עזרה / מסך חדש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #21 

כן, אבל איזה עזרה אתה רוצה לקבל בדיוק? עם מה?
קבלת המלצות והתכנסת לשני מסכים שלדעתי לפחות לא רעים בכלל. כל אחד עם יתרונות וחסרונות משלו.
מה שנשאר לך זה לגשת לחנויות (אם לא עשית את זה עד עכשיו) ולבחון אותם מקרוב בעיניים שלך ובזמן שלך. לגבש החלטה על סמך איכות התמונה, הפיצ'רים, מחיר, אחריות ושירות ושאר תכונות שרלוונטיות בענייך - ולחזור עם אחד מהם הביתה*. זה עד כדי כך פשוט.
*רוב הסיכויים שלא תחזור עם אף אחד מהם הביתה. מבצעים הזמנה והמסך מגיע אליך מהיבואן תוך כמה ימים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

pp55 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

שתי שאלות אחרונות אפשר פחות או יותר השוואה בין LG 650Y לסמסונג 6400

ושאלה נוספת הסמסונג C530 טלויזיה מלפני כמה שנים גם לה יש תבעיה של הצפייה מהצדדים כמו ב 6400 ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #23 

LG:
פנל IPS, זוויות צפיה טובות יותר (אולי חוץ מבשחור), שחורים גרועים/פחות קונטרסט.
3D פסיבי (פחות רזולוציה, אבל פחות פוטנציאל כאב ראש, ומשקפיים זולים יותר).

לפי סקירה על LF6300 (שווה ערך ל-LF630. קשה להגיד בוודאות שזה חל על LF650):
קצת יותר טשטוש בתנועה.
אולי יותר פוטנציאל לחוסר אחידות בשחור.
קצת יותר input lag (פחות טוב למשחקים).

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/lg/lf6300
(דגם קרוב)

סמסונג:
פנל VA, שחורים/קונטרסט עדיפים, אבל מושפעים מאוד מזווית צפיה. גם צבעים אחרים מושפעים, אבל הבעיה הכי גרועה בצבעים כהים. משפיע גם בישיבה ממש מול המסך, אבל פחות קריטי ככל שמתרחקים.
3D אקטיבי (יותר רזולוציה, אבל אולי פחות נעים לצפיה לחלק מהאנשים. משקפיים יקרים יותר, ודורשים טעינה).

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-brand/samsung/h6400

אני משער שגם סדרת C השתמשה בסוג פנל דומה, אבל לא יודע בוודאות.

pp55 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

ב c530 נראה לי מדובר פנאל sq אשמח לדעת עם גם לה יש תבעיה של הזווית צפיה ממה שרשום עליו או מי שיודע

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

לא יודע מה SQ מייצג לגבי סמסונג ספציפית, אבל שם דגם מלא של פנל כולל שם יצרן ואוסף ספרות ואותיות. למשל: AUO T500HVF04-2.

למרות שיש הבדלים בזוויות הצפיה בין דגמים שונים, הגורם המשמעותי ביותר הוא פשוט הסוג הבסיסי/טכני של הפנל, וב-LCD באופן כללי יש רק שתי אפשרויות: IPS או VA. (חוץ מזה יש דברים שהם לא LCD: פלזמה ו-OLED).

עד כמה שידוע לי בשנים האחרונות סמסונג משתמשים רק ב-VA, אז אני מניח שזה גם מה שהיה בסדרות C מ-2010. ודי קל לוודא. הנה סקירה על הדגם שמזכירה "SPVA", שזו וריאציה של VA. באופן כללי, וריאציות על VA יכללו VA בשם, ואותו דבר לגבי IPS, חוץ מיוצא דופן אחד (מי החכם שהמציא את זה): AHVA, שהוא סוג דומה ל-IPS.

pp55 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

שאלה לגביי התלת מימד קראתי שאם התלת מימד שאני יראה בטלויזיה יהיה תכני תלת מימד שאני יוריד מהאינטרנט אז גם עם יהיה לי תלת מימד אקטיבי אני יראה את זה כמו פסיבי כי התלת מימד באינטרנט חתוך כמו בפסיבי משו כזה זה נכון הסיפור הזה ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

זה לא חייב להיות כך, אבל יש מקרים שבהם סרטים שמורים בפחות רזולוציה כדי לחסוך בנפח. בפסיבי זה לא משנה כי הרזלוציה נמוכה יותר באופן טבעי. באקטיבי אתה מאבד איכות פוטנציאלית, ומגיע רק לאיכות של פסיבי.

בכל מקרה, לדעתי כל מסך תומך בכל ווריאציות ה"אריזה". משתמשי 3D יוכלו לפרט יותר, אני לא אחד מהם. :)

pp55 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

pp55 כתב:שאלה לגביי התלת מימד קראתי שאם התלת מימד שאני יראה בטלויזיה יהיה תכני תלת מימד שאני יוריד מהאינטרנט אז גם עם יהיה לי תלת מימד אקטיבי אני יראה את זה כמו פסיבי כי התלת מימד באינטרנט חתוך כמו בפסיבי משו כזה זה נכון הסיפור הזה ?
...
·למי יש תשובה רצינית לעניין הזה

תודה מראש

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”