צהריים טובים,
באחד המחשבים מותקנת אצלי גירסה ישנה. עדיין מימיי ה xbmc. הייתי זורק ומתקין מחדש, אבל הושקעה שם הרבה עבודה על הגדרות ספציפיות שאני צריך. עם חידוש הסיפריה עוד אוכל לחיות, כיוון שכולה מגובה בקבצי nfo. השאלה לגבי הרחבות, וכיולים וכו'.
האם אפשר לשמור הגדרות בשדרוג/התקנה חדשה של קודי ?
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
את הספריה תייצא ל-NFO כפי שציינת, גם וידאו וגם מוסיקה,
לאחר מכן הייבוא ייקח שניות ספורות (מניסיון של מאות פעמים של ייבוא\ייצוא)
את כל השאר - תעשה מחדש, לא מאמין ב"ייבוא" של הרחבות או דברים כאלו, זה מתכון לצרות.
תתקין התקנה נקייה של קודי 15.1, תייבא את הספריה,
ואחרי זה תשקיע שעה בלהתקין את כל ההרחבות שלך (לי אישית זה לוקח 2 דקות.. מתקין את המאגר של THEWIZ ומתקין מה שאני צריך משם וזהו).
הגדרות, תעבור תפריט תפריט, תעבוד עם מקלדת שיהיה לך מהיר.. ותסדר זריז הכל שם לעברית, כתוביות,מראה,שפת ממשק וכו' וכו'...
10 דקות ואתה מסיים, יש גם מליון סרטוני הדרכה לזה...
לאחר מכן הייבוא ייקח שניות ספורות (מניסיון של מאות פעמים של ייבוא\ייצוא)
את כל השאר - תעשה מחדש, לא מאמין ב"ייבוא" של הרחבות או דברים כאלו, זה מתכון לצרות.
תתקין התקנה נקייה של קודי 15.1, תייבא את הספריה,
ואחרי זה תשקיע שעה בלהתקין את כל ההרחבות שלך (לי אישית זה לוקח 2 דקות.. מתקין את המאגר של THEWIZ ומתקין מה שאני צריך משם וזהו).
הגדרות, תעבור תפריט תפריט, תעבוד עם מקלדת שיהיה לך מהיר.. ותסדר זריז הכל שם לעברית, כתוביות,מראה,שפת ממשק וכו' וכו'...
10 דקות ואתה מסיים, יש גם מליון סרטוני הדרכה לזה...
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
דווקא את זה אני יודע לעשות. (שלושה מחשבים, לפחות שבע התקנות על כל אחד, זה יופי של תרגול, שבסוף נקלט גם אצל אנשי מדעי הרוח). המשימה העיקרית היא לזכור את כל השיפצורים וההתאמות האישיות. the wiz מגיע עם המון דברים שאין לי צורך בהם, אז אני מתקין גירסה רגילה. אולי זו טעות.