עזרה / מסך חדש
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
דעתי היא שלמרחק הזה 48 זה בסדר גמור ו- 55 יהיה גדול בצורה חיובית - כלומר יוסיף חווית צפייה ניכרת בסרטים וכו'.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לפעמים אני נאמד מטר מהמסך שלי (שהוא 55) ואין לי שום בעיה.
מתרגלים לגודל. מ-2 מטר אני חושב שתתרגל די מהר ולא תתחרט.
הרי יש מספיק מסכים בגודל הזה בחנויות. תעמוד במרחק 2 מטר ותחליט.
אגב, יש באמת הרבה שרשורים על גדלים ועל דגמים כמו ש-claudia5 כתב.
זה שלא מצאת, רק אומר שמה שכתבת: "50 צפיות ולא תגובה אחת" ממש לא במקום. כי אם אתה עצלן מדי לחפש אז למה שאנשים לא יהיו עצלנים מדי לענות את אותם תשובות?
מקווה שעל שאלת המרחק והגודל ענינו לך. אלטרנטיבות יש בשפע. אני ראיתי כמה שרשורים עכשיו ואפילו לא חיפשתי.
מתרגלים לגודל. מ-2 מטר אני חושב שתתרגל די מהר ולא תתחרט.
הרי יש מספיק מסכים בגודל הזה בחנויות. תעמוד במרחק 2 מטר ותחליט.
אגב, יש באמת הרבה שרשורים על גדלים ועל דגמים כמו ש-claudia5 כתב.
זה שלא מצאת, רק אומר שמה שכתבת: "50 צפיות ולא תגובה אחת" ממש לא במקום. כי אם אתה עצלן מדי לחפש אז למה שאנשים לא יהיו עצלנים מדי לענות את אותם תשובות?
מקווה שעל שאלת המרחק והגודל ענינו לך. אלטרנטיבות יש בשפע. אני ראיתי כמה שרשורים עכשיו ואפילו לא חיפשתי.
קודם תודה על התשובות. שאמרתי שלא מצאתי התכונתי לשאלת המטר לשאלה הזאת לא ממש מצאתי תשובה לגבי דגמים כמובן שיש במיוחד על 6400
רק שהיתי נעול על הסמסנוג 6400 ובגלל זה צינתי תדגמים האלה רק שבכמה שרשורים שראיתי ראיתי שיש הרבה השוואת בין הסמסונג ל lg מבחינת איכות צפייה טובה יותר וזה גרם לי ככה לערער ואשמח לשמוע על דגמי lg שכדאי להתלבט לגביהם והאם בכלל יש על מה
תודה
רק שהיתי נעול על הסמסנוג 6400 ובגלל זה צינתי תדגמים האלה רק שבכמה שרשורים שראיתי ראיתי שיש הרבה השוואת בין הסמסונג ל lg מבחינת איכות צפייה טובה יותר וזה גרם לי ככה לערער ואשמח לשמוע על דגמי lg שכדאי להתלבט לגביהם והאם בכלל יש על מה
תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כל דבר בא עם יתרונות וחסרונות.
LG עושה שימוש בפאנל IPS שמביא איתו גם יתרונות וגם חסרונות ביחס לפאנל ה VA שבסמסונג. השחור ב LG פחות עמוק וזה מורגש בעיקר בצפייה בתכנים כהים בחדר חשוך. היתרון הוא שמירה על רווית צבע גם בזווית צפיה אופקית רחבה, ביחס ל VA כמובן. מבחינת סמארט לדעתי ה WebOS של LG עדיף אבל זה לא כזה פרמטר גם ככה, לפחות עבורי. יש גם נושא של מי נותן את האחריות ולאיזו תקופה וגם פה, לטעמי לפחות, ח.י עדיפה.
אבל, תחליט על הדברים האלה עם עצמך ותלך על מה שנראה לך. בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה טוב עבורך.
LG עושה שימוש בפאנל IPS שמביא איתו גם יתרונות וגם חסרונות ביחס לפאנל ה VA שבסמסונג. השחור ב LG פחות עמוק וזה מורגש בעיקר בצפייה בתכנים כהים בחדר חשוך. היתרון הוא שמירה על רווית צבע גם בזווית צפיה אופקית רחבה, ביחס ל VA כמובן. מבחינת סמארט לדעתי ה WebOS של LG עדיף אבל זה לא כזה פרמטר גם ככה, לפחות עבורי. יש גם נושא של מי נותן את האחריות ולאיזו תקופה וגם פה, לטעמי לפחות, ח.י עדיפה.
אבל, תחליט על הדברים האלה עם עצמך ותלך על מה שנראה לך. בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה טוב עבורך.
·מדעה שלך על מה אתה הית הולך lg או סמסונגjacko-il כתב:כל דבר בא עם יתרונות וחסרונות.
אבל, תחליט על הדברים האלה עם עצמך ותלך על מה שנראה לך. בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה טוב עבורך....
סמסונג
התמונה בשידור בלוי רי/ קבצים לא פחות ממדהימה למחיר
היה לי מסך IPS {לא רוצה לחזור על זה} ממש לא ברמה של VA
הסמסונג
בחירה עדיפה מבחינת /צבעים /שחורים זליגות אור ענעות בשעורים זניחים לחלוטין לעומת IPS
סמרט וכו - אחרי שבוע רואים רק יוטיוב וזהו
לך על 55"
{ ראיתי גם מה שהיה לפני כמה חודשים את LG 679B חייב לומר תמונה טובה מאד לא יכולתי לבדוק זליגות עננות זה היה בחנות אבל גם ככה התמונה ממש טובה חייב לומר - בדוק סוני 855/605 }
התמונה בשידור בלוי רי/ קבצים לא פחות ממדהימה למחיר
היה לי מסך IPS {לא רוצה לחזור על זה} ממש לא ברמה של VA
הסמסונג
בחירה עדיפה מבחינת /צבעים /שחורים זליגות אור ענעות בשעורים זניחים לחלוטין לעומת IPS
סמרט וכו - אחרי שבוע רואים רק יוטיוב וזהו
לך על 55"
{ ראיתי גם מה שהיה לפני כמה חודשים את LG 679B חייב לומר תמונה טובה מאד לא יכולתי לבדוק זליגות עננות זה היה בחנות אבל גם ככה התמונה ממש טובה חייב לומר - בדוק סוני 855/605 }
היי
ה48 לא כדאית ביכלל , אני קניתי סאמסונג UA50F6400 ואני צופה ממרחק 3.4 מטר וזה ממש מושלם , ראיתי את הסאמסונג 48H6400 בחנות ולא התלהבתי מעומק הצבעים שלה , איך שסידרו לי לצפות בגודל 50 של סידרה ישנה יותר F6400 ראיתי שיש איכות תמונה אחרת עם עומק מדהים ואני גם צפיתי ממרחק של 2 מטר וזה לא מפריע לי , תבדוק את הנושא גם אם עוד חברים בפורום אם ה48 מוצלחת .
רק שתדע שבסאמסונג רואים מעולה רק בצפיה ישרה, מזוית רואים גרוע את הצבעים כי זה לא מסך IPS , אבל לי זה לא מפריע .
ה48 לא כדאית ביכלל , אני קניתי סאמסונג UA50F6400 ואני צופה ממרחק 3.4 מטר וזה ממש מושלם , ראיתי את הסאמסונג 48H6400 בחנות ולא התלהבתי מעומק הצבעים שלה , איך שסידרו לי לצפות בגודל 50 של סידרה ישנה יותר F6400 ראיתי שיש איכות תמונה אחרת עם עומק מדהים ואני גם צפיתי ממרחק של 2 מטר וזה לא מפריע לי , תבדוק את הנושא גם אם עוד חברים בפורום אם ה48 מוצלחת .
רק שתדע שבסאמסונג רואים מעולה רק בצפיה ישרה, מזוית רואים גרוע את הצבעים כי זה לא מסך IPS , אבל לי זה לא מפריע .
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אין סיבה ללכת על ה- 659 לעומת ה- 650 אלא אם כן יש פער מחיר משמעותי לטובת ה- 659. ה 650 כבר מגיעה עם ה WebOS החדש וגם יש בו תמיכה מובנית לשידור הסאונד לאוזניות בלוטוס, לא צריך מתאמים וכו' (נשמע אולי שולי, אבל חבר טוב שלי לדוגמא מחפש את הפיצ'ר הזה בנרות כשהוא קונה מסך). אולי עוד הבדלים שאני לא מודע אליהם. מבחינת תמונה וכו' - אני משער שה- 659 וה- 650 אמורות לתת תוצאות דומות מאד עד זהות.
לאחר שתחליט מי מבין שני המסכים הללו עדיף לך - אותו תשווה מול ה- H6400, הן מבחינת תמונה/פיצ'רים וכו' והן מבחינת מחיר ואחריות ושירות. זה משהו שאתה תאלץ לעשות עם עצמך ולרשום לך תגובה שקובעת לך מה לקחת זה לא רציני בעליל.
לאחר שתחליט מי מבין שני המסכים הללו עדיף לך - אותו תשווה מול ה- H6400, הן מבחינת תמונה/פיצ'רים וכו' והן מבחינת מחיר ואחריות ושירות. זה משהו שאתה תאלץ לעשות עם עצמך ולרשום לך תגובה שקובעת לך מה לקחת זה לא רציני בעליל.