שלום לכולם.
ביום חמישי קיבלתי בשמחה מחשב חדש שהזמנתי לסלון.
מדובר ב Pentium D 2.8
1GB זכרון
כרטיס מסך של ASUS 6200 עם יציאת TV
כרטיס קול און-בורד
כרטיס הפג 150
ושלט של איימון VFD
הכל עובד סבבה, למעט תוכנת PVR שאני מסתבך איתה.
ניסיתי כל מיני ובסוף בחרתי בסייג' (מצחיק - הגירסה שעבדה לי הכי טוב היתה 2.2 שמצורפת לדיסק ההתקנה של כרטיס הלכידה של הפג). מה שכן, בגירסה זו ה DELAט בהעברה בין ערוצים הוא ממש בלתי נסבל - בין 30 שניות לדקה (!!), ואיכות הסאונד והוידאו לא משהו בכלל (בעיקר הסאונד - נשמע ממש מחורבן). למישהו יש מושג אם זו בעיה של חומרה או תוכנה? למישהו יש פתרון?
אשמח לשמוע דיעותיכם ועצותיכם.
תודה ושבוע טוב
ערן
מערכת חדשה, צרות חדשות
אני מניח שאתה מחובר לאנטנה בקיר?
לא צריכה להיות בעיה עם SAGETV גרסה 6 וקליטה ישירות מהמקלט ע"ג הרטיס - SETUP דומה יש לחבר וזמן העברת הערוצים שנייה-שתיים - לא יותר. איכות הוידאו מעולה! וכמובן גם הסאונד.
אורן.
לא צריכה להיות בעיה עם SAGETV גרסה 6 וקליטה ישירות מהמקלט ע"ג הרטיס - SETUP דומה יש לחבר וזמן העברת הערוצים שנייה-שתיים - לא יותר. איכות הוידאו מעולה! וכמובן גם הסאונד.
אורן.
אם אתה מחובר לממיר, ומשתמש בבלאסטר של הכרטיס, זמן העברת ערוץ היא בערך 3-5 שניות תלוי בהגדרות הבלאסטר (מהירות שליחת הספרות לממיר).
אני לא ממליץ להשתמש ב-SAGETV גרסה 2 - יש לה בעיות עם העברית. תעבוד עם 6.
בכל מקרה, האם התקנת את הדרייורים המעודכנים מהאתר של HAUPPAUGE? אם לא - עשה זאת! (ראה בהוראות - יש תוכנה קטנה המסירה את הדרייורים הקודמים).
איכות התמונה והסאונד צריכים להיות טובים עד טובים מאד. מה שאתה מתאר יכול להיות בעייה בדרייורים.
בדוק תחילה - האם שאתה מעביר ערוץ, העיינית אותה הדבקת ע"ג הממיר שולחת מייד את אותות ה-IR? אם לא - בדוק את ההגדרה ב-SAGETV (גרסה 6!) ואת הדריוורים.
אם כן, בדוק אם אתה לא נמצא דקה אחורה בזמן...ואז באמת יש דילאי של דקה. כנס ל-LIVETV ואז העבר ערוץ ובדוק.
אורן.
אני לא ממליץ להשתמש ב-SAGETV גרסה 2 - יש לה בעיות עם העברית. תעבוד עם 6.
בכל מקרה, האם התקנת את הדרייורים המעודכנים מהאתר של HAUPPAUGE? אם לא - עשה זאת! (ראה בהוראות - יש תוכנה קטנה המסירה את הדרייורים הקודמים).
איכות התמונה והסאונד צריכים להיות טובים עד טובים מאד. מה שאתה מתאר יכול להיות בעייה בדרייורים.
בדוק תחילה - האם שאתה מעביר ערוץ, העיינית אותה הדבקת ע"ג הממיר שולחת מייד את אותות ה-IR? אם לא - בדוק את ההגדרה ב-SAGETV (גרסה 6!) ואת הדריוורים.
אם כן, בדוק אם אתה לא נמצא דקה אחורה בזמן...ואז באמת יש דילאי של דקה. כנס ל-LIVETV ואז העבר ערוץ ובדוק.
אורן.