YES MAX: הודעה Partially Recorded
זה קרה בפרק הראשון של עונה 4 של הסופרנוס. ששודר ביום חמישי בלילה.
למזלי ראיתי שההקלטה מסומנת כ-Partially Recorded והקלטתי את השידור החוזר בשבת לפנות בוקר, וזה הצליח.
לאחר השוואה בין ההקלטה החלקית להקלטה המוצלחת, מסתבר שחסרים 20 דקות מההתחלה.
יש למישהו הסבר למה זה קרה? האם זה קשור לשידור הספציפי הזה (אם כך זה בטח קרה לכל מי שמקליט את הסידרה הזאת)?
למזלי ראיתי שההקלטה מסומנת כ-Partially Recorded והקלטתי את השידור החוזר בשבת לפנות בוקר, וזה הצליח.
לאחר השוואה בין ההקלטה החלקית להקלטה המוצלחת, מסתבר שחסרים 20 דקות מההתחלה.
יש למישהו הסבר למה זה קרה? האם זה קשור לשידור הספציפי הזה (אם כך זה בטח קרה לכל מי שמקליט את הסידרה הזאת)?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
תודה shon1972, זה הטריק הותיק והמוכר לנו ואני מבצע אותו כל פעם שיש תקלה כלשהי.
המטרה של השרשור הייתה לשתף את כולכם בתקלה, כך שאולי נוכל להבין איך זה קרה ולמצוא דרך להימנע ממצבים כאלה, עד שהבעיה תתוקן ע"י YES האהובה אלינו (
)
המטרה של השרשור הייתה לשתף את כולכם בתקלה, כך שאולי נוכל להבין איך זה קרה ולמצוא דרך להימנע ממצבים כאלה, עד שהבעיה תתוקן ע"י YES האהובה אלינו (
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כמשתמש ותיק
אני חיייב לומר שכמות ההקלטות הכושלות הוא החלקיות פחתה מאוד בזמן האחרון.
גם ההקלטות עם הסאונד המקוטע כל 8 שניות נעלמו מהנוף
בכל מקרה תודה על שיתוף המידע
חשוב שנדעעל תקלות
על מנת שנוכל לראות תקלות גורפות
ולא להגיע להחלפת מכשירים לא צורך
מציע גם לפרסם את התוכנית שהוקלטה לא טוב
ודברים מסביב כמו:
האם היתה הקלטה נוספת בו זמנית?
האם היתה צפייה באותו זמן?
גם ההקלטות עם הסאונד המקוטע כל 8 שניות נעלמו מהנוף
בכל מקרה תודה על שיתוף המידע
חשוב שנדעעל תקלות
על מנת שנוכל לראות תקלות גורפות
ולא להגיע להחלפת מכשירים לא צורך
מציע גם לפרסם את התוכנית שהוקלטה לא טוב
ודברים מסביב כמו:
האם היתה הקלטה נוספת בו זמנית?
האם היתה צפייה באותו זמן?
לי קרה בדיוק אתמול מקרה של הקלטה שלא התחילה. שמתי להקליט 2 תוכניות בו זמנית. אני יודע שמראש זאת טעות, אבל שתיהן סדרות, ובהקלטת סדרות חייבים להזמין את השידור הראשון.
ההקלטה הראשונה התחילה בסדר. לא הייתי ליד הטלויזיה, וכשהסתכלתי עליה אח"כ ראיתי שהמסך חשוך. הבנתי שזה בגלל שהוא לא מסוגל להציג ערוץ אחר בזמן הקלטה משני ערוצים אחרים, אז העברתי לערוץ של ההקלטה השנייה. אח"כ רציתי לצפות בהקלטה השנייה, וראיתי שהיא למעשה התחילה רק מהרגע שבו העברתי לערוץ. אז טוב שיש הרבה שידורים חוזרים, אבל זה עדיין באג ועדיין מעצבן.
עדי
Beta tester (בתשלום שלי) של יס מקס, מתחילת דרכו.
ההקלטה הראשונה התחילה בסדר. לא הייתי ליד הטלויזיה, וכשהסתכלתי עליה אח"כ ראיתי שהמסך חשוך. הבנתי שזה בגלל שהוא לא מסוגל להציג ערוץ אחר בזמן הקלטה משני ערוצים אחרים, אז העברתי לערוץ של ההקלטה השנייה. אח"כ רציתי לצפות בהקלטה השנייה, וראיתי שהיא למעשה התחילה רק מהרגע שבו העברתי לערוץ. אז טוב שיש הרבה שידורים חוזרים, אבל זה עדיין באג ועדיין מעצבן.
עדי
Beta tester (בתשלום שלי) של יס מקס, מתחילת דרכו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
זה קרה לי אתמול בדיוק כשקראתי את הפורום. בהמשך התכנית התדירות ירדה לפעם ב2-3 דקות. כשדיברתי עם שירות הלקוחות לפני כשבועיים וקצת אמרו לי שהם יודעים שזה נושא שעדיין לא תוקן (סופית).oferlaor כתב:genadyb,
כבר הרבה זמן שאין לי את הבאג הזה....