מחפש מגבר עד סביב 4000 ש"ח
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום,
אני מחפש מגבר סביב 4000-5000 ש"ח. אני רוצה תמורה טובה מאד לסטריאו כן לקולנוע ביתי. אין לי צורך ב-XM, HDMI, ZONES וכו'. אשמח לרסיבר עם יכולת RC וכן On-Screen Display.
אני אוהב סאונד חמים עם הפרדה טובה. מעוניין לשמוע המלצות, וכן האם עדיף לקנות יד שניה או להתאמץ ולהשקיע עוד 1000 ש"ח יותר בשביל תמורה שווה.
אני מחפש מגבר סביב 4000-5000 ש"ח. אני רוצה תמורה טובה מאד לסטריאו כן לקולנוע ביתי. אין לי צורך ב-XM, HDMI, ZONES וכו'. אשמח לרסיבר עם יכולת RC וכן On-Screen Display.
אני אוהב סאונד חמים עם הפרדה טובה. מעוניין לשמוע המלצות, וכן האם עדיף לקנות יד שניה או להתאמץ ולהשקיע עוד 1000 ש"ח יותר בשביל תמורה שווה.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
דנון 2807 סביב 4000?
איפה מוצאים כזה מחיר לדנון 2807?
והאם נכון שהסאונד של דנון חם, והטרבל לא מספיק מפורט?
והאם נכון שהסאונד של דנון חם, והטרבל לא מספיק מפורט?
ימהה 2500 במחיר מציאה
שלום אני מכיר משהוא שרוצה למכור את המגבר שלו מגבר ימהה 2500 ללא שימוש הבן אדם קנה אותו ליפני כמה חודשים ולצערינו נפלה עליו המחלה של הסרטן והוא צריך כסף לטיפולים וכדומיי צור איתי קשר במייל או שתרשום לי את הטל שלך בהודעה פרטית
כל טוב
מולי
כל טוב
מולי
Re: דנון 2807 סביב 4000?
הוא שאל אם שווה להתאמץ ולהוציא יותר כסף.moranhoresh כתב:איפה מוצאים כזה מחיר לדנון 2807?
והאם נכון שהסאונד של דנון חם, והטרבל לא מספיק מפורט?...
לגבי הכללות כמו "הסאונד של החברה הזאת הוא כזה וכזה" זה לא ממש עוזר לאנשים לבחור - מומלץ כי כל אחד יקשיב בעצמו למוצר זה או אחר ויחליט האם הסאונד טוב לאוזניו.
ליאור