פרויקט חדש - זרוע בהדפסה תלת מימדית
-
Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
פרוייקט חדשני ויפה,
בעיה אחת (כרגע) שנראית לי מטרידה - בהינתן שהזרוע תלויה על חוט, גמישות הזרוע / מהלך הזרוע נקבעים/מוכתבים למעשה מהחיווט של הראש עצמו
על פניו נראה שהחיווט עבה ועלול להשפיע על החופש של הזרוע...
הייתי מנסה לייצר חור במרכז ה"ציר" הוירטאולי ודרכו, ודרך הבסיס של הראש הייתי מעביר את החיווט כך שהוא לא ישפיע על התזוזה של הזרוע
בעיה אחת (כרגע) שנראית לי מטרידה - בהינתן שהזרוע תלויה על חוט, גמישות הזרוע / מהלך הזרוע נקבעים/מוכתבים למעשה מהחיווט של הראש עצמו
על פניו נראה שהחיווט עבה ועלול להשפיע על החופש של הזרוע...
הייתי מנסה לייצר חור במרכז ה"ציר" הוירטאולי ודרכו, ודרך הבסיס של הראש הייתי מעביר את החיווט כך שהוא לא ישפיע על התזוזה של הזרוע
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
ראיתי ב-AK, אציין גם כאן. יש לזה עתיד לדעתי. כרגע נראה ניסיוני, 'אב-טיפוס', אולי מעט טעון שיפור וקוסמטיקה אבל בהחלט נראה מבטיח. אני חושש שבסוף לא תהיה ברירה אלא לייצר את הבסיס של הזרוע מחלקי מתכת אבל להדפסת 3D יהיה תפקיד בחלקים רבים.
את החיווט הייתי מעביר מחריר עילי בקשת. זו כנראה הדרך הטובה להמנע מהפרעה של החיווט למסלול הקשתי. פרויקט מעניין מאוד. Scroeder ראה את זה - מה אמר?
את החיווט הייתי מעביר מחריר עילי בקשת. זו כנראה הדרך הטובה להמנע מהפרעה של החיווט למסלול הקשתי. פרויקט מעניין מאוד. Scroeder ראה את זה - מה אמר?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אגב... המגנטים... נדמה לי ש-Schroeder משתמש בנאודימיום N48 או N50 בקוטר 15 מ"מ על 5 מ"מ. יש להם כוח משיכה של 10 ק"ג. הוא טוען שמייצרים במיוחד עבורו מגנטים עם שדה 'חלק' ואפילו אז יש סטייה בין מגנטים מאצות ייצור אחת לאלה מאחרת. עד כמה זה קריטי לדעתך - ומהיכן משיגים כאלה?
איך אתה בונה את קובץ ה- stl עבור החלקים שאתה מייצר ?
הי
האם יש לך סורק תלת מימד או שאתה מוריד תכניות מוכנות,
ועד כמה סורק תלת מימד יכול להיות מדוייק ?
גלו
האם יש לך סורק תלת מימד או שאתה מוריד תכניות מוכנות,
ועד כמה סורק תלת מימד יכול להיות מדוייק ?
גלו
-
Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
1111