מהירות הורדה נמוכה
אני מחובר לאינטרנט דרך ADSL במהירות 1.5MB.
החל מיום חמישי האחרון מהירויות ההורדה המקסימליות שאני מסוגל להגיע אליהן הן 20-50KB/sec (ממוצע כ-28KB/sec). עד כה לדוג' בrapidshare הייתי מצליח להגיע למהירויות של 90-120KB/sec. עליי לציין כי ניסיתי להוריד מאתרים רבים אחרים: Gmail, download.com, NVIDIA, אתרים שונים שניתן להוריד בהם דרייברים, ובכל האתרים הנ"ל התמונה דומה.
ברור שמהירות ההורדה מושפעת גם מהעומס ברשת... אך בכל מקרה לא באופן קבוע כל הזמן!
דיברתי עם הספק (נטוויז'ן) בבדיקה מול השרת שלהם הצלחתי להוריד ב-150-180KB/sec. הם טענו שלא ידועה להם על שום בעיה אצלם למעט בעיה ידועה בGmail והפנו אותי לבזק. מול בזק הגעתי למהירות הורדה של 200KB/s ולכן הם (מוקדן חביב וכבד מבטא שענה לשם סרגיי) טענו שמבחינתם אין שום חסימה (כמו"כ וידאתי שלא חל שום שינוי ברוחב הפס)
מה קורה כאן? בנטוויז'ן מסבנים אותי?
למישהו ידוע משהו על חסימת מהירות הורדה בRapidshare? (למרות שכאמור המצב דומה גם באתרים אחרים)
יש למישהו רעיונות אחרים לגורם אפשרי?
תודה
החל מיום חמישי האחרון מהירויות ההורדה המקסימליות שאני מסוגל להגיע אליהן הן 20-50KB/sec (ממוצע כ-28KB/sec). עד כה לדוג' בrapidshare הייתי מצליח להגיע למהירויות של 90-120KB/sec. עליי לציין כי ניסיתי להוריד מאתרים רבים אחרים: Gmail, download.com, NVIDIA, אתרים שונים שניתן להוריד בהם דרייברים, ובכל האתרים הנ"ל התמונה דומה.
ברור שמהירות ההורדה מושפעת גם מהעומס ברשת... אך בכל מקרה לא באופן קבוע כל הזמן!
דיברתי עם הספק (נטוויז'ן) בבדיקה מול השרת שלהם הצלחתי להוריד ב-150-180KB/sec. הם טענו שלא ידועה להם על שום בעיה אצלם למעט בעיה ידועה בGmail והפנו אותי לבזק. מול בזק הגעתי למהירות הורדה של 200KB/s ולכן הם (מוקדן חביב וכבד מבטא שענה לשם סרגיי) טענו שמבחינתם אין שום חסימה (כמו"כ וידאתי שלא חל שום שינוי ברוחב הפס)
מה קורה כאן? בנטוויז'ן מסבנים אותי?
למישהו ידוע משהו על חסימת מהירות הורדה בRapidshare? (למרות שכאמור המצב דומה גם באתרים אחרים)
יש למישהו רעיונות אחרים לגורם אפשרי?
תודה
נסה את התוכנה בקישור הבא
http://www.download3k.com/DownloadLink1 ... mizer.html
בחר את מהירות החיבור ואת כרטיס הרשת וסמן "optimal setting" בלשוניות ה"general" ו "advanced"
אשר ב apply changes ואתחל את המחשב
חשוב !
לפני הכל , גש לתפריט FILE וגבה את הערכים הנוכחיים לקובץ
backup current setting
בהצלחה
http://www.download3k.com/DownloadLink1 ... mizer.html
בחר את מהירות החיבור ואת כרטיס הרשת וסמן "optimal setting" בלשוניות ה"general" ו "advanced"
אשר ב apply changes ואתחל את המחשב
חשוב !
לפני הכל , גש לתפריט FILE וגבה את הערכים הנוכחיים לקובץ
backup current setting
בהצלחה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
תנסה לעשות TRACERT ולבדוק איפה הבעיה מתחילה.
אם אתה מצליח מול בזק ומהשרת של NETVISION להוריד במהירות גבוהה, משמע שהבעיה היא לא בתשתית שלך!
נסה אתרים שונים במקומות שונים (קבצים גדולים מ-YNET, תפוז, TUCOWS בארץ וכו').
יתכן שיש להם בעיה באיזה ראוטר.
אם זה לא נפתר אז תתלונן ואם זה לא עוזר, הגיע הזמן לעבור לחברה אחרת...
אם אתה מצליח מול בזק ומהשרת של NETVISION להוריד במהירות גבוהה, משמע שהבעיה היא לא בתשתית שלך!
נסה אתרים שונים במקומות שונים (קבצים גדולים מ-YNET, תפוז, TUCOWS בארץ וכו').
יתכן שיש להם בעיה באיזה ראוטר.
אם זה לא נפתר אז תתלונן ואם זה לא עוזר, הגיע הזמן לעבור לחברה אחרת...
יוסף גם לי זה קורה מדיי פעם שהקטעים נתקעים ומקרטעים{זה מהאתר ולא ממך}josef_he כתב:רק לשם המחשה:
את הקטע עם הילדים שלך ראיתי בשבוע שעבר בלי שום בעיות, היום הוא מקרטע- נתקע וממשיך וחוזר חלילה...
בקשר לרייפדשייר גם פה לפעמים זה מוריד על המקסימום ולפעמים על מהירות נמוכה,המלצה שלי ברייפדשייר אם אתה רואה מהירות נמוכה תתנתק בחייגן ותתחבר מחדש ותוריד את אותו קובץ מההתחלה{זה עוזר!!}
אגב יוסי קח ממני איזה משהו שיקל עלייך ברייפדשייר
שאתה עושה FREE אתה מחכה מ'ס שניות נכון?תעתיק את זה לשורת הכתובת ולא תצטרך לחכות שניה אחת
javascript:/var\s*(.*?)\s*=/i.test(document.body.innerHTML);for(i=0;i<50;i++) eval("f"+RegExp.$1+"()");
שאתה עושה FREE אתה מחכה מ'ס שניות נכון?תעתיק את זה לשורת הכתובת ולא תצטרך לחכות שניה אחת
javascript:/var\s*(.*?)\s*=/i.test(document.body.innerHTML);for(i=0;i<50;i++) eval("f"+RegExp.$1+"()");
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תעזוב את נטוויז'ן אם אתה לא בהתחייבות.
אבל שתנסה לעזוב אותם תגלה שזה לא דבר קל.
לקח לי שבועיים לעזוב אותם , התחלתי לנסות לעזוב אותם שבוע לפני סוף ההתחייבות וזה נמשך שבוע אחרי סוף ההיתחייבות .
ושילמתי על השבוע הזה , למרות שלא התחברתי אליהם באותו שבוע.
אבל שתנסה לעזוב אותם תגלה שזה לא דבר קל.
לקח לי שבועיים לעזוב אותם , התחלתי לנסות לעזוב אותם שבוע לפני סוף ההתחייבות וזה נמשך שבוע אחרי סוף ההיתחייבות .
ושילמתי על השבוע הזה , למרות שלא התחברתי אליהם באותו שבוע.