תקלה ארצית החל מהבוקר בסלקוםTV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #1 

החל מהבוקר הממיר דיווח שאין אינטרנט ולא אפשר כניסה ל-VOD, מדריך שידורים וכו'
אחרי הפעלה מחדש של הממיר, הממיר סירב לעלות בטוענה שאין אינטרנט (ביי ביי גם לערוצי עידן+ שאמורים לעבוד ללא אינטרנט), בחלק מההפעלות מחדש הממיר דיווח שלא יכול להתחבר לפורטל?
כמובן יש אינטרנט בבית, בוצע הפעלה מחדש לנתב אך לשווא הממיר בשלו.
בהתקשרות למוקד הטכני של סלקום (חצי שעה המתנה שבכל שנייה מבקשים ממני לנתק ושישובו אלי תוך 3 שעות) הגעתי לנציגה שהסבירה לי איך לנתק ממיר מהחשמל ולחבר ושמדובר בתקלה ארצית ואין מה לעשות, ואין צפי לתיקון ואין כלום.
אחרי שעתיים+ בוצע שוב הפעלה מחדש לממיר והפלא ופלא השידורים חזרו - לא יודע אם זה כי התקלה נפתרה או כי אני בר מזל.
אז השירות שלהם רחוק מלהיות מושלם, זול וככה זה מרגיש.. הממיר נתקע לא אחת, עכשיו יש דבר כזה תקלה ארצית שמשביתה אותנו המשתמשים, אין שיקוף ב-IVR, אין שיקוף באף אמצעי תקשורת.. אין אפשרות לפתוח אפילו פוסט בדף הרשמי של סלקוםTV בפייסבוק כאשר בשאר החברות מאפשרים זאת וכמובן לא ניתן להקליט ערוצי אינטרנט אלא רק ערוצי עידן+.

א-כ-ז-ב-ה!

timscrim
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

תודה בני. הבוקר הייתי באמצע ניסיון לחבר את הממיר וגם קופסת טלויזיה אנדרוידי למתאם רשת-על-חשמל דרך מתג!

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”