מעונייו לקבל איכות מקסימלית מהמגבר...
יש לי מגבר של הרמן קארדון avr430,ורציתי לדעת מה היא הדרך הטובה ביותר לחבר את המכשירים האחרים שברשותי (כגון;מחשב,די.וי.די.ממיר)למגבר,כדי לקבל את האיכות המקסימלית?
כיום המחשב מחובר לטלויזיה עם ה-S-VIDEO,ולמגבר קואקסיאלי.הממיר מחובר עם סקארט לטלויזיה,ואופטיקל למגבר.האם ניתן לשפר?אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את הדגם.
כיום המחשב מחובר לטלויזיה עם ה-S-VIDEO,ולמגבר קואקסיאלי.הממיר מחובר עם סקארט לטלויזיה,ואופטיקל למגבר.האם ניתן לשפר?אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את הדגם.
נערך לאחרונה על ידי jocke ב 13/01/2007 22:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
jocke,
ברוך הבא. נא לערוך את ההודעה שלך (לחץ על ערוך בהודעה הראשונה) ושנה את שם השרשור לשם יותר רלוונטי.
ברוך הבא. נא לערוך את ההודעה שלך (לחץ על ערוך בהודעה הראשונה) ושנה את שם השרשור לשם יותר רלוונטי.
אולי מבחינת נוחות זה שווה, אבל לפני שאתה עושה את זה תעשה השוואה, למה סתם לשם השוואה יש לי רסיבר באותו רמה שלך{פחות או יותר}ושאני חיברתי דרכו מכשירים ראיתי שיפור לרעה ולא לטובהjocke כתב:אבל מבחינת נוחות זה שווה,לא?!...
אוקיי,אני אבדוק את זה.
יש לי עוד בעיה,מדי פעם כשני רואה סרטים מהמחשב עוצמת הקול חלשה יותר בזמן הדיבור,ומתחזקת בקטע של המוזיקה.מה ניתן לעשות?האם זה קשור לאיכות של הסרט?אני נוהג להשתמש ב-DOLBY PLII MOVI בעת הצפייה.
תודה על העזרה.
יש לי עוד בעיה,מדי פעם כשני רואה סרטים מהמחשב עוצמת הקול חלשה יותר בזמן הדיבור,ומתחזקת בקטע של המוזיקה.מה ניתן לעשות?האם זה קשור לאיכות של הסרט?אני נוהג להשתמש ב-DOLBY PLII MOVI בעת הצפייה.
תודה על העזרה.