מחפש מחשב לסביבת אופיס אבל שיריץ POPCORN TIME על 1080 חלק + HDMI

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

מחפש מחשב לסביבת אופיס אבל שיריץ POPCORN TIME על 1080 חלק + HDMI

אני מחפש מחשב נייד או HTPX או כל דרך אחרת בעצם לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 אשר ינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה)

שאלות \ יעוץ :
1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ?
2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך)
3.יד שניה אולי ?
4. מה עדיף לצרכיי, נייד או מחשב HTPC ? ואיזה ?
5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה ..

תודה !!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

יש לך 3 אופציות, מהזול ליקר:
1. מיני PC של PIPO/AINOL מבוסס מעבד Z (כרגע AINOL יותר מומלץ).
2. מיני PC של eGlobal מבוסס מעבד 1037U.
3. מיני PC של אינטל NUC מבוסס N3050 או N3700, שיקר יותר ב-300 שקל אך המעבד חזק פי 2.

אגב, קודי נחשבת הרבה יותר מומלצת מפופקורן טיים, אבל בגלל שתהיה בסביבת Windows תוכל ליהנות מכל העולמות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

לגבי השאלות:
1. נייד עם מעבד מתאים יעשה את העבודה.
4. אולי בכלל עדיף לך מחשב נייד + RPI 2 שיהיה צמוד לטלוויזיה (לא יריץ פופקורן טיים אבל יש תוסף פופקורן טיים לקודי, שווה לנסות). לדעתי נייד מאוד לא נוח לצרכי צפייה במדיה, אבל אפשרי.
5. יש, אבל היא יקרה ולא משתלמת. עזוב. ראה 4 בתור פתרון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4889
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #4 

@asd1301
·
לא הבנתי.
אתה מזרים מדיה מהמחשב או דרך POPCORNTIME?
כי כל הפוסט אתה מדבר כמה התוכנה חשובה, ומסיים בזה שחשוב לך להזרים מהמחשב.

באופן כללי - להזרים באוויר זה לא משהו.
אולי יעבוד לך טוב עם התוכנה שאתה מדבר עליה, מאחר ורוב התכנים שם מכווצים מאוד, מה שיאפשר הזרמה סבירה, לרוב.
ברגע שתנסה לקבצי 1080p לא דחוסים (או פחות דחוסים), זה יקרטע. בגלל הרשת האלחוטית.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

לא, אין לי מחשב . הרעיון הוא לא בשבילי אלא לאימי. היא מעוניינת לשכב במיטה ולקרוא מיילים + לראות סרטים על גבי ה LCD37 שלה. אני אישית גם ממשתמשי קודי אך לה זה יהיה מסובך מדיי סמכו עלי :) פופקורן טיים נוחה וידידותית + תרגומים מובנים וזה יעשה את העבודה מצויין.
אז לשאלתך לא, אין לי מחשב אני צריך מחשב. כל דבר זול שיאפשר לי לחבר לו עכבר+מקלדת אל חוטית + קליטה טובה של וואי פיי כך שהאינטרנט ירוץ טוב ב POPCORN TIME (הראוטר בחדר לייד- קיר אחד רק מפריד בין החדרים) כמובן ללא קרטועים של הסרט תחת 1080 לכן באמת אני מנסה לחפש מידע לגבי ההצעות שהצעתם לי לגבי ה EGLOBAL למשל(אך זו הזמנה מחו"ל זה שנה עכשיו עד שיגיע ואם בכלל יעבור חלק במכס) בנוסף, הבנתי מכתבה שקראתי שה RPI 2 לא מצליח לנגן 1080 חלק, הוא חלש מדיי לזה כנראה.. לגבי ה AINOL זה שאלה מעניינת כי הוא זול נורא ואם אכן מנגן 1080 יפה, אז מצאתי את מה שאני מחפש כנראה.. אגב כמה HARD DISK יש לו ? (כי יהיה צריך להיות מותקן עליו ווינדוס בשביל OFFICE וכו)

לגבי נייד, זו כמובן אופציה שחשבתי עליה (יעמוד על מדף על יד הטלווזיה ויחובר ב HDMI ) מה גם שהרבה יותר קל יהיה למצוא נייד ממישהו יד שניה מאשר להזמין ציוד מחו"ל עכשיו ..
אך לגבי העצה שהבאתם "נייד עם מעבד מתאים יעשה את העבודה" , לאיזה מעבד\כרטיס מסך מובנה מינימום אני צריך לשאוף כאן ? שלא אקנה בטעות ממישהו משהו שלא יעמוד בצפיות (ניגון 1080) ?

יש הרבה מציאות בפשפשוק
מה אתם לדוגמא חושבים על זו ? מעבד I5 !! מחשב לא גדול כך שיוכל לעמוד על יד הLCD באלגנטיות ...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

תודה לכולם ! אתם עוזרים לי להגיע להחלטה !!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”