נוכלות ?
http://www.kodixtv.com/
הם מוכרים מכשיר ששולחים חינם ושעולה 117 דולר ב 1200 שקל. המשלח חינם לכול העולם , מכשיר אנדראיד לכול דבר ועניין
תראו מה הם כותבים באתר... הם לא ממליצים על המכשירים של 100 דולר ... ומנסים למכור משהו שכול אחד יכול להזמין ב 500 שקל
הייתי חייב לפרסם , זה פשוט מקומם אך אנשים מנסים לנצל חוסר ידע של אחרים
הספק המקורי
https://wetek.com/product/wetek-play
הם מוכרים מכשיר ששולחים חינם ושעולה 117 דולר ב 1200 שקל. המשלח חינם לכול העולם , מכשיר אנדראיד לכול דבר ועניין
תראו מה הם כותבים באתר... הם לא ממליצים על המכשירים של 100 דולר ... ומנסים למכור משהו שכול אחד יכול להזמין ב 500 שקל
הייתי חייב לפרסם , זה פשוט מקומם אך אנשים מנסים לנצל חוסר ידע של אחרים
הספק המקורי
https://wetek.com/product/wetek-play
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
חזירות ישראלית טיפוסית. ככה זה בעוד הרבה תחומים אחרים. למשל- רשתות אופנה שקונות בגדים מסין בדולרים בודדים לבגד, ומוכרות ברווח של אלפי אחוזים.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
הוא עושה כסף טוב (אותו גדי מתל אביב) על פראיירים שלא יודעים ודבר ולו חצי דבר בתחום.
הוא גם מסיר אחריות מעצמו בכל הקשור להתקנות שהוא עצמו דאג לדחוף לקופסא (מבחינה משפטית וטכנית)
כלומר מה שהוא אחראי לכאורה זה רק הקופסא כקופסא - אז מטומטם מי שישלם מחיר כפול ומכופל על המוצר בשביל לקבל אחריות מאיזה צד ג' בתל אביב כאשר הוא יכול להנות ממחיר הרבה יותר זול ומאחריות היצרן.
צעד טוב עשית שפרסמת את הפוסט, צריך לאנשים כאלה לעשות שיימינג כדי שמי שעוד יגדיל ראש ויעשה חיפוש על הדומיין ימצא ישר את הפרטים האמיתיים ואולי יקח צעד אחד אחורה.
תודה!
הוא גם מסיר אחריות מעצמו בכל הקשור להתקנות שהוא עצמו דאג לדחוף לקופסא (מבחינה משפטית וטכנית)
כלומר מה שהוא אחראי לכאורה זה רק הקופסא כקופסא - אז מטומטם מי שישלם מחיר כפול ומכופל על המוצר בשביל לקבל אחריות מאיזה צד ג' בתל אביב כאשר הוא יכול להנות ממחיר הרבה יותר זול ומאחריות היצרן.
צעד טוב עשית שפרסמת את הפוסט, צריך לאנשים כאלה לעשות שיימינג כדי שמי שעוד יגדיל ראש ויעשה חיפוש על הדומיין ימצא ישר את הפרטים האמיתיים ואולי יקח צעד אחד אחורה.
תודה!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לא מובן בכלל למה הוא מןכר ב1200 ש״ח את wetek.
כמו למכור ב-700 rpi
כמו למכור ב-700 rpi
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה לא חדש.. מכר שלי הזמין שירות של מישהו, שבדיעבד התברר לי, שכל מה שהוא עשה זה להתקין לו קודי..המכר היה סופר מרוצה שבתמורה לסכום ׳פעוט׳ הוא קיבל ״פתרון מדהים לסרטים וסדרות חינם״..
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא מכיר את הספק הזה, וחזקה עלי שהוא צדיק, אבל לא מאוד מזמן דברתי עם סוכן צלחת הלויין שלי. הממיר קרס, הוא רצה למכור לי ממיר חדש בהרבה מאוד כסף (כי אי אפשר לתקן את הממיר הישן, שהוא מכר לי שנה וחצי קודם). רמזתי שהטכנולוגיה מיצתה עצמה, ושנראה לי מיותר להשקיע בממיר חדש. מיד הוא החליף גישה, הסכים איתי, והציע את שירות הטלביזיה האינטרנטית. רק קרא לזה בשם אחר, כדי שלא ישמע כל כך פשוט. לא אמר מילה על קודי, או על מחשב. הודיע שזה מגיע עם מכשיר ייעודי, שתמורת משהו כמו 2000 שקלים יהיה הרבה יותר טוב מצלחת הלויין. זרקתי אותו בנימוס מכל המדרגות, אבל אני משוכנע שיש לקוחות שקונים ממנו אוויר בשמחה. אני רק לא מבין איך ההתנהלות הזו חוקית.
מותר לאדם למכור התקנות של קודי, כמו שיש אנשים שמפרמטים לאנשים את המחשב האישי שלהם, או מגדירים עבורם רשת ביתית תמורת תשלום. לגיטימי אפילו להציע מכשיר ייעודי, למי שזקוק לו. ובלבד שהיה שם גילוי נאות והגינות בסיסית. שיספרו שמדובר בתוכנה חינמית, שפתוחה לכולם. שאפשר להתחבר אליה בעזרת כל מחשב (ו/או כלים נוספים). שיספרו שהשירות שלהם הוא ההנגשה, שמשלמים להם על היידע והעזרה בתפעול. ואז, בסדר. כאמור, יש אנשים שלא אוהבים פטישים, ומוכנים לשלם גם לאיש תחזוקה שיתלה להם תמונה בסלון.
מותר לאדם למכור התקנות של קודי, כמו שיש אנשים שמפרמטים לאנשים את המחשב האישי שלהם, או מגדירים עבורם רשת ביתית תמורת תשלום. לגיטימי אפילו להציע מכשיר ייעודי, למי שזקוק לו. ובלבד שהיה שם גילוי נאות והגינות בסיסית. שיספרו שמדובר בתוכנה חינמית, שפתוחה לכולם. שאפשר להתחבר אליה בעזרת כל מחשב (ו/או כלים נוספים). שיספרו שהשירות שלהם הוא ההנגשה, שמשלמים להם על היידע והעזרה בתפעול. ואז, בסדר. כאמור, יש אנשים שלא אוהבים פטישים, ומוכנים לשלם גם לאיש תחזוקה שיתלה להם תמונה בסלון.
- benny123
- חבר מכור קשה

barako2012 הבעיה המרכזית היא התמכור שאין לו גבולות בשוק הישראלי בו הישראלים קלטו את הפוטנציאל בעשיית כסף רב בשחור.
אני בעד קבלת כסף בעבור נתינת שירות אבל לא בהגזמה - כי זה כבר מעליב את מי שניכר ביכולת של התקנת KODI ולחיצה על NEXT מספר פעמים.
היום כל עסק ההרחבות הוא קל יותר להגדרה ויישום, אם רוצים להלחם בתופעה הזו צריך סך הכל להנגיש כמה שיותר במדריכים באינטרנט ומי שרוצה באמת ללמוד ולדעת (ועל הדרך לחסוך כמה שקלים) יעשה זאת לבד. מדריכים רבים קיימים בוויקי מסודר של KODI, צריך לעשות דבר זהה גם בארץ ללא מטרות רווח.
אני בעד קבלת כסף בעבור נתינת שירות אבל לא בהגזמה - כי זה כבר מעליב את מי שניכר ביכולת של התקנת KODI ולחיצה על NEXT מספר פעמים.
היום כל עסק ההרחבות הוא קל יותר להגדרה ויישום, אם רוצים להלחם בתופעה הזו צריך סך הכל להנגיש כמה שיותר במדריכים באינטרנט ומי שרוצה באמת ללמוד ולדעת (ועל הדרך לחסוך כמה שקלים) יעשה זאת לבד. מדריכים רבים קיימים בוויקי מסודר של KODI, צריך לעשות דבר זהה גם בארץ ללא מטרות רווח.
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש מדריכים מצוינים ובשפע גם בעברית. מאנשים מלאי כוונות טובות בפורום הזה, ועד מקביליהם ביוטיוב. ועדיין, נגיד שיש אנשים שמעוניינים ביותר מזה, וגם זה בסדר. כאמור, גם לשלם לטכנאי עבור התקנת אופיס, מרגיש לרובנו כמו לשלם לבעל מקצוע שיחליף סוללות בשלט. ובלבד שאומרים את האמת. מותר למכור לאדם 20 סוללות לטלפון, שיוכל להחליף כל יום סוללה. רק אל תסתיר את העובדה שמדובר בסוללות נטענות, ואין צורך להחליף לסוללה חדשה מידי בוקר.
השאלה מה אפשר, אם אפשר, לעשות כדי להגן על הצרכן התמים. מניח שאם היינו שומעים על מיזם שמוכר לילדים גישה לפייסבוק, בעודו מסתמך על זה שהם לא יודעיים שאפשר לגלוש באתר בטלפון/מחשב שלהם, זה היה אייטם בשלוש תוכניות טלוויזה, והיו עושים עם זה משהו.
השאלה מה אפשר, אם אפשר, לעשות כדי להגן על הצרכן התמים. מניח שאם היינו שומעים על מיזם שמוכר לילדים גישה לפייסבוק, בעודו מסתמך על זה שהם לא יודעיים שאפשר לגלוש באתר בטלפון/מחשב שלהם, זה היה אייטם בשלוש תוכניות טלוויזה, והיו עושים עם זה משהו.
- benny123
- חבר מכור קשה

barako2012 אין תקדים לזה או אכיפה נגד זה..
כל ילד עם מקלדת יכול להיות דוקטור לענייני KODI ולבקש כסף.
הצרכן צריך להיות חכם עם כיסו ולדעת כמה לשלם, על מה ולמי בדיוק ולא לכל שרלטן לתת את מיטב כספו.
היום מלא מוכרים באליאקספרסס מוכרים קופסא זולה עם כל ההתקנות מראש מוכנות וכל מה שנשאר למשתמש הסופי זה להתקין תוסף אחד או שניים.
אכן מבאס לראות ישראלים שעושים גיור לקופסאות הסיניים מקבלים סכום כפול ומכופל.
כל ילד עם מקלדת יכול להיות דוקטור לענייני KODI ולבקש כסף.
הצרכן צריך להיות חכם עם כיסו ולדעת כמה לשלם, על מה ולמי בדיוק ולא לכל שרלטן לתת את מיטב כספו.
היום מלא מוכרים באליאקספרסס מוכרים קופסא זולה עם כל ההתקנות מראש מוכנות וכל מה שנשאר למשתמש הסופי זה להתקין תוסף אחד או שניים.
אכן מבאס לראות ישראלים שעושים גיור לקופסאות הסיניים מקבלים סכום כפול ומכופל.