מחפש פתרון עבור הזרמת מוזיקה באמצעות bluetooth להונדה סיוויק 5 דלתות 2010

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
oren29at פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
קניתי לא מזמן הונדה סיוויק 5 דלתות משנת 2010 עם מערכת מקורית. ברכב הקודם היתה לי דיבורית פשוטה וגם מתאם בלוטות' נפרד, ולסיוויק חיפשתי פתרון זול וטוב שיאפשר לי להזרים מוזיקה מהטלפון למערכת הקיימת.
החלטתי ללכת על דיבורית שמשתמשת ברמקולים של הרכב ומאפשרת גם להזרים מוזיקה באמצעות בלוטות'. למרבה הצער, לא הבאתי בחשבון שדיבורית כזאת משתמשת במגבר של עצמה, ולא במגבר של המערכת הקיימת. התוצאה- איכות המוזיקה המוזרמת היא מתחת לכל ביקורת.

אני מחפש פתרון לבעיה בכמה שפחות כסף, ואני חושב שיש לי שלוש אפשרויות:

1) דיבורית אחרת שכן משתמשת במערכת המקורית של הרכב עבור הגברה.

בעיה אפשרית: האם המערכת המקורית של הסיוויק תומכת בזה בכלל? האם אפשר "לעקוף" את המגבר המקורי של הדיבורית אבל להשאיר את הפונקציונליות של מענה לשיחות ו"השתלטות" על הרמקולים?

2) קנייה של מגבר שאליו ניתן לחבר גם את המערכת המקורית וגם את הדיבורית הקיימת.

בעיות אפשריות: כמה עולה מגבר טוב ולא "פח"? והאם הדיבורית הקיימת מאפשרת עקיפה של המגבר המקורי שלה בלי לוותר על פונקציונליות?

3) החלפת מערכת השמע המקורית של הסיוויק. אין לי צורך במסך מגע ו/או אנדרואיד, וחשבתי על המערכת הזאת של פיוניר שמשלבת רדיו, מוזיקה, דיבורית וגם בלוטות':

http://www.amazon.com/Pioneer-FHX-720BT ... MS4YHE7R0D

הבעיות: בסיוויק יש צג מידע של טמפרטורת המזגן, שעון, וגם פרטים של מערכת השמע המקורית (תחנת רדיו, רצועה מתנגנת מהתקליטור וכו'). נאמר לי שהחלפת המערכת המקורית תנתק את צג המידע הזה, ושעלות המשך ההשמשה שלו היא לא נמוכה (כבל כלשהו).

אשמח לכל מידע, עצה או חלופה לפתרונות שחשבתי עליהם.

תודה מראש,

אורן

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

רגע, רגע
יש לך כניסת aux?
תראה כמה שרשורים למטה ביקורת שלי על דיבורית jabra
יש לי גם סיוויק 2010. לא צריך להחליף שום דבר.
דבר איתי - יש לי נסיון רב עם הרכב הזה ומערכת האודיו שלו.

oren29at פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

היה לי ברכב הקודם פתרון מבוסס AUX של מתאם bluetooth במשהו כמו 10$ מעליאקספרס. היה בסדר, אבל אילץ אותי להתחבר בנפרד גם לדיבורית וגם למתאם הזה.

בנוסף, שקע ה AUX בסיוויק נמצא בתא האיחסון שבין שני המושבים הקדמיים, מתחת למשענת היד. אני לא רוצה למתוח חוטים גלויים בתוך הרכב. אני מחפש פתרון "סמוי" ויעיל.

כאמור- דיבורית שגם מזרימה מוזיקה וגם משתמשת איכשהו במערכת הקיימת של הרכב יכולה להיות פתרון מצוין. יש רק שתי בעיות- מהן אפשרויות הכניסות של המערכת של הסיוויק, והאם יש בכלל דיבורית כזאת?

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

טוב אז ככה,

קודם כל תקרא את זה:

http://www.hometheater.co.il/vt236417.html

יש לו 2 חיבורים אחד למצית (חשמל) ואחד לAUX.. אתה מתחבר פעם אחת עם הטלפון לדיבורית וזהו. עובדת נהדר, איכות שמיעה מעולה.

לא בעיה להחביא את הכבלים מאחורי הפאנלים. זה הפתרון הכי טוב שקיים למצב שלך.

oren29at פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

קראתי, תודה. רעיון לא רע, ונראה שהוא נותן מענה זול למדי (למרות שגם במתאם הבלוטות' הסיני שלי יש מיקרופון ואפשר להשתמש בו כדיבורית).

הבעיה של חיבור דיבורית/מזרים מוזיקה ל AUX היא: חוסר ההשתלטות של הדיבורית על המערכת כשהטלפון מצלצל. כלומר: אם אני שומע רדיו (או תקליטור, במקרה הנדיר שזה קורה) והטלפון מצלצל, אני צריך להעביר ל AUX ואז לענות. קצת קטנוני מצידי, אבל זאת הסיבה שאני מחפש משהו שיתחבר למערכת בחלקה האחורי.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כל המטרה זה להזרים תכנים (מוזיקה,שיחות, whatever) מהמכשיר. אז אתה תמיד על Aux.

אל תשווה מיקרופון של דיבורית סינית לאחד איכותי שמסנן רעשים והצד שני שומע טוב ללא הפרעות.

לא קיים משהו שמתחבר למערכת מאחור ומאפשר את מה שאתה רוצה. הפתרון הוא להחליף מערכת- יקר..ולא פרקטי, בנוסף אתה מאבד את השליטה מההגה אם יש.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”