חוות דעת על סמסונג un-60ju6400
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תתחדש ותהנה מהרכישה. בלשאול בדיעבד אין הרבה תועלת כי זה דיון פילוסופי. ואם כבר דיון פילוסופי ובטח אנשים יעשו חיפוש ויגיעו לפה כי זה הולך להיות דגם פופולרי וכל יום מישהו יפתח פוסט חדש על הדגם הזה, אני חייב לתת כמה נקודות שעולות לי:
1. זה דגם מאוד בסיסי שוויתר על תכונות מסוימות על מנת לספק דגם UHD להמונים (״זנב לשועלים״).
2. זה מתחבר לסעיף 1 ולמסך יש מעבד יחסית חלש מה שמתבטא בקצב רענון נמוך, עיבוד תמונה נחות ותוצר הלוואי שאין תלת מימד.
3. תקן UHD זה לא רק רזולוציה ולכן אני חושב שכדאי להשקיע בסדרת JS (ולא JU) או להסתפק בH6400.
1. זה דגם מאוד בסיסי שוויתר על תכונות מסוימות על מנת לספק דגם UHD להמונים (״זנב לשועלים״).
2. זה מתחבר לסעיף 1 ולמסך יש מעבד יחסית חלש מה שמתבטא בקצב רענון נמוך, עיבוד תמונה נחות ותוצר הלוואי שאין תלת מימד.
3. תקן UHD זה לא רק רזולוציה ולכן אני חושב שכדאי להשקיע בסדרת JS (ולא JU) או להסתפק בH6400.
·תלוי גם בתקציב של הבחור JS יקרהAlon_Solo כתב:תתחדש ותהנה מהרכישה. בלשאול בדיעבד אין הרבה תועלת כי זה דיון פילוסופי. ואם כבר דיון פילוסופי ובטח אנשים יעשו חיפוש ויגיעו לפה כי זה הולך להיות דגם פופולרי וכל יום מישהו יפתח פוסט חדש על הדגם הזה, אני חייב לתת כמה נקודות שעולות לי:
3. תקן UHD זה לא רק רזולוציה ולכן אני חושב שכדאי להשקיע בסדרת JS (ולא JU) או להסתפק בH6400....
ממה שאתה אומר אז H6400 הקודמת טובה יותר בתמונה ? מ JU6400 ?
חוץ מיזה תלת מימד זה לא מה שהכי חשוב בטלויזיה יש לי תלת מימד המקפיים מרגיזות וזה אקטיבי פעם ראיתי בלבד וארזתי סה טו
אפילו במקרן שלי סוני יש לי 3 D כמה כבר ראיתי לא יותר מגימיק אפילו לא מי דוע מה אבל שווה להרשים אורחים - ויש כאלה שרק את זה רואים
Re: מה ההתרשמות?
@Meidanas
כן יבואן רשמי סמליין, לא יודע איזה פאנל 11,500 ויש לי עוד 5% הנחה בחיוב
·
כן יבואן רשמי סמליין, לא יודע איזה פאנל 11,500 ויש לי עוד 5% הנחה בחיוב
·
·לא מתאים הכוונה לגודל המסך?avihi114 כתב:·הייתי בכיף ננעל על ה - JS אבל לשלם פי 2 וקצת לא נראה לי הגיוני למרות שיש לי את הכסף ליתר דיוק 26,000 ₪ ל- 65"
לא מתאים ומוגזם...
הסלון אצלי במרחק מינימלי 3 מטר ומקסימלי 4.7 מטר.
וחברים פה מספרים שעדיף 65 וצפונה. בנטרול אלמנט המחיר החשש הוא ש 65 יהיה "יותר מדי".
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
·וואו הגזימו לגמרי....avihi114 כתב:@Alon_Solo
·הייתי בכיף ננעל על ה - JS אבל לשלם פי 2 וקצת לא נראה לי הגיוני למרות שיש לי את הכסף ליתר דיוק 26,000 ₪ ל- 65"
לא מתאים ומוגזם...
חזרתי בשבוע שעבר מרומניה והמחיר ל 65JS8500 הוא 18000 ליי שזה 17,200 בשקלים.
לא הצלחתי לדחוף אותה למזוודה...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
חשבתי שיצלבו אותי יותר על מה שכתבתי (אולי גם זה יגיע).
בשורה התחתונה, שכל אחד יחליט מה חשוב לו.
מי שרוצה 4K בשביל ההרגשה הטובה - JU6400 תעשה את העבודה.
מי שרוצה מסך שיודע לעשות קצת מעבר מלהציג הרבה פיקסלים - JS7000 (אם יש בארץ או JS8000 אם אין) זה הרף התחתון.
רזולוציה זה כמו מהירות של מעבד - צריך להפנים שמספר גדול יותר לא אוטומטית הופך את זה לטוב יותר.
גם למרחק יש פקטור. אצלי יש פחות מ-4 מטר והייתי שם 77" בלי לחשוב פעמיים על הגודל (אך הייתי חושב 10 פעם על המחיר ומוותר).
רק רציתי להבהיר שה-JU6400 היא דגם בסיסי עם כל המשתמע מכך. היא מיועדת למי שרוצה 4K (ביחוד למי שאומר את זה כמנטרה בלי להבין) במחיר אטרקטיבי ותחרותי. מי שמחפש את כל מה שמהפכת ה-UHD צפויה לחולל בשנים הקרובות או שימתין או שישקיע ב-JS כי גדולים וחכמים מכולנו אומרים זאת שוב ושוב - הרזולוציה היא השיפור הכי פחות משמעותי לעומת שיפור הצבעים ו-HDR שאין להם זכר ב-JU6400.
אין ספק שבסוף הכסף מדבר אבל חשוב לדעת על מה משלמים - ולא פחות חשוב - על מה לא משלמים.
בשורה התחתונה, שכל אחד יחליט מה חשוב לו.
מי שרוצה 4K בשביל ההרגשה הטובה - JU6400 תעשה את העבודה.
מי שרוצה מסך שיודע לעשות קצת מעבר מלהציג הרבה פיקסלים - JS7000 (אם יש בארץ או JS8000 אם אין) זה הרף התחתון.
רזולוציה זה כמו מהירות של מעבד - צריך להפנים שמספר גדול יותר לא אוטומטית הופך את זה לטוב יותר.
גם למרחק יש פקטור. אצלי יש פחות מ-4 מטר והייתי שם 77" בלי לחשוב פעמיים על הגודל (אך הייתי חושב 10 פעם על המחיר ומוותר).
רק רציתי להבהיר שה-JU6400 היא דגם בסיסי עם כל המשתמע מכך. היא מיועדת למי שרוצה 4K (ביחוד למי שאומר את זה כמנטרה בלי להבין) במחיר אטרקטיבי ותחרותי. מי שמחפש את כל מה שמהפכת ה-UHD צפויה לחולל בשנים הקרובות או שימתין או שישקיע ב-JS כי גדולים וחכמים מכולנו אומרים זאת שוב ושוב - הרזולוציה היא השיפור הכי פחות משמעותי לעומת שיפור הצבעים ו-HDR שאין להם זכר ב-JU6400.
אין ספק שבסוף הכסף מדבר אבל חשוב לדעת על מה משלמים - ולא פחות חשוב - על מה לא משלמים.
·avihi114 כתב:@Alon_Solo
·הייתי בכיף ננעל על ה - JS אבל לשלם פי 2 וקצת לא נראה לי הגיוני למרות שיש לי את הכסף ליתר דיוק 26,000 ₪ ל- 65"
לא מתאים ומוגזם...
26 אלף לאיזה JS ??
ל- JS9000 ??
אחריות יבואן רשמי (דגם UA) ?