תוסף תרגומים של גוגל לקודי 15.1
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה מתכוון לכתובית שמתורגמת אוטומטית ע"י גוגל טרנסלייט?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
או פשוט לצפות עם כתוביות באנגלית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אי אפשר. ג'נסיס לוקח תרגומים אך ורק מ-opensubtitles.שי-כ כתב:ד"א - קשור לנושא בדרך עקיפה, כיצד אפשר להגדיר בג'נסיס שהוא לא יקח תרגום מהאתר הזה?...
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אם זה נכון מה שאתה אומר, אז זה בעייתי. תוספי התרגומים מופיעים פשוט לפי סדר אלפבתי. opensubtitles מופיע הראשון רק בגלל ששאר התוספים מתחילים באותיות שאחרי O. קודי לא נותן שום אפשרות לשנות את הסדר של תוספי התרגומים.EyalEl כתב:·......
זה לא נכון
ג'נסיס מושך מתוסף התרגומים הראשון ברשימה.
ואפשר גם למחוק את opensubtitles ואז אין בכלל בעיה...
נניח שאמחק את opensubtitles (למרות שהוא לא כ"כ נורא והרבה פעמים אני כן משתמש בו), אז לפי מה שאתה אומר ג'נסיס יתחיל למשוך כתוביות מ-podnapisi ,כי הוא הבא בתור ברשימה. אם אמחק גם אותו, אז ג'נסיס יתחיל למשוך תרגומים מ-Polsar. רק אם אמחוק גם אותו, רק אז ג'נסיס יתחיל למשוך תרגומים מסאבסנטר, שהוא אתר בסדר. ואם אני רוצה דווקא כתוביות מהאתר כתובית, שמופיע בשם subtitle.co.il, האם עלי למחוק גם את סאבסנטר?
בקיצור, אני לא יודע אם מה שכתבת נכון או לא, אבל אם כן אז זה מצריך קורבן לא קטן. עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא, ואם ג'נסיס מוריד תרגום גרוע אז יש להחליף אותו ידנית, ותוך פחות מדקה יש לנו כתוביות טובות.