אוזניות לנסיעה וספורט- inear- עד 500 שקל

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
ItayN960 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כל תודה רבה מראש על הזמן שלכם וההשקעה בפורום, אני לפני גיוס, וזה בעיקר למה התקציב כל כך נמוך.. מאוד אוהב מוזיקה, ומחכה לי שירות ארוך וקשה, תודה על העזרה שלכם בלהקל אותו :)

*יש אופציה להזמין מebay\לקנות בדיוטי\ לקנות ביער השחור. תלוי כמה ההמלצה תהיה מהירה :)
אשמח אם קודם כל תגידו לי אם עדיף לקנות בדיוטי פרי או ביער השחור, כי תוך ימים ספורים קרובי משפחה טסים.

תקציב: עד 500 שקל, יהיה מאוד קשה לחרוג.

שימוש: אוטובוסים של שעה ושעתיים ביום, נסיעות, ומעט אימוני כוח(בלי הרבה זיעה, אבל עדין עדיף שלא יפלו ושיהיו עמידות)
בקיצור- חשובה מאוד האטימות של האוזניות.

זאנר של מוזיקה: מעט מאוד מטאל(acdc,black shabath) , מעט רוק קלאסי(ביטלס, רולינג סטונס,דיוויד בואי-איך שלא תקראו לסגנון שלו), דאבסטפ והאוס(בורגור ומוזיקה של מועדונים),ראפ(דג נחש,שבק ס,נצי נצ, אמינם), ממש קצת טראנסים וממש קצת מזרחית. אה וכמובן מוזיקה ישראלית עכשווית כמו התקווה 6 ושירים קלילים בסגנון הזה. בקיצור הרבה סגנונות, בעיקר מה שמודגש.

סוג אוזניות: inear

נגן מוזיקה:Oneplus one\סאנסה קליפ. בעיקר מהפלאפון(opo)

סיכום דרישות:
-שלא אשמע את הסביבה-
-שיתאימו לספורט, כלומר שהכבל לא יעשה רעש שהוא פוגע בחולצה, ושלא יהרסו מזה
-עדיפות לקייס קשיח.
-גודל קומפקטי פחות חשוב, אבל כמובן יתרון
-שיהיו נוחות

חשבתי ללכת על הSHURE se215, אני בד"כ מרגיש יותר בנוח עם מבנים כאלה של אוזניות(soundmagic pl30 היה לי ממש נוח)-אבל לא הבנתי איזה סגנונות הולכים עם האוזניות טוב. מה גם ששמעתי שהן לא נוחות לספורט, מה שדי בעייתי.
האופציה השנייה ששקלתי, בעיקר כי מחיר טוב קורץ לי היא VSD3.

תודה רבה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב :)

ItayN960 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אחרי מחקר ארוך שיניתי כמעט את כל הנושא...

אשמח לתגובות, המשפחה טסה עוד יומיים ואני צריך להחזיר תשובה..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”