רוצים להכניס את הפורמטים החדשים מסוג DTS:X ו- Dolby Atmos לקולנוע הביתי שלכם בסטייל? מעכשיו אתם יכולים עם המעבד החדש של Yamaha, זהו ה- CX-A5100 אשר משתייך כמובן לסדרת ה- AVENTAGE, בעל 11.2 ערוצים, אשר ניתנים להגדרה עד ל- 7.1.4
מקרן הכל נראה לי תענוג צרוף בחדר השינה שלרוב בנוי בצורה הכי מתאימה עבורו (מלבן עם קירות חשופים).
קדם מגבר זאת גבר סוגייה אחרת. מצד אחד זאת השאיפה - מגבר וקדם מגבר, מצד שני - המחירים . חבל שתחום הזה אין מגוון כמו בעולם הרסיברים. זה חסם מאוד גבוה. רסיבר ספינת הדגל (שכולל את שני הרכיבים גם יחד) עולה 2,200$ בעוד שהקדם עולה 2,500$ (אחרי הנחה של 500$) והמגבר עוד 3000$. קרי, יקר יותר בדיוק פי 2.5 מה"דרגה אחת לפני".
נכון, אבל צריך לזכור שהרסיבר הוא "רק" 9 ערוצים מוגברים ואילו הקדם והמגבר הם 11. הזוג יראו מדהים ביחד ובטח גם נשמעים בהתאם.
ומחיר של 2200 עבור הרסיבר הוא לא בשמיים עבור התמורה המתקבלת לרסיבר ספינת דגל (כמובן מחירי חו"ל).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
אמנם המקרנים של Yamaha טובים, עדיין לא ברור לי איך הם או מישהו אחר לצורך העניין יכול לתת באמת 7 ערוצים או ATMOS דרך מקרן קול. זה נראה/נשמע לי כמו סלנג שיווקי חסר אחריות מצידם.
גילוי נאות אני משתמש במוצר של Yamaha דגם MT-09