האם LC2RR תומך בפיקסל פלוס
42LB2 כרגע לא משווק ע"י היבואן הרשמי (קבוצת ח.י.)
ביררתי מחירים ואכן ה-LB יותר יקרה (כמעט 5000 ש"ח יותר וזה ללא ה DVR), אבל המוכר בחנות התקשר ליבואן וקיבל תשובה שכרגע אין LB. האם זה אומר שלא ייבאו בעתיד? לא ברור. נראה לי ש 42LC2RR מספיק טובה
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
לא הבנתי למה ה lbr1 יותר יקר מה lc2r . עשיתי השואה וראיתי ששניהם אותו נתונים אז על מה ההפרשkeyser כתב:אין לו פיקסל פלוס.hassan כתב:אם כן . מה זה נותן לי? ומה עדיף הדגם הזה או ה LB1R...
סדרת ה LB נחשבת ליקרה יותר מבין 2 הדגמים שציינת....
חברה מה קרה לכם . אתם לא עונים לי על השאלה.לא הבנתי למה ה lbr1 יותר יקר מה lc2r . עשיתי השואה וראיתי ששניהם אותו נתונים אז על מה ההפרש .keyser כתב:מה שכתוב על הנייר זה לא תמיד מה שנראה לעין. תנסה לראות אותן אחת ליד השניה....
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לדעתי אתה הולך לכיוון לא נכון כיוון שעד כמה שאני יודע אין יותר ולא יהיה יותר את ה 42LB2.hassan כתב:חברה מה קרה לכם . אתם לא עונים לי על השאלה.לא הבנתי למה ה lbr1 יותר יקר מה lc2r . עשיתי השואה וראיתי ששניהם אותו נתונים אז על מה ההפרש .keyser כתב:מה שכתוב על הנייר זה לא תמיד מה שנראה לעין. תנסה לראות אותן אחת ליד השניה.......
אני מדבר על ה 37lbr1. טוב ידעתי למה יותר יקר זה בגלל שהיא תומכת ב maping pexil עכשיו השאלה .אני לא הולך לחבר את זה למחשב . אז האם כדאי לקחת את הדגם lc2rr ולחסוך כמה שקלים. או שחוץ מזה עדיין ה lb1r עדיפה? אם כן במהkeyser כתב:לדעתי אתה הולך לכיוון לא נכון כיוון שעד כמה שאני יודע אין יותר ולא יהיה יותר את ה 42LB2.hassan כתב:חברה מה קרה לכם . אתם לא עונים לי על השאלה.לא הבנתי למה ה lbr1 יותר יקר מה lc2r . עשיתי השואה וראיתי ששניהם אותו נתונים אז על מה ההפרש .keyser כתב:מה שכתוב על הנייר זה לא תמיד מה שנראה לעין. תנסה לראות אותן אחת ליד השניה..........
LC2RR כולל DVR
אני לא מספיק מומחה לענות בנוגע למה LB יותר יקר מLC. שים לב שדגמי הLC2RR כוללים DVR כלומר דיסק קשיח שמקליט. אם אתה ביס אז יס מקס ייתכן שעדיף יס מקס בגלל האינטגרציה עם לוח השידורים האלקטרוני.
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
אתה צודק אין את ה 42ואין גם את ה 37keyser כתב:לדעתי אתה הולך לכיוון לא נכון כיוון שעד כמה שאני יודע אין יותר ולא יהיה יותר את ה 42LB2.hassan כתב:חברה מה קרה לכם . אתם לא עונים לי על השאלה.לא הבנתי למה ה lbr1 יותר יקר מה lc2r . עשיתי השואה וראיתי ששניהם אותו נתונים אז על מה ההפרש .keyser כתב:מה שכתוב על הנייר זה לא תמיד מה שנראה לעין. תנסה לראות אותן אחת ליד השניה..........
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
במקרה הספציפי הזה- לא מדובר בעלות ולא מדובר באיכות.
ומה זה משנה אם יש ליבואן או לא ? בכל מקרה אתה קונה בחנויות.
אם תחליט שאתה קונה את ה 37LB לא תהיה לך בכלל בעיה להשיג.
ומה זה משנה אם יש ליבואן או לא ? בכל מקרה אתה קונה בחנויות.
אם תחליט שאתה קונה את ה 37LB לא תהיה לך בכלל בעיה להשיג.