שרשור תגובות: Yamaha הציגה קדם מגבר ומקרן קול עם תמיכה ב- Atmos & DTS:X

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46409
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Yamaha הציגה קדם מגבר ומקרן קול עם תמיכה ב- Atmos & DTS:X

תמונה

רוצים להכניס את הפורמטים החדשים מסוג DTS:X ו- Dolby Atmos לקולנוע הביתי שלכם בסטייל? מעכשיו אתם יכולים עם המעבד החדש של Yamaha, זהו ה- CX-A5100 אשר משתייך כמובן לסדרת ה- AVENTAGE, בעל 11.2 ערוצים, אשר ניתנים להגדרה עד ל- 7.1.4

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

מקרן הכל נראה לי תענוג צרוף בחדר השינה שלרוב בנוי בצורה הכי מתאימה עבורו (מלבן עם קירות חשופים).
קדם מגבר זאת גבר סוגייה אחרת. מצד אחד זאת השאיפה - מגבר וקדם מגבר, מצד שני - המחירים 8O . חבל שתחום הזה אין מגוון כמו בעולם הרסיברים. זה חסם מאוד גבוה. רסיבר ספינת הדגל (שכולל את שני הרכיבים גם יחד) עולה 2,200$ בעוד שהקדם עולה 2,500$ (אחרי הנחה של 500$) והמגבר עוד 3000$. קרי, יקר יותר בדיוק פי 2.5 מה"דרגה אחת לפני".

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #3 

נכון, אבל צריך לזכור שהרסיבר הוא "רק" 9 ערוצים מוגברים ואילו הקדם והמגבר הם 11. הזוג יראו מדהים ביחד ובטח גם נשמעים בהתאם.
ומחיר של 2200 עבור הרסיבר הוא לא בשמיים עבור התמורה המתקבלת לרסיבר ספינת דגל (כמובן מחירי חו"ל).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

אמנם המקרנים של Yamaha טובים, עדיין לא ברור לי איך הם או מישהו אחר לצורך העניין יכול לתת באמת 7 ערוצים או ATMOS דרך מקרן קול. זה נראה/נשמע לי כמו סלנג שיווקי חסר אחריות מצידם.
גילוי נאות אני משתמש במוצר של Yamaha דגם MT-09 :)
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”