static ip ב xbox one

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן לכם...רציתי שתעזרו לי בבעיה כלשהי...יש לי xbox one ורשמתי את כתובת האייפי שלו ל dmz בראוטר וגם עשיתי אייפי קבוע...הבעיה היא שכל פעם אני צריך לעשות אייפי קבוע כי הוא לא נשמר בתוך הראוטר משום מה...כל פעם שאני מכבה את הקונסולה ומדליק אחרי יום או אחרי חצי יום אני רואה שהאייפי הקבוע נשמר בקונסולה אבל לא בהגדרות בראוטר...האם זה קשור לעובדה שהראוטר שלי הוא הוטבוקס ואני על 100 מגה והתשתית היא הוט?...כי לפי מה שהבנתי האייפי ב 100 מגה מהירות לא ניתן לשינוי או ההיפך?...האם חובה לעשות אייפי קבוע?...משום ששמתי לב שמספיק כשאני שם את האייפי של האקס בוקס ב dmz אז ה nat type שלי באקס בוקס open...אבל אם אני אבטל את האייפי קבוע אז במקום זה אצטרך לפתוח פורטים או שאין צורך?...אשמח אם תעזרו לי

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #2 

cobrabomb כתב:אהלן לכם...רציתי שתעזרו לי בבעיה כלשהי...יש לי xbox one ורשמתי את כתובת האייפי שלו ל dmz בראוטר וגם עשיתי אייפי קבוע...הבעיה היא שכל פעם אני צריך לעשות אייפי קבוע כי הוא לא נשמר בתוך הראוטר משום מה...כל פעם שאני מכבה את הקונסולה ומדליק אחרי יום או אחרי חצי יום אני רואה שהאייפי הקבוע נשמר בקונסולה אבל לא בהגדרות בראוטר...האם זה קשור לעובדה שהראוטר שלי הוא הוטבוקס ואני על 100 מגה והתשתית היא הוט?...כי לפי מה שהבנתי האייפי ב 100 מגה מהירות לא ניתן לשינוי או ההיפך?...האם חובה לעשות אייפי קבוע?...משום ששמתי לב שמספיק כשאני שם את האייפי של האקס בוקס ב dmz אז ה nat type שלי באקס בוקס open...אבל אם אני אבטל את האייפי קבוע אז במקום זה אצטרך לפתוח פורטים או שאין צורך?...אשמח אם תעזרו לי
...
·

אם הגדרת את ה IP שלך ב ONE באופן ידני, הרי שהוא לעולם לא ישתנה.
אין לך מה להגדיר אותו בראוטר.
בראוטר אתה רק צריך להגדיר את הכתובת הזו ב DMZ (או לחילופין לפתוח פורטים עבור כתובת זו)
זה הכל.

cobrabomb פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

gal-cohen כתב:
...
...
·

אם הגדרת את ה IP שלך ב ONE באופן ידני, הרי שהוא לעולם לא ישתנה.
אין לך מה להגדיר אותו בראוטר.
בראוטר אתה רק צריך להגדיר את הכתובת הזו ב DMZ (או לחילופין לפתוח פורטים עבור כתובת זו)
זה הכל.
...
וואלה צודק עזרת לי!!...תודה :D
·

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #4 

cobrabomb כתב:
...
...
וואלה צודק עזרת לי!!...תודה :D
·
...
מעולה, בכיף (Y)

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

לי יש את אותה בעיה והקונסולה שלי עם IP קבוע והוא עם DMZ וניסיתי גם לפתוח פורטים ושום דבר לא עוזר.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”