מעבר לYES , הצעה מפתה, אחרי שנים רבות עם HOT
שלום לכולם, יצר איתנו קשר נציג מכירות של YES, והציג הצעה אחרי שהסברנו לו מה אנחנו צריכים ומה יש לנו כיום בהוט (תשתית טריפל) וספק בזק.
הציע ככה:
6 ממירים כמו שאחנו צריכים
1 YES MAX TOTAL
ועוד 5 YES HD , שהבנתי שכולם תומכים בסטרימר, מולטי רום כלומר אפשר לראות הקלטות מהממיר הטוטל שיושב בסלון בכל מקום.
ההצעה כוללת ספק ותשתית של בזק בהשוואה להוט מה שיש לי היום והבנתי שזה יותר טוב , 100MB , לבסוף ההצעה של הנציג יצאה זולה יותר ב25 שקל כולל הכל. החבילה כוללת את כל הערוצים הוא אמר, למעט פרימיוום שזה ספורט 1 , 2 ואירוטיקה משהו.
השאלה שווה לעבור? לנסות משהו חדש? אני יודע שהממירים כן טובים יותר כי אצלי בהוט היום יש לי 3 שהם רק VOD ולא HD כמו ביס, ואין סטרימר בכולם בהוט רק בFIBER BOX שיש לי בסלון, ואין בהוט בכלל מולטי רום- אפשרות צפייה בהקלטות
והנציג אמר לי שהתכנים שבHD ביס זה בכלל FHD ולא HD READY כמו בהוט? נכון או מחרטט?
כמו כן, הציג לי הנציג שVOD של יס עשיר יותר בסדרות מובילות, סרטים יותר, מבחר גדול יותר.
אשמח לקבל עזרה, חוות דעת למי שנמצא ביס ואולי גם עבר בין 2 החברות? כי אני אף פעם לא התנסתי בYES
דבר נוסף,כיום יש לי את הFIBERBOX ועם זה את המוקה, שיושב לי בחדר ליד הראטור ומתתחבר אליו כמובן ומהראוטר כבל כמובן למחשב וכך אני משיג חיבור קוויף האם ליס יש פתרון כזה גם? כי בלי זה לא תיהיה עסקה, אני חייב אינטרנט קווי ובלי השחלות בקיר בשלב הזה ,,,, מישהו שידוע דבר או שניים בנושא הזה בהקשר לחברת יס?
**חשוב לי מאוד: ערוץ ניקלודיאון לאחי הצעיר
סדרות פשע כמו בערוץ HOT ZONE לאבא שלי, זה אחד הדברים שהכי חשובים, זה יכול לשבור תעסקה.. יש ערוץ כזה של יס? שמשדר CSI? NCIS? מישהו שמבין בזה אשמח שיכתוב
האנטומייה של גרי לאחי, יש בVOD? פשוט באמצע החיפוש האתר קרס לי..
תודה
איך ערוצי HD? הרשימה? אשמח לקבל (האתר לא עובד לי משום מה.)
תודה רבה רבה לעוזרים
הציע ככה:
6 ממירים כמו שאחנו צריכים
1 YES MAX TOTAL
ועוד 5 YES HD , שהבנתי שכולם תומכים בסטרימר, מולטי רום כלומר אפשר לראות הקלטות מהממיר הטוטל שיושב בסלון בכל מקום.
ההצעה כוללת ספק ותשתית של בזק בהשוואה להוט מה שיש לי היום והבנתי שזה יותר טוב , 100MB , לבסוף ההצעה של הנציג יצאה זולה יותר ב25 שקל כולל הכל. החבילה כוללת את כל הערוצים הוא אמר, למעט פרימיוום שזה ספורט 1 , 2 ואירוטיקה משהו.
השאלה שווה לעבור? לנסות משהו חדש? אני יודע שהממירים כן טובים יותר כי אצלי בהוט היום יש לי 3 שהם רק VOD ולא HD כמו ביס, ואין סטרימר בכולם בהוט רק בFIBER BOX שיש לי בסלון, ואין בהוט בכלל מולטי רום- אפשרות צפייה בהקלטות
והנציג אמר לי שהתכנים שבHD ביס זה בכלל FHD ולא HD READY כמו בהוט? נכון או מחרטט?
כמו כן, הציג לי הנציג שVOD של יס עשיר יותר בסדרות מובילות, סרטים יותר, מבחר גדול יותר.
אשמח לקבל עזרה, חוות דעת למי שנמצא ביס ואולי גם עבר בין 2 החברות? כי אני אף פעם לא התנסתי בYES
דבר נוסף,כיום יש לי את הFIBERBOX ועם זה את המוקה, שיושב לי בחדר ליד הראטור ומתתחבר אליו כמובן ומהראוטר כבל כמובן למחשב וכך אני משיג חיבור קוויף האם ליס יש פתרון כזה גם? כי בלי זה לא תיהיה עסקה, אני חייב אינטרנט קווי ובלי השחלות בקיר בשלב הזה ,,,, מישהו שידוע דבר או שניים בנושא הזה בהקשר לחברת יס?
**חשוב לי מאוד: ערוץ ניקלודיאון לאחי הצעיר
סדרות פשע כמו בערוץ HOT ZONE לאבא שלי, זה אחד הדברים שהכי חשובים, זה יכול לשבור תעסקה.. יש ערוץ כזה של יס? שמשדר CSI? NCIS? מישהו שמבין בזה אשמח שיכתוב
האנטומייה של גרי לאחי, יש בVOD? פשוט באמצע החיפוש האתר קרס לי..
תודה
איך ערוצי HD? הרשימה? אשמח לקבל (האתר לא עובד לי משום מה.)
תודה רבה רבה לעוזרים
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כנראה משדרגים את האתר אם יהיה משהו חדש שאשים לב אני יעדכן ולגבי הMOCA צריך לצאת בשבוע-שבועיים הקרובים גם ביס.
חוץ מערוץ9HD רשימת ערוצי הHD כמעט זהים ביום רביעי התווסף ONE HD שהיה לא מזמן בלעדי בהוט..
רשמת רק את ההצעה בלי מחיר איך נדע להגיד לך אם משתלם?
חוץ מערוץ9HD רשימת ערוצי הHD כמעט זהים ביום רביעי התווסף ONE HD שהיה לא מזמן בלעדי בהוט..
רשמת רק את ההצעה בלי מחיר איך נדע להגיד לך אם משתלם?
·חשבתי אסור לכתוב פה מחירים שמקבליםArielAberjil כתב:כנראה משדרגים את האתר אם יהיה משהו חדש שאשים לב אני יעדכן ולגבי הMOCA צריך לצאת בשבוע-שבועיים הקרובים גם ביס.
רשמת רק את ההצעה בלי מחיר איך נדע להגיד לך אם משתלם?...
חח קטע בדיוק בדקתי באתר, עשיתי רענון ישר תקעו לי עדכון עכשיו...
המחיר 440שח כולל מה שאמרתי, טלווזיה, אינטרנט MB100 ספק ותשתית בזק וטלפון 200 דקות בערך או 300 עזבו זה לא קטע רציני...
אשמח שתענה לי לכל שאר השאלות
אם זה מה שאתה משלם בהוט אז אין ספק . . . שאתה פראייר ! ! !ItayPaz כתב:
·חשבתי אסור לכתוב פה מחירים שמקבלים......
חח קטע בדיוק בדקתי באתר, עשיתי רענון ישר תקעו לי עדכון עכשיו...
המחיר 440שח כולל מה שאמרתי, טלווזיה, אינטרנט MB100 ספק ותשתית בזק וטלפון 200 דקות בערך או 300 עזבו זה לא קטע רציני...
אשמח שתענה לי לכל שאר השאלות...
טריפל בהוט 299 בכל סופ"ש, תוסיף עלות פייברבוקס+מוקה וממירים רגילים - לא תתקרב ל-400 ! ! !
אז, חשב מסלול מחדש, תתקשר להוט ותבקש מחיר סביר יותר . . .
בהצלחה!
·
ItayPaz כתב:@qsub00
טריפל בסיסי בהוט הוא 299 אני על המקסימום שהוא 360 בערך
פלוס כמה ממירים שהן לא בחבילה
פלוס פייביר 30 שח פלוס בזק בםק יוצא 465 מובן?...
אם אתה מתעקש לשלם הרבה - יערב ויבושם לך.
ה"מקסימום" שאתה מדבר עליו עולה 299 ש"ח לכל מי שאינו פראייר.
במחיר כלולים שני ממירים, אחד מהם מקליט.
פייברבוקס+מוקה 30 ש"ח, 3 ממירים מקליטים נוספים 10 ש"ח כ"א.
הגענו לסך של 360 ש"ח.
ספק תוכן אינטרנט עולה 20 ש"ח לחודש עד 100 מגה, למי שלא פראייר זה המחיר גם ל-200 מגה.
מובן ? ! ?
אבל זה בסדר, פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים, והפעם כנראה תורך . . .
·
·
מה אתה אומר לי איזה חבילה אני? טריפל iTop Premium שעולה 359 ולא קלאסיק שזה 299...
וזה רק טריפל, תוסיף לזה 30 שקל פייבר עם מוקה, תוסיף תשלום לספק אינטרנט בזק, 100MB , 41 שקל....
תוסיף לזה שכירות ממירים ועוד עלות על ממיר או שניים ואני ב465 בערך....
·
מישהו יכול לענות לעניין של האשכול ולא לנושאים אחרים?
איך חברת יס? איכות שידורים אחרת משל הוט? קראתי על זה משהו פה,...
·
מה אתה אומר לי איזה חבילה אני? טריפל iTop Premium שעולה 359 ולא קלאסיק שזה 299
מישהו יכול לענות לעניין של האשכול ולא לנושאים אחרים?
איך חברת יס? איכות שידורים אחרת משל הוט? קראתי על זה משהו פה,...
תקשיב, אתה שואל שאלות ולא קורא את התשובות ואח"כ עוד מתנפל על מי שעונה לך - ככה לא תתקדם!
אמרתי לך בתשובתי הראשונה כבר שמדובר במבצע שמתפרסם כל מוצ"ש - מה לא ברור כאן?
זה שאתה משלם 41 ש"ח לבזב"ל זו בעיה שלך - כבר סיכמנו שאתה פראייר, מובן!
ולגבי האיכות גם ענו לך כבר, אז תפסיק להתברבר וקבל החלטה כמו גבר.
ושמישהו אחר ימשיך איתו - אני הולך לעזור למי שאכן זקוק לעזרה ומוכן לקבל אותה, לא רק לחפש מדנים . . .
·