בקשת עזרה: הנתב לא מפנה פורטים פתוחים (בעיה נפתרה)
ברשותי נתב DGN2200 של נטגיר. התקנתי מצלמות אבטחה ופתחתי את מצלמות האבטחה בDMZ. הפורט שהם קיימות הוא 80 וכן עבור ניידים 6036. שני הפורטים פתוחים בפיירוול של הנתב והנתב ממאן לתת גישה לפורטים חיצונית. בתוך הרשת ניתנת גישה לצפייה במצלמות מכל מחשב או מכשיר.
האם זהו נתב תקול או שמא יש משהו נוסף שאני יכול לבדוק? פניתי לספק האינטרנט ומצדם לא ראו כל חסימה אפשרית. גם בזק לא מזהים כל תקלה.
אודה לתשובתכם
תודה
האם זהו נתב תקול או שמא יש משהו נוסף שאני יכול לבדוק? פניתי לספק האינטרנט ומצדם לא ראו כל חסימה אפשרית. גם בזק לא מזהים כל תקלה.
אודה לתשובתכם
תודה
נערך לאחרונה על ידי eli84 ב 29/08/2015 20:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Popcorn110
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם בניינים אתה לא רואה
יכול להייות בפורט 80 בעייתי
יש לך פיירוול במחשב??
יכול להייות בפורט 80 בעייתי
יש לך פיירוול במחשב??
הגדרתי את הDVR לדעתי נכון, רשמתי לו כתובת קבועה של 10.0.0.10. הפורט המרכזי שלו הוא 80, הנתב מוגדר בDMZ לכתובת של הDVR. זה לא עובר דרך מחשב כך שאין הגדרות פיירוול. בדקתי גם את הפורט המשני לניידים 6036 של אותו DVR, הפורט מראה כחסום. פתחתי הגדרות פיירוול בנתב לשני הפורטים (אף על פי שיש DMZ), ועדיין שום דבר לא זז.
תודה רבה לעוזרים
תודה רבה לעוזרים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בהגדרות הDVR צריך גם לבחור את הdefault gateway ולהפנות יותר פורטים (למשל 90 עד 100).
כיצד אתה ניגש לDVR מרחוק? אתה רושם את הכתובת IP שלך (לא פנימית... אם אתה לא יודע תכנס בגוגל ל WHATS MY IP) ולאחר הכתובת נקודותיים ופורט?
כיצד אתה ניגש לDVR מרחוק? אתה רושם את הכתובת IP שלך (לא פנימית... אם אתה לא יודע תכנס בגוגל ל WHATS MY IP) ולאחר הכתובת נקודותיים ופורט?
@JEXY
בוודאי, אני רושם את כתובת הנתב בDVR. מה הכוונה להפנות יותר פורטים? לתת טווח של פורטים כשבאמצע 80?
הכנסתי לDVR חשבון ddns ובדקתי שאכן היא מתעדכנת. הפורט הוא 80 כך שאין צורך לרשום. בדקתי גם מול הפורט המשני שאמור לתת יציאה לניידים 6036.
תודה על העזרה
בוודאי, אני רושם את כתובת הנתב בDVR. מה הכוונה להפנות יותר פורטים? לתת טווח של פורטים כשבאמצע 80?
הכנסתי לDVR חשבון ddns ובדקתי שאכן היא מתעדכנת. הפורט הוא 80 כך שאין צורך לרשום. בדקתי גם מול הפורט המשני שאמור לתת יציאה לניידים 6036.
תודה על העזרה
·
שבוע טוב
למען המחפשים הבאים, רק ארשום שאחרי בדיקה מעמיקה של החלפת נתב, החלפת הפורט המרכזי החסימה נותרה. ניסיון להחליף את הספק עבר בהצלחה. כך שנפלתי בהתחלה על תומך טכני שלא מבין דבר וחצי דבר. מסתבר שקיבלתי כתובת NAT. העניין נפתר על ידי ביטול הNAT.
@JEXY
תודה רבה על העזרה
שבוע טוב
למען המחפשים הבאים, רק ארשום שאחרי בדיקה מעמיקה של החלפת נתב, החלפת הפורט המרכזי החסימה נותרה. ניסיון להחליף את הספק עבר בהצלחה. כך שנפלתי בהתחלה על תומך טכני שלא מבין דבר וחצי דבר. מסתבר שקיבלתי כתובת NAT. העניין נפתר על ידי ביטול הNAT.
@JEXY
תודה רבה על העזרה