GENESIS עזרה
הי
אני מריץ KODI 14 על cubox עם החבילה של thewiz כבר מספר חודשים. ה GENESIS עבד מצוין.
משום מה, ב 3-4 ימים אחרונים הוא הפסיק לעבוד! אני יכול להכנס לבחור פרק בסדרה, אבל כשאני לוחץ על הסדרה כדי לצפות בה, הוא נתקע ב streaming, לפעמים על 1% לפעמים על 100% אבל בכל מקרה הוא לא ממשיך להראות את הסדרה...
מאוד מתסכל, לא שיניתי שום דבר ולא התקנתי שום דבר חדש. אולי זה קשור לעל העדכונים החדשים של KODI? או של OPENELEC?
אם למשהו יש רעיון למה זה קורה אני אשמח לדעת, אשמח לעזרה.
תודה!
אני מריץ KODI 14 על cubox עם החבילה של thewiz כבר מספר חודשים. ה GENESIS עבד מצוין.
משום מה, ב 3-4 ימים אחרונים הוא הפסיק לעבוד! אני יכול להכנס לבחור פרק בסדרה, אבל כשאני לוחץ על הסדרה כדי לצפות בה, הוא נתקע ב streaming, לפעמים על 1% לפעמים על 100% אבל בכל מקרה הוא לא ממשיך להראות את הסדרה...
מאוד מתסכל, לא שיניתי שום דבר ולא התקנתי שום דבר חדש. אולי זה קשור לעל העדכונים החדשים של KODI? או של OPENELEC?
אם למשהו יש רעיון למה זה קורה אני אשמח לדעת, אשמח לעזרה.
תודה!
- finalmakerr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- שם מלא: finalmakerr
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
@mp3lll
·היי מה נשמע?
סמוך עליי תתקין את ה-HTPT ותבדוק שוב! עובד מצויין גם בימים אלו!!
רק על זה עבדתי כמעט חצי שנה, הרחבה בת לגנסיס.
·היי מה נשמע?
רק על זה עבדתי כמעט חצי שנה, הרחבה בת לגנסיס.
קודם כל תודה על התגובות המהירות.
ה HTPT זה בעצם ADDON? האמת שלא שמעתי על זה עד עכשיו, הסתכלתי על המצגת וזה נראה די מרשים אם כי עדיין לא ברור לי מה ההשלכות של ההתקנה של זה, ונניח אם זה לא עובד כמו שצריך איך אני מוריד את זה והאם זה יפגום בכל ההגדרות הנוכחיות שלי כרגע....
אשמח בכל מקרה עדיין לעזרה בעניין ה GENESIS... ואולי בהמשך אנסה את ה HTPT
ה HTPT זה בעצם ADDON? האמת שלא שמעתי על זה עד עכשיו, הסתכלתי על המצגת וזה נראה די מרשים אם כי עדיין לא ברור לי מה ההשלכות של ההתקנה של זה, ונניח אם זה לא עובד כמו שצריך איך אני מוריד את זה והאם זה יפגום בכל ההגדרות הנוכחיות שלי כרגע....
אשמח בכל מקרה עדיין לעזרה בעניין ה GENESIS... ואולי בהמשך אנסה את ה HTPT
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
גם אני דיברתי עם חבר שאצלו באותו יום שני סטרימרים עם קודי תחת חלונות הפסיקו להזרים ולא רק ג'נסיס אלא גם ערוצי TV לא פועלים יותר.
הדפדפן בחלונות מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעייה כלומר הבעייה היא בטוח בקודי עצמו.
הדפדפן בחלונות מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעייה כלומר הבעייה היא בטוח בקודי עצמו.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני לא סגור על זה כי יש אצלי קודי גם על חלונות עם גירסה 15 וגם NUC עם OE גירסה 5 וקודי 14.2 ובשניהם הג'נסיס כרגע פועל.
אצל החבר שני המכשירים עם חלונות גירסה 15.1 ולא עובד כלום.
אצל החבר שני המכשירים עם חלונות גירסה 15.1 ולא עובד כלום.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·finalmakerr כתב:@mp3lll
·היי מה נשמע?
רק על זה עבדתי כמעט חצי שנה, הרחבה בת לגנסיס....
אמרת שזה לא עובד על אנדרויד.
וזה בעיה במקורות של גנסיס, משהוצהתחרפן שם.
- finalmakerr
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
@mp3lll
·כן ישנם מספר פונקציות שלא יפעלו על אנדרואיד אבל הקטע של הג'נסיס למשל אמור לפעול.
וכן ישנם מקורות שעושים בעיות אני יודע ואני גם בקשר עם lambda כבר יותר משנתיים, תאמין לי ב-HTPT זה עובד לכולם ובאופן אוטומטי גם ללא בחירת שרת.
אין כמו ניסיון אישי, אני לא יכול לפרט כאן את עבודתי על הפונקצייה הספציפית הזאת (הרחבה בת לג'נסיס), זה ארוך! באמת שעשיתי כמיטב יכולתי בכדי שכל אחד יוכל להוריד, להתקין ולהנות מכל מה שיש לקודי!
·כן ישנם מספר פונקציות שלא יפעלו על אנדרואיד אבל הקטע של הג'נסיס למשל אמור לפעול.
וכן ישנם מקורות שעושים בעיות אני יודע ואני גם בקשר עם lambda כבר יותר משנתיים, תאמין לי ב-HTPT זה עובד לכולם ובאופן אוטומטי גם ללא בחירת שרת.
אין כמו ניסיון אישי, אני לא יכול לפרט כאן את עבודתי על הפונקצייה הספציפית הזאת (הרחבה בת לג'נסיס), זה ארוך! באמת שעשיתי כמיטב יכולתי בכדי שכל אחד יוכל להוריד, להתקין ולהנות מכל מה שיש לקודי!
- finalmakerr
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
@Orio
·ההרחבה נקראת script.htpt.refresh, מקבלת עדכונים שוטפים בכל עדכון של הג'נסיס.
ההרחבה אחראית על רוב ההגדרות בג'נסיס וכמובן בחירת השרתים באופן דינמי, בהתאם למהירות האינטרנט שלך וכישלון/הצלחת הניגון.
ההרחבה מספקת מידע רב בעת הניגון, לרבות הודעות שגיאה מגוונות והכוונה למשתמש (מה לעשות).
ההרחבה מותאמת לסקין HTPT, דרכו ניתן בין היתר לשנות מצב ניגון (ידני/אוטומטי), מצב דירוג שרתים מ-1-5, דינמי לחלוטין ומבטיח את הצלחת הניגון האוטומטי הבא (אם הקודם נכשל) ועוד...
·ההרחבה נקראת script.htpt.refresh, מקבלת עדכונים שוטפים בכל עדכון של הג'נסיס.
ההרחבה אחראית על רוב ההגדרות בג'נסיס וכמובן בחירת השרתים באופן דינמי, בהתאם למהירות האינטרנט שלך וכישלון/הצלחת הניגון.
ההרחבה מספקת מידע רב בעת הניגון, לרבות הודעות שגיאה מגוונות והכוונה למשתמש (מה לעשות).
ההרחבה מותאמת לסקין HTPT, דרכו ניתן בין היתר לשנות מצב ניגון (ידני/אוטומטי), מצב דירוג שרתים מ-1-5, דינמי לחלוטין ומבטיח את הצלחת הניגון האוטומטי הבא (אם הקודם נכשל) ועוד...