שלום
בזמן האחרון יש לי בעיות איטיות עם הספק בזק בינלאומי לפעמים עובד כמו שצריך ולפעמים האתר ממשיך לטעון ולטעון בלי סוף אפילו אם אני נכנס לפייסבוק לפעמים לוקח זמן עד שזה טוען את התמונות וכוליי ולפעמים גם האינטרנט לא עובד לגמריי הדרך היחידה לתקן את האיטיות הזאת היא להתחבר ולהתנתק דרך הנתב (הנתב שלי TP LINK WDR 4300)וזה מסדר את הבעיה אני התקשרתי ל014 והם רואים שאצלהם הכל תקין וישר העבירו אותי לבזק בזק בדקו בדקו את העניין והחליטו לזכות אותי במודם חדש הלכתי לבזק סטור וקיבלתי מודם חדש ועדיין לא עזר התקשרתי אליהם שוב איפסו לי את הקוו ומה ולא לא עזר מה אתם ממליצים?להתנתק מ014?
בעיות איטיות עם 014
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,someonewhy כתב:שלום
בזמן האחרון יש לי בעיות איטיות עם הספק בזק בינלאומי לפעמים עובד כמו שצריך ולפעמים האתר ממשיך לטעון ולטעון בלי סוף אפילו אם אני נכנס לפייסבוק לפעמים לוקח זמן עד שזה טוען את התמונות וכוליי ולפעמים גם האינטרנט לא עובד לגמריי הדרך היחידה לתקן את האיטיות הזאת היא להתחבר ולהתנתק דרך הנתב (הנתב שלי TP LINK WDR 4300)וזה מסדר את הבעיה אני התקשרתי ל014 והם רואים שאצלהם הכל תקין וישר העבירו אותי לבזק בזק בדקו בדקו את העניין והחליטו לזכות אותי במודם חדש הלכתי לבזק סטור וקיבלתי מודם חדש ועדיין לא עזר התקשרתי אליהם שוב איפסו לי את הקוו ומה ולא לא עזר מה אתם ממליצים?להתנתק מ014?...
מהירות ואיכות הגלישה מושפעת ממגוון גורמים.
במקרה זה, הבעיה המתוארת נשמעת כמו בעיית סנכרון בין הראוטר למרכזיה של בזק.
בתור התחלה, מומלץ לנתק את הראוטר מהחשמל, לנתק את המחשב מהראוטר. אח"כ, לחבר את הראוטר לחשמל ורק לאחר שמתבצע שוב סנכרון לחבר את הראוטר למחשב.
אם הבעיה חוזרת על עצמה, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל [email protected] ונדאג שנציג טכני יחזור אליך בכדי לנסות לסייע.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
נסה את לוגין זמני של 018, אם זה מסדר לך את הבעיה - תעבור.