התאמת מתאם מתקע ישראלי לשקע Fibaro Wall Plug
זה הכי קטן שאני הצלחתי למצוא:hoorygm כתב:הזמנתי מ vesternet את הFibaro Wall Plug.
מבקש לקבל לינק למתאם על מנת שאוכל לחבר תקע ישראלי עם 3 פינים (כולל הארקה) לשקע של פיבארו.
חשוב לי למצוא מתאם קטן ואסטטי ככל שניתן...
http://www.ebay.com/itm/181737610742?_t ... EBIDX%3AIT
הזמנתי 4 והם עובדים מצויין.
כמובן שאם אתה רוצה הארקה אז תצטרך לחבר גם מתאם כזה לפני, ואז כל העסק יוצא קצת גדול:
http://www.amazon.com/Skross-Combo-adap ... B00838INEG
אצלי מחוברים שתי מנורת עומדות, אחת בסלון ואחת בחדר השינה.cafri כתב:איזה מכשירים אתם מחברים לWall Plug?
תנו דוגמאות לשימושים / תרחישים שיצרתם....
מייבש כביסה, מאוורר בסלון ורדיאטור בחורף.
למייבש הכביסה יש תרחישים עם טיימר שמכבה את המייבש אוטומטית אחרי שעה וחצי ובעתיד אנסה לכבות ע״י חיישן לחות (עוד לא ממש נכנסתי לזה).
המנורות העומדות משתתפות בתרחישים שבכניסה לבית הן נדלקות ובמצב לילה כאשר חיישן התנועה מופעל המנורה בסלון נדלקת ב30% ומאירה את הדרך לשירותים.
הרדיאטור בחורף עובד בסנכרון עם חיישן טמפ׳ ונדלק ונכבה בהתאם לסט פויינט שנקבע מראש.
@hoorygm
זה אפשרי כי המזגנים בארץ זוכרים את המצב האחרון שבו הוא היו לפני ניתוק חשמל (בגלל שומרי שבת ושעון שבת).
שים לב שכדי שהמזגן יהיה מוארק אתה צריך להשתמש בשני המתאמים שפרסמתי למעלה ואז כל העסק יוצא מאוד ארוך ולא כל כך יציב (אם למשל יש ילדים קטנים ליד השקע זה לא מומלץ בכלל).
אני הייתי ממליץ לך להשתמש ב-ZXT120 וכך גם תוכל לשלוט על הטמפ' ושאר הפונקציות של המזגן. בנוסף, יש לו מד טמפ' מובנה שאפשר לבצע מולו בקרה על הדלקה וכיבוי המזגן בהתאם לטמפ' בחדר.
המחיר, דרך אגב, לא הרבה יותר יקר (10-15 אירו בערך).
זה אפשרי כי המזגנים בארץ זוכרים את המצב האחרון שבו הוא היו לפני ניתוק חשמל (בגלל שומרי שבת ושעון שבת).
שים לב שכדי שהמזגן יהיה מוארק אתה צריך להשתמש בשני המתאמים שפרסמתי למעלה ואז כל העסק יוצא מאוד ארוך ולא כל כך יציב (אם למשל יש ילדים קטנים ליד השקע זה לא מומלץ בכלל).
אני הייתי ממליץ לך להשתמש ב-ZXT120 וכך גם תוכל לשלוט על הטמפ' ושאר הפונקציות של המזגן. בנוסף, יש לו מד טמפ' מובנה שאפשר לבצע מולו בקרה על הדלקה וכיבוי המזגן בהתאם לטמפ' בחדר.
המחיר, דרך אגב, לא הרבה יותר יקר (10-15 אירו בערך).
איך אתה מגדיר למנורה שמחוברת לWall Plug להדלק ב30%?morgi23 כתב:אצלי מחוברים שתי מנורת עומדות, אחת בסלון ואחת בחדר השינה.
המנורות העומדות משתתפות בתרחישים שבכניסה לבית הן נדלקות ובמצב לילה כאשר חיישן התנועה מופעל המנורה בסלון נדלקת ב30% ומאירה את הדרך לשירותים....
אני לא משתמש ב-wall plug של פיבארו (יש לי אחד כזה אבל לא מצאתי בו כל יתרון על המתחרים מלבד העיצוב והגודל).cafri כתב:איך אתה מגדיר למנורה שמחוברת לWall Plug להדלק ב30%?.........
אני משתמש לנורות בזה ולעומסים הגדולים יותר בזה. למרות שיש זולים יותר (TKB, Everspring), שניהם הומלצו על ידי vesternet אז רכשתי אותם.
יתרון נוסף שיש לפיבארו זה ניטור צריכת חשמל. זה נחמד אם רוצים לשלוט על מוצר חשמלי בהתאם לצריכת החשמל שלו, או לקבל התראה אם מוצר חשמלי הפסיק לעבוד (לדוגמא מקרר). אני כרגע לא מצאתי בזה שימוש.
לא הכרתי את המוצרים של POPP.morgi23 כתב:אני לא משתמש ב-wall plug של פיבארו (יש לי אחד כזה אבל לא מצאתי בו כל יתרון על המתחרים מלבד העיצוב והגודל).
אני משתמש לנורות בזה ולעומסים הגדולים יותר בזה. למרות שיש זולים יותר (TKB, Everspring), שניהם הומלצו על ידי vesternet אז רכשתי אותם.
יתרון נוסף שיש לפיבארו זה ניטור צריכת חשמל. זה נחמד אם רוצים לשלוט על מוצר חשמלי בהתאם לצריכת החשמל שלו, או לקבל התראה אם מוצר חשמלי הפסיק לעבוד (לדוגמא מקרר). אני כרגע לא מצאתי בזה שימוש....
נראה שגם להם יש מוצר שיודע לנטר צריכת חשמל.
ראיתי שיש למוצר שלהם גם נורת LED שיכולה לשמש כנורת לילה חלשה, וגם יכולת לעשות dimming out אוטומטי, למצב שמשכיבים ילד לישון.
אולי נשלב גם את זה מתישהו - עכשיו יש עוד רעיונות. תודה!
נערך לאחרונה על ידי cafri ב 18/11/2015 11:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
אני צריך את זה למנורת לילה קטנה - אין צורך בהארקה.
תודה!
תודה!