ייעוץ לטלויזיה חדשה
-
inflictioN
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם , אני מעוניין בטלויזיה חדשה לחדר
1. מרחק צפיה של 2 וחצי- שלוש מטר
2. לא חייב
3. לגבי הסמארט עדיין לא סגור על זה מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מחשב נייד או מיני מחשב שיריץ קודי
4. איכות צפיה חשובה FHD ושיהיה יחסים טובים וצפיה יפה במיוחד לסרטים עם אפקטים וחושך.
5. השמע פחות חשוב מתכוון לחבר למערכת
6. יעוד עיקרי - סרטים HD.חיבור קודי או מחשב נייד או משהו שיריץ קודי ולא בטוח שגם חיבור של הוט.
7. תקציב - עד 2K עם חריגה של 500
8. אשמח לטלויזיה עם חיבורים למערכת טובה וחיבורי HDMI לפחות 3 ומעלה וטלויזיה איכותית עם יש משהו בתקציב ממותג מוכר עדיף אשמח גם לדעת בהמלצה למה דווקא אתם ממליצים על אותה טלויזיה מה אהבתם בה שאני אשים דגש עליה =]
1. מרחק צפיה של 2 וחצי- שלוש מטר
2. לא חייב
3. לגבי הסמארט עדיין לא סגור על זה מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מחשב נייד או מיני מחשב שיריץ קודי
4. איכות צפיה חשובה FHD ושיהיה יחסים טובים וצפיה יפה במיוחד לסרטים עם אפקטים וחושך.
5. השמע פחות חשוב מתכוון לחבר למערכת
6. יעוד עיקרי - סרטים HD.חיבור קודי או מחשב נייד או משהו שיריץ קודי ולא בטוח שגם חיבור של הוט.
7. תקציב - עד 2K עם חריגה של 500
8. אשמח לטלויזיה עם חיבורים למערכת טובה וחיבורי HDMI לפחות 3 ומעלה וטלויזיה איכותית עם יש משהו בתקציב ממותג מוכר עדיף אשמח גם לדעת בהמלצה למה דווקא אתם ממליצים על אותה טלויזיה מה אהבתם בה שאני אשים דגש עליה =]
-
inflictioN
- חבר פעיל

יצא לי לעשות קצת חיפוש באינטרנט וראיתי מלא טלויזיות 50 אינצ' ו60 אינצ' 4K במחירי ריצפה אבל של חברות לא מוכרות האם זה שווה לקנות מחברות ללא מותג?
ואם מישהו מכיר אפילו טלויזיה במבצע או משהו בסגנון אשמח בקשה תעזרו
ואם מישהו מכיר אפילו טלויזיה במבצע או משהו בסגנון אשמח בקשה תעזרו
4K לא כזה חשוב באופן כללי, וכדי שיהיה שימושי זה דורש מסך גדול, צפיה מקרוב יחסית, או שניהם. חוץ מזה, במסכי 4K בתקציב נמוך זה יבוא כנראה על חשבון האיכות בדברים חשובים יותר. בקיצור, הייתי נמנע מ-4K במחירים כאלה.
לדעתי, ל-2.5 מטר כדאי לפחות 55", אם כי זה לא בתקציב שלך.
אם ללכת על חברה פחות מוכרת, הייתי הולך לפחות על חברות ממשיות כגון TCL, Hisense, Haier.
אם ללכת על חברה פחות מוכרת, הייתי הולך לפחות על חברות ממשיות כגון TCL, Hisense, Haier.
-
inflictioN
- חבר פעיל

·יש לך מוצר שאתה מכיר בין 40-48 אינצ' של חברה טובה או משהו שאתה יכול להמליץ?jtk כתב:4K לא כזה חשוב באופן כללי, וכדי שיהיה שימושי זה דורש מסך גדול, צפיה מקרוב יחסית, או שניהם. חוץ מזה, במסכי 4K בתקציב נמוך זה יבוא כנראה על חשבון האיכות בדברים חשובים יותר. בקיצור, הייתי נמנע מ-4K במחירים כאלה.
אם ללכת על חברה פחות מוכרת, הייתי הולך לפחות על חברות ממשיות כגון TCL, Hisense, Haier....
-
inflictioN
- חבר פעיל

הקפצה