שאלה בנוגע לSAGETV placeshifter
היי
רציתי לדעת האם הsageTV placeshifter יכול להזרים טלויזיה על גבי רשת 802.11g.
ואם כן האם למישהוא יש קונפיגורציה כזאת ואיך זה עובד?
כלומר האם למישהוא יש מחשב שעליו מותקן הSERVER ומחשב שני שעליו הCLIENT והוא מזרים טלויזיה על גבי רשת 802.11g?
תודה
רציתי לדעת האם הsageTV placeshifter יכול להזרים טלויזיה על גבי רשת 802.11g.
ואם כן האם למישהוא יש קונפיגורציה כזאת ואיך זה עובד?
כלומר האם למישהוא יש מחשב שעליו מותקן הSERVER ומחשב שני שעליו הCLIENT והוא מזרים טלויזיה על גבי רשת 802.11g?
תודה
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
התשובה היא כן , אבל אין קשר ל placeshifter אלא עם sage client שמותקן על המחשב השני
אל תבנה על התצורה הנ"ל - במוזיקה זה יעבוד לך מעולה , בסרטים לפעמים יהיו קפיצות (תלוי בסיגנל), על HD אל תחשוב אפילו..
אל תבנה על התצורה הנ"ל - במוזיקה זה יעבוד לך מעולה , בסרטים לפעמים יהיו קפיצות (תלוי בסיגנל), על HD אל תחשוב אפילו..
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
קליינט אלחוטי הוא אכן "סיכון", לי אישית היתה בעיה של ניתוקים/קפיצות בסטרים הוידאו.
לגבי ה-PlaceShifter - ניתן להשתמש בו כ-CLIENT אבל הוא מוגבל יותר בקונפיגורציה לבחירת קודקים לפריסה וכיו"ב. ה-Place Shifter מיועד יותר לשימוש מחוץ לרשת הביתית דרך האינטרנט, הוא מאפשר רמות שונות של כיווץ סטרים הוידאו כדי לאפשר ניגון "חלק" גם בחיבור איטי.
אורן.
לגבי ה-PlaceShifter - ניתן להשתמש בו כ-CLIENT אבל הוא מוגבל יותר בקונפיגורציה לבחירת קודקים לפריסה וכיו"ב. ה-Place Shifter מיועד יותר לשימוש מחוץ לרשת הביתית דרך האינטרנט, הוא מאפשר רמות שונות של כיווץ סטרים הוידאו כדי לאפשר ניגון "חלק" גם בחיבור איטי.
אורן.
קודם כל תודה על התשובות.
שאלתי על הPlaceShifter מכיוון שיש לי מחשב חלש אשר אני רוצה להתקין אותו עליו.
לפי אתר היצרן החומרה הדרושה לו נמוכה יותר משמעותית.
השאלה היא ספציפית לשידור אות וידאו ואודיו של הממיר על גבי תצורה כזאת האם היא אפשרית?
שאלתי על הPlaceShifter מכיוון שיש לי מחשב חלש אשר אני רוצה להתקין אותו עליו.
לפי אתר היצרן החומרה הדרושה לו נמוכה יותר משמעותית.
השאלה היא ספציפית לשידור אות וידאו ואודיו של הממיר על גבי תצורה כזאת האם היא אפשרית?