nuc 3050 לרכישה מKSP
שלום
מבקש חוות דעת על מוצר זה ,האם יכול לשמש בתור מחשב בסיסי (אינטרנט,אופיס) .
המחשב ימוקם בעמדת העבודה של הילדים אין לי חיבור כבלים והחדר הוא ממ"ד (הילדה שלי עולה לכיתה א,...)
מחיר 695 ש"ח .
תוספת זיכרון
G.Skill 4GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz
Intel NUC Kit Celeron N3050 BOXNUC5CPYH
כונן קשיח בנתיים יש לי כונן חיצוני 1T
סה"כ 850 ש"ח יש לי אפשרות לקנות באילת השבוע זה כנראה יזיל קצת האם מומלץ ולא ישן מדי??
יש לו 3 שנים אחריות.
תודה רבה ,
מבקש חוות דעת על מוצר זה ,האם יכול לשמש בתור מחשב בסיסי (אינטרנט,אופיס) .
המחשב ימוקם בעמדת העבודה של הילדים אין לי חיבור כבלים והחדר הוא ממ"ד (הילדה שלי עולה לכיתה א,...)
מחיר 695 ש"ח .
תוספת זיכרון
G.Skill 4GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz
Intel NUC Kit Celeron N3050 BOXNUC5CPYH
כונן קשיח בנתיים יש לי כונן חיצוני 1T
סה"כ 850 ש"ח יש לי אפשרות לקנות באילת השבוע זה כנראה יזיל קצת האם מומלץ ולא ישן מדי??
יש לו 3 שנים אחריות.
תודה רבה ,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בשביל שימושי מחשב כלליים, כדאי לשקול את ה-NUC המבוסס על N3700, שעולה 300 שקל יותר אבל המעבד שלו חזק פי 2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המחשב אכן מיועד לשמושים כלליים
המחשב עבור הילדים קבלת מיילים ויוטיוב וכו'
אני אבדוק את המחירים לפי האתר שלהם זה 950 ש"ח וצריך להוסיף עןד זיכרון...אבל יכול להיות שזה יהיה שווה לאורך זמן.
דרך אגב אפשר להתקין עליו WIN בכרטיס זכרון ולהשתמש בכונן נייד חצוני למידע?
אהבתי את נושא האחריות כ3 שנים.
אני אבדוק את המחירים לפי האתר שלהם זה 950 ש"ח וצריך להוסיף עןד זיכרון...אבל יכול להיות שזה יהיה שווה לאורך זמן.
דרך אגב אפשר להתקין עליו WIN בכרטיס זכרון ולהשתמש בכונן נייד חצוני למידע?
אהבתי את נושא האחריות כ3 שנים.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
עשיתי משהו דומה עם 2820 ואותו זכרון (שאח"כ ראיתי כמה פוסטים שהוא לא תמיד עובד) אבל עם SSD פנימי ואובונטו. בינתיים עובד מעולה.
יש קטע מוזר עם HDMI ל DVI. לא כל חיבור עובד עם כל מסך משום מה: מתאם HDMI לDVI המחובר לכבל DVI למסך עבד בשני מסכי סמסונג 19 ו 22, לעומת כבל HDMI לDVI שעבד רק עם ה19.
יש קטע מוזר עם HDMI ל DVI. לא כל חיבור עובד עם כל מסך משום מה: מתאם HDMI לDVI המחובר לכבל DVI למסך עבד בשני מסכי סמסונג 19 ו 22, לעומת כבל HDMI לDVI שעבד רק עם ה19.