ערוצי HD בYES נתקעים
שלום.
זה זמן רב שכמה מערוצי ה-HD בממיר שלי "YES HD" נתקעים. מדובר במספר ערוצים בלבד (ערוץ 1HD ושאר ערוצי ספורט HD). לאחר כמה שניות של מסך שחור מופיעה הכתובית הכחולה שיש לבדוק את החיבורים בבית.
מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור? תודה.
זה זמן רב שכמה מערוצי ה-HD בממיר שלי "YES HD" נתקעים. מדובר במספר ערוצים בלבד (ערוץ 1HD ושאר ערוצי ספורט HD). לאחר כמה שניות של מסך שחור מופיעה הכתובית הכחולה שיש לבדוק את החיבורים בבית.
מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור? תודה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ערוצים אלה חלשים יותר במידה ואתה גר בבית פרטי ההגבר אינו חזק מספיק אולי צלחת לא מכוונת למקסימום או בלאי בצלחת או בלאי בLNB
ניתן לפתור זאת בקלות אם מדובר בבית פרטי בדקתי מספר צלחות יס שהיו פגומות או כיוון לא מקצועי או בלאי בLNB
ניתן לפתור זאת בקלות אם מדובר בבית פרטי בדקתי מספר צלחות יס שהיו פגומות או כיוון לא מקצועי או בלאי בLNB
אני גר בדירת "מרתף"
יש לומר שאת כל הערוצים עד לא מזמן כן הצלחתי לקלוט כמו שצריך. בהתחלה התמונה הייתה נתקעת כל הזמן עד שלאחרונה פשוט אין תמונה. ומה שמוזר הוא שהתקלה אינה על כל ערוצי שHD אלא רק על חלקם..תודה על העזרה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

על חלקם כי חלקם חלשים יותר מאחרים אם מדובר בבית פרטי הייתי שמח לעזור לך רק בעלות נסיעות בלבד
Re: אני גר בדירת "מרתף"
@tamuz
אל תפנה לשום מתקין פרטי גם אם זה בעלות של כוס קפה
הצלחת זה רכוש פרטי של יס כל עוד אתה מנוי של יס לאף אחד אחר חוץ ממתקין של יס אסור לגעת בתשתית שלהם
תדבר עם יס יסדרו לך את הבעיה
אל תפנה לשום מתקין פרטי גם אם זה בעלות של כוס קפה
הצלחת זה רכוש פרטי של יס כל עוד אתה מנוי של יס לאף אחד אחר חוץ ממתקין של יס אסור לגעת בתשתית שלהם
תדבר עם יס יסדרו לך את הבעיה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מה שיש לך זה "מיקרובלוקים" בשפה המקצועית, נסה לחזק את הכבל הלבן שמחובר לך לממיר מאחור יותר חזק אל הממיר ומצד שני יותר חזק אל הקיר, אם הבעיה עדיין בעינה פנה לתמיכה של yes - סיכוי גבוה שזה יסתיים בשליחת טכנאי...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אם איני נוגע בכבלים שלהם ובמפצלים ומגברים שלהם אז אין בעיה במידה ומדובר בבית פרטי בסך הכל בודק רמת אות שצריכה להיות 4 כפול 10 מינוס 6 שזה
איכות הקליטה שאמורה להיות לקליטה סבירה וטובה או רק מחבר ממיר מדויק לבדיקת איכות קליטה
איכות הקליטה שאמורה להיות לקליטה סבירה וטובה או רק מחבר ממיר מדויק לבדיקת איכות קליטה
@tomer_1968
מאיפה הבאת את ה 4*10-6 הזה
איכות הקליטה משתנה מהרבה דברים
אם עוצמת הקליטה זהה ב2 תדרים זה לא אומר שלא יכל להיות שערוצים שנמצאים על תדר אחד יסבלו מקיטועים
ובתדר השני הם לא
תדרים שונים יכולים להיות רגישים יותר ורגישים פחות לשיבושים שוניםו FEC שונה מטפל בשיבושים באופן שונה
זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה
מאיפה הבאת את ה 4*10-6 הזה
איכות הקליטה משתנה מהרבה דברים
אם עוצמת הקליטה זהה ב2 תדרים זה לא אומר שלא יכל להיות שערוצים שנמצאים על תדר אחד יסבלו מקיטועים
ובתדר השני הם לא
תדרים שונים יכולים להיות רגישים יותר ורגישים פחות לשיבושים שוניםו FEC שונה מטפל בשיבושים באופן שונה
זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה
- tomer_1968
- עוסק בתחום

הנתון שהבאתי מדויק לחלוטין הוא בבדיקה מצלחת יס המותקנת בבנין ולא בבית פרטי בבית פרטי זה אמור להיות נתון טוב יותר
ידוע לך שיש כמה לוויני עמוס שמשדרים תדרים שונים עם עוצמות שונות
וצלחות שמותקנות ביננין לרוב 1.2מ לאומת בית פרטי שהם 80 או פחות
וממירים שונים רגישים פחות ורגישים יותר
תסביר לי שוב את הנוסחה המדוייקת שלך לבדיקה
מה זה אומר ה 4 כפול 10 - 6
את מה בדיוק אתה מכפיל ומאיפה אתה לוקח את הנתון
(יכול להיות שאתה צודק הרי בכל שרשור אתה מציעים את השירותים שלך אז אתה אמור להבין איך עובדים השידורים הדיגיטליים)
וצלחות שמותקנות ביננין לרוב 1.2מ לאומת בית פרטי שהם 80 או פחות
וממירים שונים רגישים פחות ורגישים יותר
תסביר לי שוב את הנוסחה המדוייקת שלך לבדיקה
מה זה אומר ה 4 כפול 10 - 6
את מה בדיוק אתה מכפיל ומאיפה אתה לוקח את הנתון
(יכול להיות שאתה צודק הרי בכל שרשור אתה מציעים את השירותים שלך אז אתה אמור להבין איך עובדים השידורים הדיגיטליים)
- tomer_1968
- עוסק בתחום

הנתון שציינתי זה ממכשיר רובר שיס גם משתמשים בו הנתון המקסימלי הוא 1 כפול 10 מינוס 6 כמובן שאיני נוגע בכבלים מגברים ומפצלים רק בודק איכות האות ומקסימום מחליף LNB לבדוק אם הקליטה השתפרה למקסימום
אה אז אתה מתכוון לנתון שbBER שהרובר מציג שזה כמות השגיאות לפני התיקון
שוב זה כללי מידי ככה אתה בודק רק תדבר בודד
בעוד שאצלו הבעיה לא בכל התדרים אלה בתדר\תדרים מסויימים שזה בודקים בספקטרום
+
איך בדיוק אתה לא נוגע בתשתית אם אם אתה נוגע בדבר הכי חשוב שזה LNB והצלחת
שוב זה כללי מידי ככה אתה בודק רק תדבר בודד
בעוד שאצלו הבעיה לא בכל התדרים אלה בתדר\תדרים מסויימים שזה בודקים בספקטרום
+
איך בדיוק אתה לא נוגע בתשתית אם אם אתה נוגע בדבר הכי חשוב שזה LNB והצלחת
- benny123
- חבר מכור קשה

אסור לאדם שהוא לא מצד חברת yes להתעסק בציוד החברה, זו עובדה בשטח.
עם כל הכבוד לידע של X הוא לא עובד חברה ב-Y ולכן אין לו זכות להתעסק בציוד שלא תחת אחריותו....
בלי חלילה לזלזל פה במכובדיי.
הפתרון שהצעתי הוא בעינו - לנסות לחזק חיבורים ובאם לא מצליח לפנות לחברה לשם קבלת תמיכה/שירות.
עם כל הכבוד לידע של X הוא לא עובד חברה ב-Y ולכן אין לו זכות להתעסק בציוד שלא תחת אחריותו....
בלי חלילה לזלזל פה במכובדיי.
הפתרון שהצעתי הוא בעינו - לנסות לחזק חיבורים ובאם לא מצליח לפנות לחברה לשם קבלת תמיכה/שירות.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אם הקליטה במקסימום בתדר שאני בודק אז אין סיבה שתהיה בעיה בתדרים אחרים לפחות 6 פעמים טיפלתי בבעיות כאלה שכהקליטה במקסימום בתדר מסוים אז גם בחלשים הקליטה היא במקסימום לפי התדר החלש היותר שזה HD יש לי 10 שנות נסיון בתחום
@tomer_1968
הטענה שלך פשוט לא נכונה
ככל שאתה מגביר תדר אחד אתה יכול גם להגביר בו זמנית את ההפראות שיפגעו בתדר אחר
לכן יש כיוון ספקטרום שבו זמנית את מנסה להוציא את המקסימום בכל התדרים
ובמיוחד למקסמם את התדר הכי חלש
+
זה לא חייב להיות קשור כלל לכיוון הצלחת
דוגמה פשוטה
יש אצלי כרטיס לווני שמחובר למחשב ויש תמיד הפרעה בתדר בודד של יס גם מצלחת שלי
וגם מצלחת 1.2 של יס בחדר אחר הכל תקין מאותה החיבור
אז המיקסום תדר בודד שלך לא תמיד פוטר את הבעיה
זה שיש לך ניסיון 10 שנים לא מעיד באמת על הידע שלך
וזריקת מספרים כמו 4 כפול 10 מינוס 6 בלי לדעת מה זה בכלל
פשוט זה מה שהמכשיר היקר שקנית מראה לך
(בדיוק מה שאני רואה כל הזמן בתגובות "פרסום העצמי" שלך)
הטענה שלך פשוט לא נכונה
ככל שאתה מגביר תדר אחד אתה יכול גם להגביר בו זמנית את ההפראות שיפגעו בתדר אחר
לכן יש כיוון ספקטרום שבו זמנית את מנסה להוציא את המקסימום בכל התדרים
ובמיוחד למקסמם את התדר הכי חלש
+
זה לא חייב להיות קשור כלל לכיוון הצלחת
דוגמה פשוטה
יש אצלי כרטיס לווני שמחובר למחשב ויש תמיד הפרעה בתדר בודד של יס גם מצלחת שלי
וגם מצלחת 1.2 של יס בחדר אחר הכל תקין מאותה החיבור
אז המיקסום תדר בודד שלך לא תמיד פוטר את הבעיה
זה שיש לך ניסיון 10 שנים לא מעיד באמת על הידע שלך
וזריקת מספרים כמו 4 כפול 10 מינוס 6 בלי לדעת מה זה בכלל
פשוט זה מה שהמכשיר היקר שקנית מראה לך
(בדיוק מה שאני רואה כל הזמן בתגובות "פרסום העצמי" שלך)
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אוקיי אולי אתה צודק ולא תפתר הבעיה מצד שני זו בעיה חדשה אז יתכן שהיא כן תפתר איזה פרסום עצמי ביקשתי תשלום על משהו שקשור לעבודה
בסך הכל רוצה לעזור זה הכל ואם לא אצליח לא אבקש כסף על הוצאות נסיעה בדרך כלל גובים על ביקור 150-250 שקל לא ביקשתי שקל אחד על עבודה בסך הכל רוצה לעזור ואולי זה בכלל לא רלוונטי
בסך הכל רוצה לעזור זה הכל ואם לא אצליח לא אבקש כסף על הוצאות נסיעה בדרך כלל גובים על ביקור 150-250 שקל לא ביקשתי שקל אחד על עבודה בסך הכל רוצה לעזור ואולי זה בכלל לא רלוונטי
מה שמפריע לי זה שאתה מציע את שירותך לאנשים שמנויים ליס
א.אסור לך בכלל לגעת בציוד שלהם לא במגבר לא בכבלים ולא בצלחת לא ב LNB ולא בברגים שמחזיקים את העמוד של הצלחת לביניין
ב.כל לקוח של יס שיש לו בעיות כמו אצל פותח השרשור יקבל טכנאי מיס ללא גביית תשלום
לסיכום
בוא נסכים לא להסכים
א.אסור לך בכלל לגעת בציוד שלהם לא במגבר לא בכבלים ולא בצלחת לא ב LNB ולא בברגים שמחזיקים את העמוד של הצלחת לביניין
ב.כל לקוח של יס שיש לו בעיות כמו אצל פותח השרשור יקבל טכנאי מיס ללא גביית תשלום
לסיכום
בוא נסכים לא להסכים
- tomer_1968
- עוסק בתחום

החלפת LNB בלבד את זה הוא יכול לעשות בעצמו פשוט לכוון במדויק לפי מה שהיה קודם סבירות גבוהה שזו הבעיה
- benny123
- חבר מכור קשה

tomer_1968 מה לא ברור? זה לא חוקי מה שאתה מציע ללקוחות חברת yes.
ללקוח שיש תקלה מגיע שירות ללא תשלום מצד החברה, למה שיפנה אלייך וישלם לך כצד ג' לגעת בציוד שלא באחריותך?
מה אם אתה תדפוק את הציוד - איך הלקוח יסביר את מה שקרה לחברה כשיבוא טכנאי שטח מלווה במנהל אזור?
די עם ההתחכמויות אולי הכוונה שלך טובה אך הביצוע גרוע.
ללקוח שיש תקלה מגיע שירות ללא תשלום מצד החברה, למה שיפנה אלייך וישלם לך כצד ג' לגעת בציוד שלא באחריותך?
מה אם אתה תדפוק את הציוד - איך הלקוח יסביר את מה שקרה לחברה כשיבוא טכנאי שטח מלווה במנהל אזור?
די עם ההתחכמויות אולי הכוונה שלך טובה אך הביצוע גרוע.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

בתור לקוח יס זכיתי לשירות גרוע הייתה לי צלחת 60 סנטימטר סירבו להחליף ל80 סנטימטר ולשכן שלי כן החליפו היו הפרעות בקליטה החליפו LNB
אני מציע זאת רק ללקוח בבית פרטי בלבד ששם זה זהה להתקנה סטנדרטית של צלחת לווין רגילה ולא ללקוח בבנין חלילה
אני מציע זאת רק ללקוח בבית פרטי בלבד ששם זה זהה להתקנה סטנדרטית של צלחת לווין רגילה ולא ללקוח בבנין חלילה