static ip ב xbox one
אהלן לכם...רציתי שתעזרו לי בבעיה כלשהי...יש לי xbox one ורשמתי את כתובת האייפי שלו ל dmz בראוטר וגם עשיתי אייפי קבוע...הבעיה היא שכל פעם אני צריך לעשות אייפי קבוע כי הוא לא נשמר בתוך הראוטר משום מה...כל פעם שאני מכבה את הקונסולה ומדליק אחרי יום או אחרי חצי יום אני רואה שהאייפי הקבוע נשמר בקונסולה אבל לא בהגדרות בראוטר...האם זה קשור לעובדה שהראוטר שלי הוא הוטבוקס ואני על 100 מגה והתשתית היא הוט?...כי לפי מה שהבנתי האייפי ב 100 מגה מהירות לא ניתן לשינוי או ההיפך?...האם חובה לעשות אייפי קבוע?...משום ששמתי לב שמספיק כשאני שם את האייפי של האקס בוקס ב dmz אז ה nat type שלי באקס בוקס open...אבל אם אני אבטל את האייפי קבוע אז במקום זה אצטרך לפתוח פורטים או שאין צורך?...אשמח אם תעזרו לי
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
·cobrabomb כתב:אהלן לכם...רציתי שתעזרו לי בבעיה כלשהי...יש לי xbox one ורשמתי את כתובת האייפי שלו ל dmz בראוטר וגם עשיתי אייפי קבוע...הבעיה היא שכל פעם אני צריך לעשות אייפי קבוע כי הוא לא נשמר בתוך הראוטר משום מה...כל פעם שאני מכבה את הקונסולה ומדליק אחרי יום או אחרי חצי יום אני רואה שהאייפי הקבוע נשמר בקונסולה אבל לא בהגדרות בראוטר...האם זה קשור לעובדה שהראוטר שלי הוא הוטבוקס ואני על 100 מגה והתשתית היא הוט?...כי לפי מה שהבנתי האייפי ב 100 מגה מהירות לא ניתן לשינוי או ההיפך?...האם חובה לעשות אייפי קבוע?...משום ששמתי לב שמספיק כשאני שם את האייפי של האקס בוקס ב dmz אז ה nat type שלי באקס בוקס open...אבל אם אני אבטל את האייפי קבוע אז במקום זה אצטרך לפתוח פורטים או שאין צורך?...אשמח אם תעזרו לי...
אם הגדרת את ה IP שלך ב ONE באופן ידני, הרי שהוא לעולם לא ישתנה.
אין לך מה להגדיר אותו בראוטר.
בראוטר אתה רק צריך להגדיר את הכתובת הזו ב DMZ (או לחילופין לפתוח פורטים עבור כתובת זו)
זה הכל.
וואלה צודק עזרת לי!!...תודהgal-cohen כתב:·......
אם הגדרת את ה IP שלך ב ONE באופן ידני, הרי שהוא לעולם לא ישתנה.
אין לך מה להגדיר אותו בראוטר.
בראוטר אתה רק צריך להגדיר את הכתובת הזו ב DMZ (או לחילופין לפתוח פורטים עבור כתובת זו)
זה הכל....
·