישראל.......
יש לי חבר הזמין את אותו ראוטר הגיע לארץ המכס עצר אותו ולא היתה לו אפשרות אפילו להחזיר אותו הם פשוט החרימו אותו.
הוא הזמין מאחד האתרים לא מאמזון. עד היום הוא מתווכח איתם לגבי ההחרמה הזאת ושייתנו לו להחזיר את הנתב.
אני למדתי בחיים כשלפעמים אתה מחפש את הדרך הזולה היא עולה יקר בדרך כלל בייחוד שמדובר במוצרים שאין להם אישור כניסה לישראל....
אתם יכולים לקרוא ביקורות מפורטות ואיכותיות כאן -
http://www.smallnetbuilder.com/tools/ra ... outer/view
לגבי המעבר במכס, כאשר מזמינים מאמזון האחריות שלהם היא לספק לך את המוצר עד הבית (כשהם שולחים ישירות, בגלל זה הם לוקחים כבר בשיקלול את עלות המיסים וכו'), לכן אם תהייה בעיה עם המכס, פונים לאמזון והם צריכים לפתור את הבעיה או להחזיר את הכסף.
עוד לא ראיתי אתר שעושה בדיקה מקיפה ומקצועית כמו SmallNetBuilder אבל אני מסכים שברמה הזו של ראוטרים אין הכי טוב מוחלט.
התמיכה ב- OpenWRT היא Off topic, לא נראה לי שפותח השרשור יתעסק בקשוחות צד ג'. אגב, הנטגיר נתמך ע"י DD-WRT.
מעבר לזה מדובר בהפרש של יותר מאלף שקל, לדעתי אין פה מה לחשוב בכלל.
התמיכה ב- OpenWRT היא Off topic, לא נראה לי שפותח השרשור יתעסק בקשוחות צד ג'. אגב, הנטגיר נתמך ע"י DD-WRT.
מעבר לזה מדובר בהפרש של יותר מאלף שקל, לדעתי אין פה מה לחשוב בכלל.
מה העמדה לגבי LinkSys EA6350 והאם יש לו שרת DLNA מובנה? בהתחלה אמרו לי ב LinkSys ב facebook שכן ואז שינו את דעתם ואמרו שבעצם צריך להתקין קושחה צד שלישי. מה התשובה? והאם השרת DLNA המבונה שלו (במידה ויש) או הקושחה הצד שלישי (במידה ואין) תומכים בהזרמת קבצי כתוביות חיצוניים?