אני עומד לקנות את ה galaxy s6 edge דרך יבואן לא רשמי - אני רוצה לדעת מאנשים שגם קנו מכשיר סמסונג דרך חנות פרטית ולא מהיבואן הרשמי האם בכל זאת מקבלים עדכוני תוכנה (firmware ואחרים) מסמסונג העולמית או סמסונג ישראל או שאיכשהו תלויים בחנות שבה נקנה המכשיר בשביל עדכוני תוכנה?
מלחיץ אותי שאני אקנה מכשיר לא מיבואן רשמי ואז בחיפוש עדכוני תוכנה דרך המכשיר עצמו (או ב kies) הוא לא יוכל להוריד עדכונים של סמסונג עצמה ואיכשהו יהיה תלוי באיזשהו יבואן\ספק אחר.
מכשיר סמסונג לא מיבואן רשמי - נושא עדכונים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אין שום יתרון ליבואן הרישמי בנושא זה, אם כבר ההפך הוא נכון.
מכשירים שנקנים בחו"ל מקבלים עדכוני תוכנה הרבה יותר מהר מהארץ [שצריכים לתרגם לעברית]
כל עוד אתה לא תלוי 100% בעברית אתה תסתדר.
מכשירים שנקנים בחו"ל מקבלים עדכוני תוכנה הרבה יותר מהר מהארץ [שצריכים לתרגם לעברית]
כל עוד אתה לא תלוי 100% בעברית אתה תסתדר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
השאלה היא האם אני בטוח אקבל עדכונים וממי - מסמסונג העולמית או שאני אהיה תלוי בעדכונים מהספק שסיפק לחנות שקניתי ממנה את המכשיר?vivi כתב:אין שום יתרון ליבואן הרישמי בנושא זה, אם כבר ההפך הוא נכון.
כל עוד אתה לא תלוי 100% בעברית אתה תסתדר....
כמו כן - אני רוצה ממשק באנגלית ורק מקלדת עם תמיכה בעברית אז זו לא בעיה