בעיית service unavailable במשחקים של XBOX one
יש לי בעיה כבר מספר ימים, כל משחק שאני מנסה לשחק בו online נותן לי את השגיאה של service unavailable
(למשל ב GTA 5 זה קורה שאני מנסה להתחבר ל online)
אני מחובר לתשתית אינטרנט של הוט ואני יודע על עוד מישהו שזה קרה לו וגם הוא מחובר בתשתית של הוט.
מישהו מכיר את הבעיה?
אני מחובר לתשתית אינטרנט של הוט ואני יודע על עוד מישהו שזה קרה לו וגם הוא מחובר בתשתית של הוט.
מישהו מכיר את הבעיה?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
מחובר ב WIFI? או חיבור קווי?אורןברונר כתב:יש לי בעיה כבר מספר ימים, כל משחק שאני מנסה לשחק בו online נותן לי את השגיאה של service unavailable
מישהו מכיר את הבעיה?...
הי גל
מחובר wi-fi (אבל תמיד התחברתי באופן הזה וזה עבד)
אני מנסה לחשוב וממה שקראתי קצת , יכול להיות שזו אולי בעיה שנובעת מהגדרות בנתב של האינטרנט (של הוט) יכול להיות שזה קשור ל port חסום?
אני מבחינתי לי שיניתי הגדרות אז אולי זה איזה עדכון של הנתב שהוט הריצו באופן גורף וזה גורם לתקלה.·
אני מנסה לחשוב וממה שקראתי קצת , יכול להיות שזו אולי בעיה שנובעת מהגדרות בנתב של האינטרנט (של הוט) יכול להיות שזה קשור ל port חסום?
אני מבחינתי לי שיניתי הגדרות אז אולי זה איזה עדכון של הנתב שהוט הריצו באופן גורף וזה גורם לתקלה.·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

דבר ראשון:אורןברונר כתב:הי גל
אני מבחינתי לי שיניתי הגדרות אז אולי זה איזה עדכון של הנתב שהוט הריצו באופן גורף וזה גורם לתקלה.·...
תתקשר לליצנים בהוט, תגיד להם שאתה גיימר, ושמיד יצמידו לך את שירות סינון האתרים.
לדעתי - זה מה שיסדר לך את הבעיה.
תבצע מולם, תעדכן לאחר סיום ובדיקה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

המשמעות ככל הנראה שהם ללא השירות הזה גורמים לחסימת פורטים בצורה שפוגעת בך לנהל תקשורת רציפה.אורןברונר כתב:אוקי
אני אדבר איתם,
מה זה השרות של סינון אתרים? מה המשמעות שלו על גבי הנתב?
והאם אחרי שהם מגדירים לי את השרות יש פעולה נוספת שעלי לעשות? (אני צריך להגדיר כל פעם אתרים)
·...
אתה לא צריך לעשות כלום מעבר לכך.