NETFLIX ROKU ראוטר ושלל תלאות
שלום
רכשתי את הרוקו 3 עמלתי יומיים מול ספק הDNS שלי להגדיר את הראוטר ובשלב האחרון נתקעתי בגלל עניין ה "static route"
מסתבר שלנטפליקס רוקו לא מספיק שהגדרתי DNS בראוטר אלא הם מערימים מכשול נוסףץ
זאת המסקנה של unotelly לגבי הראוטר שלי
"Hi,
Based on the screenshot you sent, it seems that there;s no way to setup static route on your router. You may need to use other router to do this.
Feel free to contact us for any additional assistance you may need.
Thank you for using UnoTelly!
Best Regards,
השאלה שלי היא כזו
1:יכול להיות שהם לא יודעים מספיק על הראוטר שלי ? (edimax BR-6524N Wireless Router) ובכל זאת ניתן להגדיר בו static route ?
2:במידה ולא ניתן האם אפשר לקבל המלצה לראוטר אמין חזק ומהיר שכן ניתן להגדיר בו static route ?
תודה רבה מראש.
רכשתי את הרוקו 3 עמלתי יומיים מול ספק הDNS שלי להגדיר את הראוטר ובשלב האחרון נתקעתי בגלל עניין ה "static route"
מסתבר שלנטפליקס רוקו לא מספיק שהגדרתי DNS בראוטר אלא הם מערימים מכשול נוסףץ
זאת המסקנה של unotelly לגבי הראוטר שלי
"Hi,
Based on the screenshot you sent, it seems that there;s no way to setup static route on your router. You may need to use other router to do this.
Feel free to contact us for any additional assistance you may need.
Thank you for using UnoTelly!
Best Regards,
השאלה שלי היא כזו
1:יכול להיות שהם לא יודעים מספיק על הראוטר שלי ? (edimax BR-6524N Wireless Router) ובכל זאת ניתן להגדיר בו static route ?
2:במידה ולא ניתן האם אפשר לקבל המלצה לראוטר אמין חזק ומהיר שכן ניתן להגדיר בו static route ?
תודה רבה מראש.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
שלום,
לא מכיר הנתב שלך
אני מקבל שירות מ-unblock-us הגדרתי ללא בעיה החודש את הנתבים הבאים:
TpLink: 1043 V2
TpLink: 4300
TpLink: 9980
DrayTak: 2760N
ערן
לא מכיר הנתב שלך
אני מקבל שירות מ-unblock-us הגדרתי ללא בעיה החודש את הנתבים הבאים:
TpLink: 1043 V2
TpLink: 4300
TpLink: 9980
DrayTak: 2760N
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
@offerbk1
היי offerbk1
שמע לי זאת בעיה ידועה
http://help.unotelly.com/support/soluti ... public-dns
ראיתי שגם unblockus מתמודדים איתה
היי offerbk1
שמע לי זאת בעיה ידועה
http://help.unotelly.com/support/soluti ... public-dns
ראיתי שגם unblockus מתמודדים איתה
בקיצור... מי שענה לך הוא לא מקצועי וענה כמו רובוט מתוך מה שכתוב לו מול העיניים בלי יותר מדי להבין.
כמו שכתבתי המטרה היא לא להוסיף ניתוב אלא למנוע ממך להגיע ל DNS של גוגל. נכון שאולי אי אפשר להוסיף ניתובים אצלך אבל יש לך אפשרות לעשות זאת אחרת (את המניעה של ההגעה לגוגל.
בעצם הכתובות שאסור לך להגיע אליהן הן:
8.8.8.8
8.8.4.4
תגדיר בתוך הרשת הביתית שלך במקום להשתמש ב 192.168.1.1 שהרשת שלך עם הכתובת נתב בבית היא 8.8.4.1
255.255.240.0
בעצם הנתב יחשוב שכל הכתובות 8.8.0.0 עד 8.8.15.255 נמצאות אצלו ולא ישלח את התעבורה לשרתים של גוגל.
החיסרון הוא שלא תוכל להגיע לשרתים אחרים שלהם שנמצאים על הטווח הזה אבל אני רואה שלפחות פינג לgoogle.co.il וגם inbox.google.com שולח לכתובות אחרות לגמרי.
תצטרך אחרי שאתה מגדיר את הנתב להחליף כתובות כמובן בתוך הבית למחשבים כדי שיוכלו שוב לגשת אחד לשני ולאינטרנט. אם הכל DHCP אז אין בעייה, אחרי כמה דקות או ריסטרט זה יסתדר
כמו שכתבתי המטרה היא לא להוסיף ניתוב אלא למנוע ממך להגיע ל DNS של גוגל. נכון שאולי אי אפשר להוסיף ניתובים אצלך אבל יש לך אפשרות לעשות זאת אחרת (את המניעה של ההגעה לגוגל.
בעצם הכתובות שאסור לך להגיע אליהן הן:
8.8.8.8
8.8.4.4
תגדיר בתוך הרשת הביתית שלך במקום להשתמש ב 192.168.1.1 שהרשת שלך עם הכתובת נתב בבית היא 8.8.4.1
255.255.240.0
בעצם הנתב יחשוב שכל הכתובות 8.8.0.0 עד 8.8.15.255 נמצאות אצלו ולא ישלח את התעבורה לשרתים של גוגל.
החיסרון הוא שלא תוכל להגיע לשרתים אחרים שלהם שנמצאים על הטווח הזה אבל אני רואה שלפחות פינג לgoogle.co.il וגם inbox.google.com שולח לכתובות אחרות לגמרי.
תצטרך אחרי שאתה מגדיר את הנתב להחליף כתובות כמובן בתוך הבית למחשבים כדי שיוכלו שוב לגשת אחד לשני ולאינטרנט. אם הכל DHCP אז אין בעייה, אחרי כמה דקות או ריסטרט זה יסתדר
@Batnun
·
הסתכלתי בMANUAL לפני שעניתי
אין לו אפשרות להוסיף ניתובים
יש לו FIREWALL אבל יש לו יכולת להגדיר רק SOURCE. זה אומר שהוא יכול לחסום את הרוקו מלצאת ל DNS כדי שלא יגיע ל GOOGLE אבל אז גם לא יוכל להעשות RESOLVING עם שום דבר אחר כולל UNOTELLY DNS עבור הרוקו.
האמת שתוך כדי שאני עונה אני חושב על זה שאולי יעבוד אם יוגדר לחסום DNS עבור ה רוקו, להגדיר DNS של UNOTELLY בנתב, ב DHCP להגדיר לרוקו שהDNS הוא ה DEFAULT GATEWAY ואז אולי זה יעבוד כי הרוקו לא צריך לצאת לאינטרנט כדי לקבל RESOLVING. לא בטוח שיעבוד. שווה בדיקה. בכל מקרה יש את הפיתרון של לעשות את הכתובות של גוגל ברשת הבייתית שכבר כתבתי
·
הסתכלתי בMANUAL לפני שעניתי
אין לו אפשרות להוסיף ניתובים
יש לו FIREWALL אבל יש לו יכולת להגדיר רק SOURCE. זה אומר שהוא יכול לחסום את הרוקו מלצאת ל DNS כדי שלא יגיע ל GOOGLE אבל אז גם לא יוכל להעשות RESOLVING עם שום דבר אחר כולל UNOTELLY DNS עבור הרוקו.
האמת שתוך כדי שאני עונה אני חושב על זה שאולי יעבוד אם יוגדר לחסום DNS עבור ה רוקו, להגדיר DNS של UNOTELLY בנתב, ב DHCP להגדיר לרוקו שהDNS הוא ה DEFAULT GATEWAY ואז אולי זה יעבוד כי הרוקו לא צריך לצאת לאינטרנט כדי לקבל RESOLVING. לא בטוח שיעבוד. שווה בדיקה. בכל מקרה יש את הפיתרון של לעשות את הכתובות של גוגל ברשת הבייתית שכבר כתבתי
URL BLOCKING זה פורט 80
DNS זה פורט 53
בגדול הפתרון פה הוא בדיוק כמו לכרומקאסט, לא יודע איזה ראוטר יש לך ויכול להיות שאין לך אפשרות להגדיר את זה בראוטר שלך
הפתרון הוא להפנות כל בקשה לDNS של גוגל לDNS שמוגדר בנתב בגלל זה הSTATIC ROUTE
אם יש לך FW בנתב שניתן להגדיר בו חסימה לDNS של גוגל ספציפית בפורט 53 זה מעולה,אז הROKU ינסה לפנות לDNS של הראוטר אני מאמין
DNS זה פורט 53
בגדול הפתרון פה הוא בדיוק כמו לכרומקאסט, לא יודע איזה ראוטר יש לך ויכול להיות שאין לך אפשרות להגדיר את זה בראוטר שלך
הפתרון הוא להפנות כל בקשה לDNS של גוגל לDNS שמוגדר בנתב בגלל זה הSTATIC ROUTE
אם יש לך FW בנתב שניתן להגדיר בו חסימה לDNS של גוגל ספציפית בפורט 53 זה מעולה,אז הROKU ינסה לפנות לDNS של הראוטר אני מאמין